Kafamda bin tane soru işaretleri var?

Arkadaşlar kafam çok karışık sizede anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum ablamın nişanlısı var 1 yıldır beraberler annemle tanışıp eniştem çok iyi anlaştılar Urfalı eniştem ailesi büyü işleriyle uğraşan bir insanda zaten anneme iftira atmıştı neyse sorunlar büyüdü Urfa'ya taşındı ailesi eniştem de ayrı evde oturuyor burada hergün bizde annem ailesinden dolayı üzülüyor yani 7 kardeşiz hepsine feda etmek durumunda evdekilerden hiç kimse hazetmiyor iyi gibi görünüp sinsilik varmış gibi öne geçmeye çalışıyor biz 4 kız kardeşiz zaten ablamın biri eniştemle nişanlı 3 kız kardeş olarak eniştemden hazetmiyoruz terbsiyesiz ama anneme farklı bana ablamların arkasından hain diyor ki ablama söylemek istemedim en son söyledim zaten annem çok değişti böyle bir insan değildi sanki büyü yapılmış gözüne perde inmişte çocuklarına yapılan terbiyesizliğe göz yumuyor hep eniştem ablam annem dışardalar eskiden bize çok düşkündü şu an resmen elin oğlunu evlatlarına değişiyor eniştem ablamın kocasından diğer ablamin sevgilisinden annemi kıskanıyor öne geçip en çok sevilmek istiyor hatta eniştem o kadar sorunluki kıskanç ki hepsiyle arası kötü annesi oğlunun evine büyük koyan insan anlamıyorum noldu anneme resmen çocuk o kadar hata yaptı ablamla günde 5 kere ayrılırken barıştırıyor yüzükleri 5 kere atmışlardır sevgililik döneminde zaten saymıyorum bile hergün boş boş sorunlar annem eniştemin ailesi arkasında durmadıkları için yemekler yaptı halılar verdi evi için yani kadının yapmadığı şey yok anne oldu ama eniştem sürekli bana bağırıyor emir kipiyle konuşuyor ama şu yanıda var iyi davranıyor ama bağırıyor sanki konuşma bir şey var yani iyi insan diyemem çünkü zaten yeterince gördük ablamlar zaten sürekli kavga ediyor o kadar düşman oldular ki bi araya gelince kardeşlik bitmişte sanki düşmanlık başlamış gibi eniştemin ablamın kafasını karıştırdığını düşünüyorum anlamlar hakkında ileri geri kötülemiştir duydum zaten annem çok değişti hayatımıza girdiğinden beri bu çocuk ev düşmana dönüştü
Kafamda bin tane soru işaretleri var?