Neden böyle davranmış olabilir?

Yıllardır görüşmediğimiz bir aile dostumuz vardı. Bir de oğulları var ikimiz de yaşıtız. Biz küçükken hiç anlaşamazdık ama yine de her gün birbirimize gider gelirdik. Bi şekil yollar ayrıldı. Ve 10 yıldır görüşemedik. Geçenlerde bize geldiler ailecek. Çocuk girişte herkese sarıldı ama sadece benimle sarılmadı o an donduk elinde de çikolata vardı onu aldım selamlaştık bi 5 saniye bakakaldık birbirimize sonra içeri geçtik. Gün boyu ne göz teması kurduk ne de adamakıllı sohbet ettik. Sürekli ben konuşmaya çalıştım ayıp olmasın diye. Sonra kutu oyunları falan oynadık gırgır olsun diye onun üzerine oynadım acaba ona mı gıcık oldu dicem ama yine belli etmedi bir şey. Ama annemle kendi annesine küçükkende hep aynıydı bu demiş kahkaha atarak. Ama annesi inşallah aynı üniversiteye giderler dediğinde de gülümsemişti. Bana da bu sene bizim senemiz yapacağız inşallah dedi. (İkimizin de mezun senesi) Giderken de yine herkesle sarıldı benim de işim vardı onu halledene kadar bekledi işimin bitmesini sonra bana da görüşürüz deyip sarıldı. Anlam veremedim neden böyle davrandı? Gün boyu suratsız olan gidişte niye sarıldı? Ya da niye hiç beni takmadı ve sohbet başlatmadı? Ne düşünüyorsunuz? Saçma bir şey ama yıllardır görüşmüyoruz ve böyle bi durum yaşayınca üzülmedim değil doğrusu.

Neden böyle davranmış olabilir?