Kardeşim delirdi mi?

Kardesime bir seyler oluyor daha az once yine oldu ve korkudan elim titriyor hala 2 yil oncede olmustu baya hasta olmustu ve resmen tum gun yatmisti sonra doktor ilac yazdi sonra eve geldi icti ben o sirada kardesim yatarken koridorda oturuyordum oda odadaydi odanin kapisina yakin oturuyordum ve hemen kardesimin yattigi odanin cikisinda ayna vardi sessizce aynanin karsisina gecmis gozleri kocaman acilmis ve korkunc bir sekilde aynadan kendi kafasinin ustune bakiyordu aynadan delirmis gibi kendine bakiyorken fark ettim ve izledim napiyor diye elleri havada kafasinda kocaman yuvarlak bir sey tutuyormus gibi yapiyor sonra noluyor falan dedim beynim patlicak beynip patlicak diye aglamaya basladi ve disari kostu nefes alamiyorum diye bir seyler soyluyordu baya korktuk ama ilac yan etkilerinde halisilasyon gormek varmis diye 1 kerelik sandik bu gunde baya hastaydi tum gun yatti az once uyandi ve geldi yanimiza bunlar gercek degil bunlar gercek degil diye sayikliyarak ve seslensekte duymuyordu sonra evin icinde dolasmaya basladi ama gozleri falan korkunctu beni uyutun intihar etcem falan dedi sakinlestirmeye calistik su an unutmus gibi onlari ve simdi ona sordugumda vucudum kalpti ve dokundugum her sey yaniyordu dedi bende ruya miydi dedim ama hayir uyandiktan sonra hayal gormus normalde her zaman ictigimiz ilactan vermistik niye boyle oldu kendine bir sey yapmaz demi normalde hep saka yapan baya konusan hep oyun oynayan bir kiz
Kardeşim delirdi mi?