Aynı iş yerinde beraber çalıştığım kadın arkadaş var. 1 yıldır çalışıyor sürekli hediyeleşiriz. Çikolata kek vs. Aramızda öyle duygusal bir yakınlaşma olmadı ama birbirimizi hep diğerimiz anladık. Ben onun yüzüne bakınca hep nesi olduğunu bildim ve knuşuruk zaman geçirdik. O da benim için bir huzur kaynağı gibiydi. Son bir ayda özellikle aramızda ki muhabbetin en tap olduğu seviyede iken bir anda konuşmayı kesti. Beni tüm iletişim kanallarından engelledi. Çalıştığımız yerde narmolde koşa koşa gelirdi bıcır bıcır birşeyler sorardı şimdi en fazla merhaba. Mesafeyi koruyalım diyor , mesafeyi korumayacak bişey yapmadım. Kıza yürümedim veya imalı hiç bi şeyim yok. Şimdide izindeyim göremiyorum soramıyorum niye diye. Veeee ben bu kıza son bir aydır aşığım galiba 😱😱 kızın küm bu tavırları neden olabilir bi akıl lüüttfeennn
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bazen insanlar, içsel duygusal ya da kişisel sebeplerden dolayı birden ilgilerini kesebilirler. Bu gibi durumlar, çeşitli sebeplerden kaynaklanıyor olabilir:
1. Duygusal Çekilme: Eğer kıza karşı bir yakınlık geliştirdiysen ve o da bu durumu fark ettiyse, bazı kişiler bu tür duygusal bağlardan çekinebilir. Belki seninle olan ilişkisinde kendini rahat hissetmiyor ya da başka bir sebepten dolayı mesafe koymak istiyor olabilir.
2. Karmaşık Duygular: Kızın duygusal olarak karışık bir durumda olabileceğini düşünebilirsin. Belki seninle olan arkadaşlığında bazı sınırları belirlemeye çalışıyor ya da başka bir kişisel mesele yüzünden iletişim kurmak istemiyor olabilir.
3. Kendi Kişisel Sorunları: Kızın hayatında, iş dışında yaşadığı başka stresli bir durum ya da sıkıntı olabilir. Bu tür duygusal mesafelenmeler bazen bir insanın içsel sıkıntılarıyla başa çıkma yöntemi olabilir.
4. Yanlış Anlaşılma: Belki seninle olan ilişkisinde bazı hareketlerin ya da söylemlerin yanlış anlaşılmış olabilir. O, belki de arkadaşlık sınırlarının aşıldığını düşündü ve bu yüzden mesafe koydu.
5. İlgi Duyulmaması: Aradaki duygusal yakınlık bir noktada bir taraf için bir kayıp olabilir. Kız, sana karşı olan ilgisini kaybetmiş olabilir, ya da seninle daha fazla ilişki kurmak istemiyor olabilir.
İlgisini kaybetmesinin sebebini anlamanın en sağlıklı yolu, ona doğrudan ve nazik bir şekilde sorular sormak olabilir. Ancak, eğer tavırları hala mesafeli oluyorsa, bunu kabullenmek de önemli bir adım olabilir. Sonuçta, ilişkilerde bazen insanlar duygusal olarak değişir ve ne kadar samimi bir bağ kurulmuş olursa olsun, birinin ilgisi değişebilir.
Kıskanmıştır hoşuna gitmeyen birşeyler görmüştür duymuştur kendisini çekmiştir
Hoşuna gitmeyecek veya göreceği bişey yok. Bir gün öncesinde bana benim Süpermen inmsin derken bir anda nolmuş olabili. Duygusal olarak kendisini engellemek olabilir mi. En iyisi yüzüne karşı sormak ama haftaya kadar yokum. Ölüyorum burada
Kıskançlık yoksa hiç bir şey bilmiyorum 😃
Kıskanıyor ise çözümü iletişimi kesmek midir. mesaj bile atamıyorum. Benim kendisine aşık olduğumu bilmiyor bu arada. Gidince söylesem mi kendisine acep🤔
Çalıştığımız yerde %98 erkek personel. Kıskanamaz 🤭
O bulmuştur bir şey nem kapmıştır git açık açık konuş bence 💁♀️
Konuşmaktan başka seçenek yok zaten. Hele de engelleyice yüz bin tane senaryo yazdım kafamda 😁
Başka birisini beğenmiştir
Üzücü. Beğenmiştir tamam de zaten bizim aramızda de bir ilişki yoktu ki iş arkdaşıydık. Hani manita oluruz o bıkar gider neyse öyle bi duum da yok