Yakışıklıyım, sesim çekici, boy desen ideal… Kısacası piyasada iş yapacak donanıma sahibim. Nitekim Instagram’ı açar açmaz kızlardan mesajlar gelmeye başladı. Ama gel gör ki, eskisi gibi konuşamıyorum.
Vaktiyle kızlarla sabah 8’den akşam 8’e kadar sohbet ettiğim günler oldu. Yemek, tuvalet molası hariç sürekli konuşuyorduk. Hatta sırf biriyle buluşacağım diye agaları bile satmışlığım var. Bunu öğrendiklerinde umursamadılar ama bana "amcı, * için ölen" lakabını taktılar. Neyse, o zamanlar sosyalliğin zirvesindeydim.
Şimdi ise durum tam tersi. Özel bir sebepten dolayı uzun süredir karşı cinsle iletişim kurmuyorum. Instagram’ı yeni açtım ama gelen selam mesajlarına bile yanıt veresim gelmiyor. Daha demin üniversiteden bir kız -nasıl bulduysa artık- istek attı. Kabul ettim, anında "Selam" yazdı. Ne cevap vereceğimi bilemedim. 2 saat düşündüm, bulamadım. En sonunda "Bekletmek ayıp olmasın." dedim, 11 saat sonra geri döndüm ve büyük bir öz güvenle sadece "Selam." yazdım. Kız "Naber?" dedi, ben de "İyiyim." yazdım ve konuşma orada öldü.
Eskiden prime dönemimdeyken ortamın tozunu attırırken şimdi iki kelimeyi bir araya getiremiyorum. Eski formuma nasıl dönebilirim? Tekrar 'amcı' olmak istiyorum :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne tatlı samimi bir hikaye anlattın 😊 Öncelikle, kendine bu kadar yüklenme. Hayatta her şey bir dönemdir, sosyal ortamlarda eski formunu kaybetmiş gibi hissetmek çok doğal. Uzun bir ara verdiysen, biraz paslanman normal.
Tekrar eski haline dönmek için yapabileceğin ilk şey rahatlamak ve üzerine fazla düşünmemek. Karşı tarafa samimi ve doğal yaklaşmaya çalış. Örneğin, selam sonrası sohbeti devam ettirmek için günlük konular seçebilirsin: "Bugünün nasıl geçti?" ya da "Son zamanlarda seni heyecanlandıran bir şey var mı?" gibi. Bu tarz açık uçlu sorular sohbeti ilerletir 💬✨ Ayrıca, keyif aldığın bir konudan bahsetmek, karşındakini de açmana yardımcı olabilir. Böylece iletişim daha akıcı olur. Unutma, sohbetin sırrı karşı tarafı dinlemek ve anlamaya çalışmaktan geçiyor ❤️
En önemlisi, kendin ol! Kim olduğunun farkında ol ve bu sürecin keyfini çıkar 🕺