Sizce buna trip atabilirlerler mi?

Eşimle otel tatili planlıyorduk. Bir evlenirken balayına gittik bir de bu yaz gidelim zaten çocuk vs. Olursa hem maddi açıdan hem de rahatlık açısından zor olur diye düşündük. 8 aylık evliyim bu arada.
neyse eltimlere de söyledik işte hani gelmek isteyebilirsiniz belki diye çünkü geçen sene oğlu kolunu kırmıştı ve tatillerini iptal etmek zorunda kalmışlardı çok üzülmüşlerdi. Hem de biz evlendiğimiz için eltimin evine birçok misafir doluşmuştu. Neyse hem otele daha önce gittikleri için bilgi almak istemiştim hem de nezaketen sordum yani..

Onlar da fiyatı duyunca çok şaşırdılar biz çok pahalıya gidiyorduk falan dediler ve heveslendiler.
neyse abisi işte benim kredi kartımdan çektirmek istediğini söyledi bende olur deneriz dedim.
ama tamamını çekmez dedim.
limitimi yükseltmeyi denedim ama olmadı.
neyse sonra otel olmadı başka otel bulduk falan ama eşim dedi ki önce sana olan borcunu ödesin çünkü abisinin bana hâlâ 26000 tl borcu var esnek hesabıma ve üstüne benim kredi kartımdan çektirip taksit yaptırmak istemiş. Tabii bende taksiti kabul etmem çektirip öderse olur dedim.
Çünkü daha kaç aydır bu borcunu ödemedi beni çok mağdur etti.
eşim de sen biraz ödeme yap tekrar konuşuruz şu an için rezervasyon kalsın yaptırmayalım demiş. Şimdi diyorum ki bunlae trip atarlar mı?

Sizce buna trip atabilirlerler mi?