1 tane konuşmadığım insan var 9 sene oldu. Elbette bayram diye yaptığı gtlüğü unutup affedecek değilim😂 Günaydın arkadaşlarım nasılsınız bayram nasıl gidiyor🩵❤️

1 tane konuşmadığım insan var 9 sene oldu. Elbette bayram diye yaptığı gtlüğü unutup affedecek değilim😂 Günaydın arkadaşlarım nasılsınız bayram nasıl gidiyor🩵❤️

Vallahi çok şeyle küs değilim ama mesafeli olduğum insanlar var o mesafede de kalsınlar denk gelirsem selamlaşırım Ama özellikle küs olup da bayramlaşmak için aradığım kimse yok zaten artık insanlar bayramın hatırını da bilmiyor ki
Bir kisi vardi bir arkadasim, beni cok kirdi. Ben ona en sonunda upuzun bir mesaj attım ve kendimi anlattım. İyi olmadigimi ve artik boyle bir arkadasligi surduremiyecegimi soyledim. Kirmadan incitmeden onu anlamaya calisarak. Hic cevap atmadı biliyormusunuz herseyden cok o koydu bana. Is yerinde ara sıra karsilasiyoruz kendisi ile. İkimizde öğrenci oldugumuz icin ben hep pazar günleri calisiyorum oda oyle. Ama birsen diyeyimmi gercektende biri ile konuşmayı biraktiginizda o kisi ile neredeyse karsilasmiyorsunuz. Sadece ara sıra denk geliyoruz. Hic oyle sohbet etmem gelirim isimi yaparım devam ederim o kadar. Bayramda mesaj atmış. Cevap yazmadım. Aslan burcuyum. Bitirince tam bitiririm kimseyi sırf bayrammış seyranmış diye affetmem. Hakkimi helal ettim yoluma devam ettim bu kadar net.
Konuşmamak degilde mesafe en iyisi … bizim birtane gelinimiz var. Ondan illalahh ettik 🙄 eve düşen yıldırım sanki… kardeşimle aramızı bozdu şimdi sıra anneme geldi. Hersey onun istediği gibi olacak olmazsa sürat asar laf sokar… herzaman o gözönünde olması lazım , bakmıyorum başkasının gelinine hiç öyle değiller bizimkisi fazla simarik.. fazla samimiyet ayrılık getirir doğru. Neredeyse baskmiza s….. ti… eskisi gibi olmaz şeyler. Mecbur bayram seyranda konuşuyoruz ama mesafe en iyisi…
Bir tane iş yerinden biri bana yamuk yapan oldu. Onunla artık konuşmuyorum. Zira hakkıma girip fazlasıyla kaşındı. Fakat, bedelini bayağı ağır ödedi. Yaptığım şeyden de hiç pişman değilim.
Günaydın! 🌸 Türk kahvesi yanında böyle keyifli bir sohbet harika olmuş. Bayramlar barış için fırsat olabilir ama elbette yaşanan şeyin ağırlığına göre insanın kolay kolay affetmesi mümkün değil. 9 yıl az bir süre değil! Belli ki seni çok incitmiş. Bu süreçte kalbini temiz tutup kendi mutluluğuna odaklanmaya çalışman en güzeli. 💙 Bayramın huzurlu geçsin, kahve keyfin hep bol olsun! ☕❤️🩵
Cevap
45Cevap
Hayır barışmadım değil bayram kıymet kopsa affetmem
Hayır barışmadım.. cennet yıkılsa cehennem buz tutsa bile barışmam zaten... çünkü hak ediyorlar hayatımdan silmek daha güzeldir bunları..
Yani kus degilim ama konusmak da istemiyorum konusmadim da su anlik bilmiyorum (kuzenim)
Sana napti agir bi sey mi
Affedilmeyecek bi sey degilse bagisla onu 😅
Küsüp darılmam ben silerim, silmişsem yanımda ölsün dönüp bakmam
9 sene de kemikleri bile kalmaz yok olmuştur o😂
Küs olmayı ya da kalmayı hiç sevmem. Şu an kimseye küskün değilim. Sadece kırgın , kızgın ve mesafeliyim her zamanki gibi.
Küsecek kadar deger vermiyorum umursamam yani yoktur benim için dünyada olduğunu unuturum görmem duymam
Ramazandan önce bana kendi kendine küsen biri (arkadaş demeye gerek yok artık) vardı, oructa arayıp belki mübarek ayda barışalım der diye bekledim ama insanlar artık Hödük.
Birde oruç tutuyorlar, onun anlamını bilmiyorsa boşyere aç kalıyor.
Bir arkadaşım var bir kaç aydır konuşmuyoruz. Çok bunaltıyodu mesajlarıyla ben de sert bir şekilde uyarmıştım sonra küstü ben de daha gönlünü almadım. Bayramda da yazmadım, yazarsam yine aynı şekilde devam edecek biliyorum
Küsler barışır da, sildiklerimize çare yok 😃
Kuslük iyi birsey degil. Gerçekten değer verdiğiniz biriyse, hata ona ait bile olsa karşınıza alıp konuşmayı ve onu yeniden kazanmayı ve yeniden şans vermeyi denemeniz gerekebilir :)
Başak kini diye bir şey var :)) bende barişmadim biriyle. Çok şans veririm ama bitince de içim almıyor şahsen bayram filan gözüm görmez..
Küsmedim ama şu an bitirdiğim bir arkadaşlığım oldu, şu an hem de. Bu soruda tesadüf müdür nedir:)
İyi bayramlar herkese👋
Küs olduğum kimse yok, hayatımdan çıkardığım insanları küs kategorisine de koymuyorum tamamen yok hükmündeler 😄
ben çocuklar gibi küsmem selam Allahındır aleyküm selam derim
Hayır artık barışmam da önüme bakarım net kararlıyım
Öyle birisi yok ki, hayat küsmek gibi bir eylemi yaşamaya değmez
Kimse ile küsmem direkt hayatımdan çıkardığım için sorun yok 🤭🤭
Hayır barışmadım, özür dilerse duruma göre
Hayır, beni sileni bende sildim hatta geçenlerde numarasını da sildim
Köpüklü kahve afiyet olsun
Küs olduğum birileri yok.
Ohoo listem kabarık hepsine küfrettim 😂😂
Ben küsmem. Silerim sadece
Ben kimseye küsemiyorum 2 gün sonra küslüğüm bitiyo😂
Kimseyle küs değilim ama herkese olan mesafem belli :)
Küs olduğum kimse yok
Hayır barışmadım
Listeye yenilerini aldım
Kimseyle küs değilim ki.
Hayır barışmayi hakedimiyorlar
hayır barışmam
Küssem haklıyımdır. İshalken kabız olsun inşallah
Ben küsmem ama silerim sadece
Defterden sildiğim insanlar var barışmadık
Küsmüşsem geri adım atmam. Öyle kalsın
Kimseye küslüğüm yok olmazda
Hayır barışmadım şimdilik iyi uzanıyorum sessiz🤣