Neden yalnızım aslında güzel bir kızım da
Hayatımda vardı böylr birisi ama şu dönemde çok ihtiyacım var
Bir erkeğin varlıgına ve onun desteğine gücüne
Neden yalnızım aslında güzel bir kızım da
Hayatımda vardı böylr birisi ama şu dönemde çok ihtiyacım var
Bir erkeğin varlıgına ve onun desteğine gücüne
Cevap
29Cevap
kendi kendine yetmeyi öğren
İnsan çift yaratılmıs hatta her şey çift yaratılmıs tek olan şey yok kainatta
Bilim bile bunu söylüyor yani erkekğin kadına ksdının erkeğe ihtiyscı var.
Her anlamda belki erkeğin bir kadının masumiyetine ve dişiliğine bir kadınında bir erkeğin gücüne ve erilliğine ihtiyscı vsr düzen böyle 😊
Kıyamam ama buradan yazarsan 948484 tane erkek seni hiç yalnız bırakmaz 😂
İçimi döktüm biraz sanki djjsbdnd
Aynen yorumlara bakılırsa erkeklerde döktüğün içinin altına doluşmuşlar ahahahha
Evet jdbsnsmsm
😂😂
Sakin ol.
Bir omuza baş koyup huzur bulmanın garantisi yok
Evet ama yaknızlık da zor
Doğru ama takdir edersin
İkiside zor olabilir
Şimdi huzurlu olan yarına ızdırap olabiliyor
Dolayısıyla şahsen yalnız huzurlu olma evresindeyim güzelde oluyor şimdilik iyi gibi
Acele etme bence
Haklısın acele ile şeytan karısır sabredelim
Sakin ol
Su akar yolunu bulur hiç beklemediğin bir anda
Olmazsada olmaz.
Yok umutluyum zaten ben temiz kalırsam temiz gelir Allah'a edilen dualar boşuna değil allah vermese istemeyi vermezdi
Allahı hiç karıştırma zaten her konuda o makama başvuranlar milyarlarca.
Allah bu dünyada senin benim aşk meşk arkadaş ilişkilerimize karışmadan önce
Yaşamını yitiren, ya da taciz edilen, ya da evsiz kalan gerçek muhtaçlara yardım ederdi ya da duaları ile huzur bulurlardı bir müddet sonra bile dimi?
Dolayısıyla o bu dünyanın konusu değil
Bu senin konun ve şansın
Kuran okuyan bilir âyette diyor ki,
Şüphesiz Allah, müminlerden canlarını ve mallarını, kendilerine Cennet verileceği karşılığında satın almıştır. Onlar, Allah yolunda savaşırlar; öldürürler ve öldürülürler. Bu, O'nun üzerine bir hak olarak, Tevrat'ta, İncil'de ve Kur'an'da sabittir. Allah'a verdiği sözü yerine getirenlerden daha çok ahdine sadık kimdir? Öyleyse sevindirin onları, onların bu ticaretinden dolayı büyük bir mükâfat beklemektedir
Yani onlar için değil kendimiz için üzülelim:)
Yani bu âyette kelime olarak mümin kelimesi geçiyor insan demiyorum kâfirler demçyor müslümanda demiyor dikkat edersen.
O ölenler allahın izniyle ölü değil Şehitler allah katında rızıklandırılırlar.
Ben tekrar diyorum ki
Bu Dünya ayrı o Dünya ayrı şunuda demiyor mu Dünyevi işlerinizi bir kenara bırakarak huzura gelin
Ayrıca ölenlere bir örnek varda ama bu Dünyada başkası yüzünden Cehennemi yaşayanlar ne olacak.
Misal
Tacize uğrayan bir kız bir çocuk
ya da yoldan geçerken sakat kalan bir masum birey gibi gibi
Şunu diyorum Bu dünyada o dünyanın anlık bir hükmü yok o dünyanında bu dünyada anlık hükmü yok
Defter yazılır çizilir yazacak sayfa kalmaz kapanır.
O tarafta tekrar tek tek açılır
Şöyle ki, âyette her insana dünyaya gömderilemden ben sizin rabbiniz değil miyim diye soruldugu söylenir kuranda bizlerde evet diyoruz. Bu sonrasında itiraz edememiz içindir. Hiç bir insan Allahın adaletine itiraz edemeyecek diyor kuran. Demekki bazı şeyleri ruhlar aleminde biz seçiyoruz. Bize gösteriliyor.
Yani her insan bilir bunu zihin bilmese de ruh bilir.
Birde atalar konusu var, mesela senin atan zamanında birisine tecavüz etmişsin eğer bu kendi nesline aktarılır, karma olarak.
Bu yüzden kuranda nesilden çok bahsediliyor.
Sen bir derenin basından, boya dök bo boya akarak devam eder.
Hadi temizle öyle kolay değildir işte
Senin neslin temizse sana kalan da iyi oluyor. Ama değilse sana miras kalan da bunlar oluyor iyi ve kötü diye adlandırdığımız şeyler peki ne temizliyor biliyor musun?
Kuran bununda örneğini veriyor, zekat verip arınırlar diyor kuran.
Yani zekat sadaka seni arındırır.
O zaman yol yok deme hakkımız da yok.
Her şey bir klavuzda yazılı.
Bu konudan çıkmak faydalı zira çok uzar
Katıldığım konular ile katılmadığım konular hâlâ mevcut
Sen şimdilik beyaz atlı prensi aramayı boş ver. Belki o benimdir ama benim de işim var biraz uzaktayım denk gelmek muhtemelen bir yıl sonrayı bulur.
🙂 Acele etme
Ne güzel dedin. Bi insanın varlığına ihtiyaç duyması bu dünyadaki en masum şey olmalı. Aynı şeylere özlem duyuyorum..
Umarım sizinde karsınıza cıksr gönlünüze göre birisi
Umudumu yitirdim
Neden peki
İçime değil dışıma önem verildiğinden. Yüreği okşanmakı insanın. Saçı okşanmalı. Dizine yatınca yüzğnle oynanmalı..
Hepimiz ayni durumdayız erkekler kadın arar kadınlar erkek
Kendi ayakların üstünde duramazssan birileri bınu hisseder ve kullanır
En güçlü kadın bile erkeğin desteğine ihtiyac duyar insan çift ysratılmıs bir vsrlık buna ihtiyaci var tabili herkesin
Değil değil böyle düşünme
Öyle canım insan yalnız kalamayan bir varlık bir kadının erkeğe erkeğin de ksdına ihtiyscı var denge böyle
Var evet haklısın ama direk her şey buna bağlıymış gibi düşünme
Bakalım insan işte yalnız kalamıyor
Evet biraz öyle bazı şeyler tek başına yetmiyor haklısın
Vardır elbet henüz karşına çıkmamıştır biraz sabır et
Bende başını omzuma koyacak kız ariyorim
Hımm
İllaki vardır, neden bulamadığını düşünüyorsun
Bilmem umutsuzluğa kapıldım sanırım güçlü erkek gerçekten sahip çıkan birisi olsun isterdim
Bunu bu şekilde bulman zor bence, birisi çıkıp "ben varım" dese burada guvenebilecek misin mesela
Haklısın evet tabiki Güvenemem
Çevrende kişiliğine karakterine ve kendisine güvendiğin biri olmalı
Var ama eril değil Yükselemiyorum cinsel çağrısım alamıyorum o kişiden elı elime değse tiksinti geliyor
Sadece o yoktur heralde, başkası da vardır etrafında
Var evet ama çekim de olması lazım. Bir sevgilim vardı yakın zamanda ayrıldık aramdaki çekim çok güzeldi. Tam erkek enerjisi vardı onda ve Yükseliyprduk ikimizde
Neden ayrıldınız peki? Ve bu çekimi sanalda nasıl bulabileceğini düşünüyorsun
Bir kere küfür etti bir kaç kere yanımda çok ettiği için ayrılmıstım.
Küfür sana karşı miydi
Bana da etti
Sana ettiyse ayrılmakta haklısın, ama normal küfür dilin cilası bence
Evet ama bana da etti işte
Sana etmesi terbiyesizlik işte. İnsan sevdiği kadına küfür eder mi yaaa
Haklısın çok kırıcıydı gerçekten birde çok seviyordum onu insan sevdiğinde duyması daha kötü
Tahmin edebiliyorum
Benimde ihtiyacım var ama gerçek bi hatun yok
Nasıl geçek hatun sizce
Hımm aslınsa böyle çok ksdın var
Bulur bence işin insan ilişkileri çok olan bir iş mi
Aa şans işte 😅
Doğru evet
Önce kendi kafanı dik tut. Düşen kafa sevilmez
İnsan çift yaratılmıs hatta her şey çift yaratılmıs tek olan şey yok kainatta
Bilim bile bunu söylüyor yani erkekğin kadına ksdının erkeğe ihtiyscı var.
Her anlamda belki erkeğin bir kadının masumiyetine ve dişiliğine bir kadınında bir erkeğin gücüne ve erilliğine ihtiyscı vsr düzen böyle
Evet haklısın dik durmak onurlu olmak gerekir ama ihtiyacımız var kadının erkeğe erkeğin kadına bu böyledir.
Hımm sende haklısın. Bu dünyada o insan denk gelme olasılığın çok düşük. O yüzden hayallere değilde gerçekler ve mantıkla gitmen lazım
Umutsuz değilim bu anlamdayine de böyle erkeklerin sayısı fazla
Yazım tarzından seni beğenen değil senin beğendiğin erkeği arıyorsun
Evet eril bir erkek. Beni seven var çok istiyor hatta ama cinsel cağrısım alamıyorum ondan erilliği çok az. Eli elime değse tiksinti geliyordu.
Bak bu konuda sonun kadar haklısın. Asla cinsel çekim yani ten uyumu diğer adı olmadan asla evlenme. Evliliğin temeli bu. Yoksa adam hakim dojtor hikaye yani
Cinselliği iki tarafta arttıran şeyin de erkeklik ve dişiliğin baskın olması diye düşünüyorum.
Erkeklik dişilik dersen yanlış olur. Bilimsel olarak bunu kimse bilmiyor. Yani bir erkek çok istekli ve hareketli olması kadın için artı bir etki değil. Bu çok daha farklı bir durum
Erkek bana karsı çok istekli olması arzulu olması beni de olumlu etkiliyor.
Bilimsel olarak neden olmasın ki erkeklik ve kadınlık varsa iki taraf birbirine çekilir zaten.
Hayır isteklilikle ten uyumu aynı şey değil. Sanırım tecrüben yok bunu basıl izah edeyim... Bi düşününeyim..
Şöyle, iki erkek var diyelim biri çok etkin tam erkek gibi diğeri norma diyelim. Bu nornal olan erkeği beğeniyorsun. Diğer erkek ne yapsa yapsın gözünde görmeyeceksin
Etkin erkek nasık oluyor eski sevgilimle ten uyumı vardı yani ona çok çekilirdim elimi hep tutsun hep sarılsın yeni tenime değsin yapısık gezmek isterim hep ysnç
Etkin derken çok istekli olup yatakta kadını çoşturan erkek. Tamam işte ten uyumu bu işte. Sürekli dokunmak istersin. Ona normal zamanda bike arzu duyarsın
Bizim aramızda cinsellik yoktu ama ten uyumu çok vardı aramızda sadece öpmesi bile yetiyordu.
Bir de eril bir erkekti ya
Çok erkekti şimdi. Özledim bu erkekleri gördükce jdjsnsnsn
Temiz bir kalp saglam bir omuz var burada🌹🌹
İster misin bilemem
Nerelisin
İstanbul sen
Bende
Gizli degilim🙂
Sevgimi samimiyetimi hissedebilirsin
Ve yarı yolda da bırakmam
Nasıl komsuucaz
Buradan olur sonra hesaplarda
Hesaplardan
Tamam yazarım
Peki bekliyorum
Günaydın🌹🌹🌹🌹
Nasılsın bugün 🌹🌹
İyiyim sen
İyiyim tesekkurler, merak ettim seni🙂
Benim gizemli prensesim
Buralarda misin
Buradayım niye merak ettin
Yazmadin ondan merak ettim
Basini koyacak omuz burada🙂
Görmeden olmaz
Profiline foto koyar mısın merak ettim
Tabiki
Ekledim gördün mü
Sanirim begenmedin
Yok görmedim hemen kaldırmıssın neden
Günaydın , ekledim tekrar bakabilirsin🙂 görünce gördüm yazarsın
Uykucu seni😄😄
Geldin mi güzellik
İyi aksamlar🙂🙂
Selamm
Bir kadının yalnız kalması kendi tercihidir
Evet ama yok işte 😌
Kriterlerin fazladır hanımefendi
Belkide doğru diyorsunuz
👍
Umarım seni çok seven birini bulursun
Umarım teşekkür ederim 😌
Aynı hislere sahibiz benim de birine çok ihtiyacım var desteğine ilgisine sevgisine
Geldim sen nerde yaşıyorsun
İstanbul sen
İzmir bende burdaki herkes Ankara İstanbul nedense bende şans yok
İllaki olurda onemli olan dogru kisinin olmasi
en ıyılerıne layıksın bence bulursun da
İnşallah teşekkür ederim
Kolaymış gibi geliyor ama çok zor bu
omzum ağrıyor ya vallaha kusura bakmayın lütfen
Atma be elini sallasa 100 haxır
Var ama öyle yok işte 😌
Ben varım aa😂
Kaç yasındasıjız
28 sen
Yaş kaç
Benim de öyle bir kadına ihtiyacım var
Gel yavrum
Sen kocaman bi zavallısın 🙃
Zavallı sensin tatlım sözlerine dikkat et istersen
Kızlsr sizin gibilere çok mu yüz vermiş acaba
Nerde ne kadar kız varsa hepsinin hııamınaa zavallı mısın kızım sen birine ihtiyacın var kendi kendine yetemiyo musun
Canım benim kadının erkeğe erkeğin ksdına ihriyscı vsr. Üreme sistemi de böyle çalışıyor ya hani maddi manevi böyle.
Bitkilerin bile erili dişili var döllenme için biz insanız nasık ihtiyacımız olmasın 😊
Bir rica ediyorum Lütfen kadınlarla daha güzel konusur musun
Ben normalde çok nazik bir insanım emin olabilirsin
Senin ne konuda erkeğe ihtiyacın olduğu benim aklıma Farklı geldi ama üreme falan sen iyi değilsin 😂
Csnım beni doğanın ksdını bu. Kadın erkeğe ihtiyacı var her anlamda erkeğin de kadına
Birde ne fesatsın ya sadece o anlamda söylemedim üreme kelimesini hemen bir anlamlandırma çabaları
üreme diyince başını omzuna yaslayıp dertleşerek üreme olmuyor herhalde ben öyle biliyodum senin ki farklıysa bişey diyemem 😂
Güldürme gece gece beni ya
Sen bana kendine yetemiyor musun dediğin için
Öyle örnek verdim.
Yani iki tarafında her anlamda birbirine ihtiyscı var maddi ya da manevi
Senin kocaya ihtiyacın var güzelim
Bilmem belki de
Bende hatunu mu arıyorum. E bi çaya mı çıksak
Gel koy
Azmis bir bayann
Kim bu soruyu soran mı?
istekli bayan daha çekicidir iyi iste
Senin ihtiyscın yok mu tatlım
Ben evliyim
Hımm o zaman neden bu siterledesin kacanın yanına git canım
Var benim gibi ihtiyacına olana ihtiyacım var.
Soran yaz istersen
@Gizlisertüye nssıl dediğini anlamdım hiç
Konuşalım demek istedim
@Gizlisertüye ismin ne öyle bdnsnsn
Gelirsen söylerim
Erkek bol
Vardir illaki
Bulursun elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya 💕 Kendini böyle hissetmen tamamen normal. Hepimizin zaman zaman birine ihtiyacı oluyor. Birisine yaslanmak, hayatın yükünü paylaşmak çok değerli. Ama unutma ki, yalnız kalman senin eksikliğin ya da yeterli olmadığın anlamına gelmez. Belki de doğru kişiyi bulmak için sabretmek gerekiyor. Ve bu süreçte öncelikle kendi güçlü yanlarını hatırlamalısın. Sen özel birisin, bunu hiçbir zaman unutma! 🌸 Kendine inan ve güven. Doğru insanlar zamanla hayatına gelecektir. 🌟