bir kere olsun arkadaşlarıyla
ya da kendisine ait komik
bir anısı vardır.buyrun dinleyelim :)
maltepe'den minibüse bir yaşlı teyze bindi
"kazaskerde incem evladım" dedi ve hemen minibüsçünün arkasına oturdu..
neyse ilerledik idealtepede serseri bir kaç fenerli bindi minibüse, bu arada bu yaşlı teyzemiz bindiğinden beri "kazaskere gelince incem evladım" diye ikide bir de minibüsçüyü bildiğin dürtüyor :)
neyse bu fenerli guruh bir kaç laf dalaşından sonra bıçak çektiler birbirlerine, millet bir irkildi tırstı falan. minibüsçü de çekti sağa kapıyı açtı arkasını dönmesiyle teyzenin
"kazaskere mi geldik evladım" demesi ile zaten siniri bozulmuş millet gülme krizine girdi..
en çok o zaman gülmüştüm ki hala aklıma geldikçe gülerim :)
millet orada can derdinde teyzem kazasker derdinde.. kazaskerde indi ama, biz de kadıköye kadar durup durup güldük..
bigün yolda gidiyorum kuzenler var. sinirlerim bozuk.bi tane siyah camlı kartal parketmiş yarısı kaldırımda yarısı yolda.. sinirden bunun tekerlegine geçirdim tekmeyi.. alamadım hırsımı kaputuna vurdum vurdum.. araba sallanıyo o derece... arada bi sayıyorumm tabi.. biraz yürüdük arkama bi baktım ön cam açık içinde de 4 tane mafya kılıklı adam :DD o an ki halimi anlatmaya kelimeler yetmezz.. saygılar dedik yürümeye devam eetik ama köşeyi dönünce beni yoldan zor topladılar.. gülme krizim tutmuşş :DD
20 li yaşlarımdayken alanya'da sahil boyu geziyorum, amacım halk plajını bulmak. Neyse onca taksi durağı yerli esnaf geçtikten sonra çingene tipli bir elemana, nasıl turist tavlarız , halk plajı nerde gibilerinden sorular sordum adama.
Adamda biraz bekledi ve:
ya bende gayim dedi.
Sen onca esnafı taksiciyi geç sorma , sora sora adıyamanlı aktif bir gay'e sor. o Zamanlar Alanya'dan bayağı bir soğumuştum.
DVD markette çalışırken başıma gelenleri söyleyim:
Müşteri: Çocuğum için eğlenceli çizgi film önerirmisiniz.
Ben: Yukarı Bak diyorum Up filmini öneriyorum,
Kadında dvdlerin bulunduğu rafta yukarı bakıyo bulamıyo bir anlam veremiyor sonra benim jeton düştü filmin adı Yukarı Bak dedim , Kadın ufak bir gülümsemeyle kızarıp filmi alıp çıktı :))
2 gerizekalı sinemaya gidip "tadilat" filminin orjinal adını sorduk, kadın cevap vermeyince matine saatleri neden yazmıyor diye üsteledik. kadının dalga geçtiğimizi sanıp sinirli şekilde beyefendi salon tadilatta diye bagırması ile iki gerizekalı birbirimize vayy amk bakışı atıp uzaklaştık
bide bu iki gerizekalı herkesle dalga geçen lafta uyanık tipler olunca ahh ahh bida sinemaya gitmem :p
Cevap
5Cevap
bigün yolda yürüyorum çok titizimdir yanımda ıslak mendil sürekliğ taşırım,eğildim ayakkabıları silmek için,tam o sırada karşıdan 3 tane taş gibi kız geliyomuş ama ilk önce farketmedim,ayakkabıları sildikten sonra kalktım ve kızlar yanımdan geçerken hayırlı olsun ayakkabıları demez mi ? rezil olmuştum :S:S..
aynen :D..
çok kötü rezil oldum hemde :D nasıl kahkaha attılar hayırlı olsun dedikten sonra varya,ne güldüm,ne sinirlendim hiçbişi yapamadım :S:S :D.
Geçen akşam taksimde bir mekanda eğleniyoruz mekandan bir çalışanla bakışıyorum sürekli. En sonunda kalkıcaz hesabı falan söyledik benimde amacım o çocuğa tuvaleti sorup bir muhabbet açmak. Çocuk ilerde duruyor tam o esnada benim başıma 3 tane çalışan dikildi, ama ben ille ona sorucam. Hepsini böyle elimle ittim heycanlı heyecanlı engelleri aşa aşa gittim benimkinin yanına. Ee tabi herkes farketmiş bunu. Ben yaptığım hareketten haberdar bile değilim arkadaşım anlattı. Rezilliğin bu kadarı diyorum :D
Ahaaha bugün daha okullar yni açıldı meslek lisesine gdyrm dallara ayrıldık. Sınıfımız belli degl gitti 3 kız bi sınıfa girdik tanımadıggım b kızın yanına gittim en önde oturuyodu. elimi masaya koydum birden kızın arkası dönüktü bana döndü. siz kimsinz dedim :DD ne dedi Siz kimsnz ddm Ç.G erkn çcklk ddi he bizde öyle ddm :D kızlar çok gldü yaa :) ama siveli knustum çok kmk oldu o an :D
aceleyle ezan saati gittiğim bakkala 1 kilo yoğurt demek yerine kilodun demiştim :) saf saf bakındık sonra yoğurt ya o yoğurt yoğurt bi kilo demiştim işin kötü yanı hergün aynı adamı görüyo olmam :)
sevgilimle buluşcaz.. her neyse bu karşıdan geliyor diyorum bi değişiklik var ama ne..
geldi gülüyor oturdu 2 saat boyunca oturduk ..
herşey normal beni e ve bıraktı ben öpmek için yaklaştım yok öpmee dedi..
allah allah ..şaşırdım neden dedim. ömer kızar dedi ( ömer sevgilimin adı )
ne diyon falan muhabbet oldu sonra meğersem o sevgilimin ikiziymiş:(( keklemişler beni biraz.
sonra sevgilim geldi...
çok gülmüştük beraber..
yalancının
ne yalancının
devamı yok
yani normalinde samimi bir arkadaşım olsan
has*ya falan derdim. yani şaşırma nidası ünlemi
gibi bir şey
sana o kelimeyi kullanamayacağım için yalancının
dedin
eaaa
öyle yani
bi git allesen ya
lan amaç zaten kandırmak olduğundan tavrı tıpkı oydu yürüyüşü hariç... seside benziyor napiim..
he de get hade ok byee
tavrı tıpkı oydu ne demek lan
hiç mi yaşanmışlıklardan maziden bilmem neden
söz mevzu açılmadı
kusura bakma ama sen ya çok salaksın
yada sevgilinedene ayrıldın yeni sevgili arıyorsun ve
bu kız çok salak bunu götürmesi kolay olur izlenimi
bırakıp yeni adaylar istekli bireyler kazanmaya
çalışıyosun
ben çok salağım. oldu mu
sarhoşken taksimde güvenlik görevlisini korkuttum valla arakdaşlar anlattı herkes yerlere yatmış gülmekten :)
Sevgilimle kavga ediyorduk polisler bizi izliyor yağmurlu hava adamlar gülüyordu kolundan tutup çektim gidiyordu sonra polisler geldi ne oluyor diye az kalsın nezaretlik oluyordum.
''Okul'' filmine gitmiştik arkadaşla
Arkadaş öyle pek sinemaya gitmez ite kaka götürmüştüm
Adam korkmaya o kadar programlanmış ki
Bir sahnede birbirimize sarılıp çığlık atarken
Millet kahkahayla bize gülüyordu (tüm salon)
var evet komik bir o kadar kötü evde salamura domates şişesini patlatmıştım aman Allah ım her yer domates olmuştu ben domates suyuna bandırılıp çıkarılmış gibiydim:((ilk başta korku heyecan sinir tavan yaptı sonra halimize güldük :)
çok sıkıcı bir hayatın olsa gerek
yani başınıza gelen en komik olay diye
bunu yazıyorsanız
eaaa
neyssseee
sana ne!
ahh biz insanlar neden bu denli tahammülsüz
misal eleştiri bile denilemeyecek aşağıd aki yazıya bile
sanane diyecek bi anda çirkinleşecek
eaaa
neysseee
geç bunları geç geç