Ortamım kalmadı?

gecen sene yasadıgım yerdeki herkes beni tanır severdi cok cok yakın dört arkadasım vardı sonra bir sevgilim oldu onunla yasadıgım seyleri uygun bulmadıkları icin benimle arkadaslıklarını bitirdiler ve kendi cevrelerindeki ya da benim cevremdeki cogu kisiye bunu anlattılar bende okulumu bile degistirdim hic arkadasım kalmamıstı gectigim okulda yapamadım normalde cok sosyal bir insanken özgüvenim sıfıra düsmüstü yine okul degistirdim yeni bir dershaneye basladım suanki okulumda rahat hissediyorum yalnız degilim kimseyle cok yakın da degilim güvenemedigim insanlar var dershaneye gelirsek yakın 3 arkadas edindim 2 tanesi fıs cıktı resmen heryere cagırıp heryerde dısladılar paramı evimi kullandılar iyi niyetimi kullandılar sadece 1 tane arkadasım kaldı onunla da sürekli görüsemiyorum zaten onun dısında il dısında arkadaslarım var ama bayram tatili basladıgından beri resmen evden cıkmadım ben böyle yalnızlıga alıskın biri degilim ve bu yalnızlıgımın sebebinin de beni vücudum icin kullanmıs bir erkek olması cok canımı acıtıyor insanlara fazla güveniyorum ve her seferinde daha kötü cakılıyorum lütfen bana yardım edin nasıl iyi arkadaslıklar edinebilirim ya da insanların beni dısarıya cagırmasına tekrar güvenebilecegim insanların oldugu ortamlara girmeyi nasıl basarabilirim

Ortamım kalmadı?