Aile & Toplum Toplu taşımada oturma adabı? Security_mann Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce görseldeki kadının oturuşu normal mi? Birde karşısında erkek yolcu var? Toplu taşımada oturma adabı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. hayır normal değil tabi ki de 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu taraf boş erkek niye kadını sıkıştırır gibi dibe gitmiş kadının da azcık edepli oturması gerek tabiki 0 1 Yorumla Security_mann 1 yıl Resmen bacağını adamın gözüne sokmamis mi M Yorumla
Ksbağımlısıbomerang Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İsteyen istediği şekilde oturamazmı rahatsız etmediği sürece? 0 2 Yorumla Security_mann 1 yıl Resmen bacağını adamın gözüne sokmamis mi? Yorumla Ksbağımlısıbomerang 1 yıl Oda iradesel bir şey Yorumla
canımseniçekti Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Toplu taşıma kullanmıyorum ama mecbur kalırsam kimseyi rahatsz etmemeye ve temas etmemeye uygun olurdu 2 13 Yorumla Security_mann 1 yıl Resmen bacağını adamın gözüne sokmamis mi? Yorumla canımseniçekti 1 yıl Adam rahatsz olsa kalkıp giderdi die düşünüyorum Yorumla Security_mann 1 yıl Hangi erkek sence böyle bı manzaradan rahatsız olur? Yorumla canımseniçekti 1 yıl E ondan sonra edep ahlak demeyn Yorumla Security_mann 1 yıl Bacağını açan siz edepsiz olan bizmiyiz yani şimdi 😃 Yorumla canımseniçekti 1 yıl Hang erkek böyle bı manzaradan rahatsz olur derken edep sadece kadına mı özgü Yorumla Security_mann 1 yıl Bu zamanda kadın edepli giyinirse erkekte bir o kadar gözlerine hakim olur 😉 Yorumla canımseniçekti 1 yıl Öldüğünde sana Allah göz perdeni nie cekmedin de baktn dicek o actg icn baktn afern demick Yorumla Security_mann 1 yıl Onada sen neden bu kadar açtın namusunu sergiledin diyecek hadi bakalım Yorumla canımseniçekti 1 yıl Kişi kendinden sorumlu sonuçta millet çıplak gezse bile sen onlarn günahının bedelini odemicn dmi Yorumla Security_mann 1 yıl Neyse anlaşılan sende çıplak gezenlerdensin bu kadar çıplaklığı savunduguna göre 😉 Yorumla canımseniçekti 1 yıl O kadr yazilandan bunu anlaman da neys herkes işine geleni anlar Yorumla Security_mann 1 yıl Seviyorsunuz çıplaklığı çok iyi biliyorsunuz sizi öyle gördükçe nefsimizin sizi arzuladığını Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl O etek şekliyle başka şekilde oturamaz böyle oturması doğru 0 1 Yorumla Security_mann 1 yıl Eteği daha uzun giyse olmazmydi? Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl aga bu resmin çoğrafyasında insanlar hahyvan değil! 0 1 Yorumla Security_mann 1 yıl Resmen bacağını adamın gözüne sokmamis mi? Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Düz oturursa etek kısa daha uygunsuz görünür 2 6 Yorumla Security_mann 1 yıl Yani uygunmu diosun böyle oturması? Yorumla laydbirdmira 1 yıl Mecburen uygun Yorumla Security_mann 1 yıl Peki sen böyle etek giyip toplu taşımada otururmydn? Yorumla laydbirdmira 1 yıl Kapalıyım ben sorun yok bende rahatım her yerde Yorumla Security_mann 1 yıl Modern türbanlımsn? Yorumla laydbirdmira 1 yıl Türbanlı değilim kapalıyım normal bir şekilde Yorumla
FBLover Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl burada adap yok teşvik ve teşhir var. 0 3 Yorumla Security_mann 1 yıl Resmen bacağını adamın gözüne sokmamis mi? Yorumla FBLover 1 yıl başka şeylerini de sokmuş resmen. Yorumla Security_mann 1 yıl Ondan sonra erkek bakınca sapık derler 😉 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Toplu taşımada daha derli toplu oturulmali 0 1 Yorumla Security_mann 1 yıl Resmen bacağını adamın gözüne sokmamis mi? Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Seksi oturuş 0 3 Yorumla Security_mann 1 yıl Sen böyle otururmuydun? Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Yok ya bir de gazete okuyor numarası yapıyor resmen tamam en seksi ve en kültürlü sensn Yorumla Security_mann 1 yıl Görgüsüz hatun işte 😁 Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Doğru değil.. 0 3 Yorumla Security_mann 1 yıl Sen olsan böyle otururmuydun? Yorumla Yasemin_005 1 yıl Hiç oturmasını böyle.. Yorumla Yasemin_005 1 yıl Oturmadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayır normal değil tabi ki de
Bu taraf boş erkek niye kadını sıkıştırır gibi dibe gitmiş kadının da azcık edepli oturması gerek tabiki
Resmen bacağını adamın gözüne sokmamis mi M
İsteyen istediği şekilde oturamazmı rahatsız etmediği sürece?
Resmen bacağını adamın gözüne sokmamis mi?
Oda iradesel bir şey
Toplu taşıma kullanmıyorum ama mecbur kalırsam kimseyi rahatsz etmemeye ve temas etmemeye uygun olurdu
Adam rahatsz olsa kalkıp giderdi die düşünüyorum
Hangi erkek sence böyle bı manzaradan rahatsız olur?
E ondan sonra edep ahlak demeyn
Bacağını açan siz edepsiz olan bizmiyiz yani şimdi 😃
Hang erkek böyle bı manzaradan rahatsz olur derken edep sadece kadına mı özgü
Bu zamanda kadın edepli giyinirse erkekte bir o kadar gözlerine hakim olur 😉
Öldüğünde sana Allah göz perdeni nie cekmedin de baktn dicek o actg icn baktn afern demick
Onada sen neden bu kadar açtın namusunu sergiledin diyecek hadi bakalım
Kişi kendinden sorumlu sonuçta millet çıplak gezse bile sen onlarn günahının bedelini odemicn dmi
Neyse anlaşılan sende çıplak gezenlerdensin bu kadar çıplaklığı savunduguna göre 😉
O kadr yazilandan bunu anlaman da neys herkes işine geleni anlar
Seviyorsunuz çıplaklığı çok iyi biliyorsunuz sizi öyle gördükçe nefsimizin sizi arzuladığını
O etek şekliyle başka şekilde oturamaz böyle oturması doğru
Eteği daha uzun giyse olmazmydi?
aga bu resmin çoğrafyasında insanlar hahyvan değil!
Düz oturursa etek kısa daha uygunsuz görünür
Yani uygunmu diosun böyle oturması?
Mecburen uygun
Peki sen böyle etek giyip toplu taşımada otururmydn?
Kapalıyım ben sorun yok bende rahatım her yerde
Modern türbanlımsn?
Türbanlı değilim kapalıyım normal bir şekilde
burada adap yok teşvik ve teşhir var.
başka şeylerini de sokmuş resmen.
Ondan sonra erkek bakınca sapık derler 😉
Toplu taşımada daha derli toplu oturulmali
Seksi oturuş
Sen böyle otururmuydun?
Yok ya bir de gazete okuyor numarası yapıyor resmen tamam en seksi ve en kültürlü sensn
Görgüsüz hatun işte 😁
Doğru değil..
Sen olsan böyle otururmuydun?
Hiç oturmasını böyle..
Oturmadım