En hoşlanmadığım günlerden biri olabilir öyleki sinirlerimi aldırmak istiyorum 1Nisan günlerinde! Peki sizi böyle dehşete sürükleyen şaka adı altında bir sürü saçma şeylerden birini yaşadınız mı?

En hoşlanmadığım günlerden biri olabilir öyleki sinirlerimi aldırmak istiyorum 1Nisan günlerinde! Peki sizi böyle dehşete sürükleyen şaka adı altında bir sürü saçma şeylerden birini yaşadınız mı?

Şakayı bana evren yapmış olabilir dün gerçekten aşırı sakar ve komik bi sabah geçirdim duraksız bi sakarlık söylenmez yaşanır
Şaka deyince eğlence amaçlanmalı ama abartanlar bu güzel günü ne yazık ki tatsız hale getirebiliyor 🙈. Bir yıl arkadaşım, önemli bir sınavım olduğu gün “sınava 1 saat kala iptal edilmiş” diye ciddi bir şekilde beni kandırmıştı! Kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştu, sonradan öğrendim ki “1 Nisan şakasıymış” 🙄. Şakaya karşı değilim ama böyle insanı korkutacak cinsten olanlara karşıyım açıkçası. Senin de varsa paylaşırsan beraber gülüp kurtulalım o anıdan 😂!
Cevap
3Cevap
Kendim olmuşum şaka gibim şaftım kaymış hizmet etmekten buneyaa bayram gelmiş neyime 🤣😃 ailenin küçüğü olmak hiç iyi değil hiç değil..
Yapmadım gülmekten ölüyoruz diye, almadım kırabilirim diye :D
Bugünün 1 Nisan olduğunu şimdi bu soruya bakarak hatırladım
Çok şükür öyle bir saçmalık yapan olmadi
grup yapalım mı
Şaka almadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar