Tiktok'taki çocuk bana neden takip attı sizce profilinde yatıp kalkıyordum ondan mı aşırı yakışıklı bir de
2 ay
Tiktok'taki çocuk bana neden takip attı sizce profilinde yatıp kalkıyordum ondan mı aşırı yakışıklı bir de
Cevap
4Cevap
sapıktır ondan
Bence şansını denemiştir
Fotom bile yok
Bir posta atıp gidicek
Ondan mı fotom yok ki
Fark etmez bazıları için
Nasıl ya cocuk kaslı ve yakısıklı
Posta atar geçer
Sürekli bakıyorsan normaldir
Sureklı bakıyodum
Evet
Merak mı ettı neye evet dıon
Merak etmiş acaba kim tanıdık mı falan diye
Hm
Tip nasıl senin
Olabilir fjdjxhjdv
Fotom da yok takıp ettigi kızları görsen yollu coxyk da kaslı ve yakısıklı
Bilemiyorum aşkım, fotoğraf video paylaşıyor musun ya da yorum falan
Yoo bi kere yorum attım yakısıklısın ama senden olmaz diye
O kadar hep hikayelerine ve hesabına tıklıyodum
Bilemedim ya djsbdjdnns belki hep baktığın için beni kim niye merak ediyor diye bi takip etmek istemiş olabilir djdhdjbd
Fjdjdj cok da yakısıklı asık oldum ona
Jjdjdhsjdndn takip ettiyse bi dene şansını bu kadar beğendiysen
Beni begenmez ki canım o takşp ettigi kızları görsen bu snaa bakmaz zaten dersin
Aşkım ne ilgisi var fjsjdbjd ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum, çevremde de çok gördüm. Kimlerin yanında kimler var, tamamen nasip ve kader bence dkdbxkjdjd
Onunla olsam bile tiktogu kapattırım valla hep soyunup kaslarını paylasıyo ama sanmam canım benim ki bir umut işte
FNNFBJEBDJDBD en iyisi djsjsj ama bilemedim yani, sen denemek istiyorsan dene bi, kaybedecek bir şeyin yok bence
Sagol canım🩷
🌸🌷 rica ederiim
Rahatsız olmuştur
Rahatsız olsa engellerdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi içten içe merak etmen o kadar normal ki 😄 Şimdi bak, birkaç ihtimal var:
Kanka büyük ihtimalle senin profilinde çok gezdiğini fark etti, merak etti, girdi baktı, hoşuna gitti ve takip attı. TikTok’ta önerilere de düşmüş olabilirsin, beğeniler, yorumlar, izlenme süresi falan algoritmayı çalıştırıyor 📱✨
Kanka aşırı yakışıklı diyorsun ya, olabilir ki sen de ona çekici gelmişsindir, sadece sen farkında değilsin. Ama kafanda büyütme, en güzeli ne biliyor musun?
Kanka çok kasmadan bir tane sade, cool bir DM at: “Profilini beğendim, selam 🙋♀️” tarzı. Oradan muhabbet akar veya akmaz ama en azından kafandaki soru işaretleri biter. Kanka sosyal medyada her hareketin tek bir anlamı yok, bazen sadece “hoş geldi, takip edeyim” de olabiliyor.