Aile & Toplum Kayınvalidem bizimle yaşamak istiyor. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yalnız yaşamaktan korkuyorum diyor. Gayet sağlık biri. Hasta değil. Ben istemiyorum. Esim tek çocuk ve duygu sömürüsü yapıyor hep. Güncellemeler1 yıl Ne yapmalıyım? Kayınvalidem bizimle yaşamak istiyor. Ne yapmalıyım? Cevapla Çocuk Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. yaşayın bir şey olmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Huzur olmaz
Gözlemci1111 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. 2 + 2'nin 4 olduğu gibi kabul edersen ne yaşayacağın çok belli stresli bir hayata hoş geldin 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle Yorumla Soran 1 yıl Sen ne derdin annene Yorumla Soran 1 yıl Ne derdin merak ettim Yorumla Gözlemci1111 1 yıl Sanırım anlamıyorsun sen Yorumla Soran 1 yıl Merak tek cümle söyle Yorumla
yusuf-kenan Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl yeni evliyseniz sıkıntı olur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 2 yıllık ama yine sıkıntı Yorumla yusuf-kenan 1 yıl eli ayağı tutuyorsa itiraz et Yorumla Soran 1 yıl Sen ne derdin annene Yorumla
Mustafa_R Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeni evliysen birde hayatın biter ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen ne derdin annene Yorumla Mustafa_R 1 yıl Annen yeni evliyim hayatımı yaşayım gelin rahat edemez derdim Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. Sabret kuzum bu da geçer. 0 0 Yorumla
libidolugenc Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl düzgünce ifade edip vazgeçirmek lazım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla libidolugenc 1 yıl düzgünce ifade edip vazgeçirmek lazım kayinanani Yorumla Soran 1 yıl Sen annene ne derdin Yorumla libidolugenc 1 yıl ne annesi Yorumla Soran 1 yıl Kendi annene Yorumla
pizzaman Takip Et Yoda Yaş: 46 1 yıl Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. sen ayri eve cik 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evliyiz Yorumla pizzaman 1 yıl kayinvalide sizle evli mi? Yorumla Soran 1 yıl Hayır sen ne derdin annene Yorumla pizzaman 1 yıl anne bi defol git Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yaşayın bir şey olmaz
Huzur olmaz
2 + 2'nin 4 olduğu gibi kabul edersen ne yaşayacağın çok belli stresli bir hayata hoş geldin
Evet öyle
Sen ne derdin annene
Ne derdin merak ettim
Sanırım anlamıyorsun sen
Merak tek cümle söyle
yeni evliyseniz sıkıntı olur
2 yıllık ama yine sıkıntı
eli ayağı tutuyorsa itiraz et
Sen ne derdin annene
Yeni evliysen birde hayatın biter ya
Sen ne derdin annene
Annen yeni evliyim hayatımı yaşayım gelin rahat edemez derdim