SİZCE NE YAPMALIYİM?

Uzun zamandır beraber olduğum erkek arkadaşım maddi durumu iyi olmadığı için bugün gümüşçüden bir tane yüzük baktım çok beğendim çok heveslendim çok güzeldi 1500 TL'ydi ve bunu erkek Arkadaşımın annesinin yanında bu yüzüğü beğendim dedim ama Gümüş olduğunu Onlara söylemek istemiyorum Onun da akrabaları falan da vardı Sonradan erkek arkadaşım bir anda görmüş olduğunu söyleyince annesi dalga geçerek bir de beni götürseydin pazarlık ederdim daha ucuza gelirdi falan yani ben daha almadığımızı ve bunu Gümüş olarak almayacağım altın falan yaptırmak istediğimizi söyle ona da akrabaları var diye öyle dedim Gümüş olacaktık ama çocuk akrabaların yanında küçük düşmesin bir yüzük alacak durumu yok mu demesin diyor öyle dedim bu sefer de dalga geçerek oğlana senin Çok çalışman gerek filan dedi önce Gümüş alacağımız için dalga geçerek milletin önünde küçükmüş sonra çok para girecek diye öyle laf etti yani çok üzüldüm ama çok zoruma gitti Çünkü ben düğünde istemedim hiçbir şey istemedim onlara da sadece 1.500 diye böyle demeli Ne yapmalıyım
SİZCE NE YAPMALIYİM?