Aile & Toplum Kadınlara Bayram var mı gerçekten ya? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor evde çay+baklava veriyoruz, misafirliğe gidiyoruz yine çay+baklava veriyoruz ay daral geldi yemin ediyorum bayram değil bu başka bir şey hsjsksks Güncellemeler1 yıl Süper soruu🫶 Kadınlara Bayram var mı gerçekten ya? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. vardır tabi ki de evet 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Yoook yook
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kolay gelsin işiniz zor ama sohbet muhabbet çok güzel oluyor ciddiyim ne çay içtim ne tatlı yedim kimseyi ugrastirmadim iyi bayramlar 1 2 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Allah razı olsun hsjsksks hayırlı bayramlar Yorumla --Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Senden de Yorumla
Artemiszs Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evde yapmak ayrı bi de misafirliğe gidince genç kız yoksa yandın ahahahs 1 10 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl annem durmuyor ki hemen kızım kalk sen yap, ulan ben de misafir değil miyim😭 Yorumla Artemiszs 1 yıl AHAHAHAHAHAJS aynısı ya aynısıııı🤣 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl kurban bayramında tatile gideceğim koydum kafaya, sen de git hsjsksks Yorumla Artemiszs 1 yıl Misafir mutfağına bi giriyorsun zaten sanki 40 yıldır oradasın, bi tanesine çay veriyorsun bunu içeri götür şu amcaya ver, bi tanesinin eline tatlı sıkıştırıyorsun şunu da teyzeye ver ahsjsjs ama asla bu kız kim lan denmiyor🤣 Yorumla Artemiszs 1 yıl Kurban bayramında yine memlekete geleceğiz galiba ühü🥲 kaçmaya çalışacağım bakalım artık🤣 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl bayram erkeklere valla bak😂 Yorumla Artemiszs 1 yıl Bitirdikleri çayın stresini bile biz çekiyoruz ahahsjs Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Çay içtik eve geldik daha asansörden inmeden Çay sayıklıyorlar Çay koy, daha yeni içtiniz yeniii hsjsksksk Yorumla Artemiszs 1 yıl Eve girip kapıyı kitleseydin de ne çay yüzü ne ev yüzü görselerdi ahahajs Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl hsjsksksk Yorumla
Pentesctasy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Ben zaten bayramları sevmiyorum açıkçası öyle içim bayram coşkusuyla mutluluğuyla dolmuyor. 1 0 Yorumla
Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl 4 dilim ceviz siz poklava ve şekersiz çay alım 1 0 Yorumla
Meçhulex1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben şahsen günlerdir ayaktayım diğerlerini bilemem de bana yok 😅 1 0 Yorumla
fallenangel34 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl lazımbayramlardakadınlar 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl 🙄🙄 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaçsana dışarı şekerim 1 8 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl kendime sözüm olsun diğer bayram tatile gidicem🥲 Yorumla Besiktas7834 1 yıl Daha çok var , kaç sen kaç shshsh Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Nereye kacim nereye😭 Yorumla Besiktas7834 1 yıl Dışarı gezmeye 🙄 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl biz de öyle bir dünya yok, burası bayramın en derin noktası😂 Yorumla Besiktas7834 1 yıl Neresi ora Myanmar falan mı shshsh Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl burası bayramın çıktığı yer hsjsksk Yorumla Besiktas7834 1 yıl Ya sen genede çık dışarı shshsh Yorumla
FiyodorPavloviç Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Her eve lazımsın yeminle 😂 1 2 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl 🙄🙄 Yorumla FiyodorPavloviç 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Siz oturun erkekler servis yapsın 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Keşkeee😂 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Var dediler ama bize kalmamış sanırım. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Detayı okudum sıkkın canım daha çok sıkıldı😏 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynen ya İyi bayramlar 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. Sorma iyiyce soğuduk tatlıdan. 1 0 Yorumla
atmaca0625 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Niye onlar insan değil mi 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl insanız işte onu diyorim Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 947 cevap paylaştı. Ee hani bana baklava 1 8 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl yok baklava yok bitti Yorumla Stewie20 1 yıl Kalbimi kırdın Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Cidden bitti hjssjjs napim Yorumla Stewie20 1 yıl Off tamam çay olsun sadece🤣 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Kalkın alın yeter artık jsksksks Yorumla Stewie20 1 yıl 2. defa kalbimi kırdın😅 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl senin kalbinde porselen tabak takımının eksilen parçası gibi kırılmaya yer arıyor hsjsksk Yorumla Stewie20 1 yıl Bak halen daha kalbimi kırıyorsun ponçik kalbimi dkdks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
vardır tabi ki de evet
Yoook yook
Kolay gelsin işiniz zor ama sohbet muhabbet çok güzel oluyor ciddiyim ne çay içtim ne tatlı yedim kimseyi ugrastirmadim iyi bayramlar
Allah razı olsun hsjsksks hayırlı bayramlar
Senden de
Evde yapmak ayrı bi de misafirliğe gidince genç kız yoksa yandın ahahahs
annem durmuyor ki hemen kızım kalk sen yap, ulan ben de misafir değil miyim😭
AHAHAHAHAHAJS aynısı ya aynısıııı🤣
kurban bayramında tatile gideceğim koydum kafaya, sen de git hsjsksks
Misafir mutfağına bi giriyorsun zaten sanki 40 yıldır oradasın, bi tanesine çay veriyorsun bunu içeri götür şu amcaya ver, bi tanesinin eline tatlı sıkıştırıyorsun şunu da teyzeye ver ahsjsjs ama asla bu kız kim lan denmiyor🤣
Kurban bayramında yine memlekete geleceğiz galiba ühü🥲 kaçmaya çalışacağım bakalım artık🤣
bayram erkeklere valla bak😂
Bitirdikleri çayın stresini bile biz çekiyoruz ahahsjs
Çay içtik eve geldik daha asansörden inmeden Çay sayıklıyorlar Çay koy, daha yeni içtiniz yeniii hsjsksksk
Eve girip kapıyı kitleseydin de ne çay yüzü ne ev yüzü görselerdi ahahajs
hsjsksksk
Ben zaten bayramları sevmiyorum açıkçası öyle içim bayram coşkusuyla mutluluğuyla dolmuyor.
4 dilim ceviz siz poklava ve şekersiz çay alım
Ben şahsen günlerdir ayaktayım diğerlerini bilemem de bana yok 😅
lazımbayramlardakadınlar
🙄🙄
Kaçsana dışarı şekerim
kendime sözüm olsun diğer bayram tatile gidicem🥲
Daha çok var , kaç sen kaç shshsh
Nereye kacim nereye😭
Dışarı gezmeye 🙄
biz de öyle bir dünya yok, burası bayramın en derin noktası😂
Neresi ora Myanmar falan mı shshsh
burası bayramın çıktığı yer hsjsksk
Ya sen genede çık dışarı shshsh
Her eve lazımsın yeminle 😂
🙄🙄
😂😂😂😂
Siz oturun erkekler servis yapsın
Keşkeee😂
Var dediler ama bize kalmamış sanırım.
Bumerang olduk be krdsm
Bize bayram hiç yok ki
Detayı okudum sıkkın canım daha çok sıkıldı😏
Yorgunluk ya bu nasıl Bayram
Aynen ya
İyi bayramlar
Ece çikolata var mı?
Sorma iyiyce soğuduk tatlıdan.
Hizmet etme günüsü ksjfjd
Yooooooooooooooooooooooooooooooook
Niye onlar insan değil mi
insanız işte onu diyorim
Yok ya anca misafir peşinde koşturalım...
Ee hani bana baklava
yok baklava yok bitti
Kalbimi kırdın
Cidden bitti hjssjjs napim
Off tamam çay olsun sadece🤣
Kalkın alın yeter artık jsksksks
2. defa kalbimi kırdın😅
senin kalbinde porselen tabak takımının eksilen parçası gibi kırılmaya yer arıyor hsjsksk
Bak halen daha kalbimi kırıyorsun ponçik kalbimi dkdks
hayır yok.
Var tabii