Boşanmak istiyorum ve hic bir bilgim yok bu konuda bilgi almak istiyorum?

Ðün gece eşimin ailesi ile büyük bir kavga ettik baştan anlatmak gerekirse benim 3 yaşında bir oğlum var hayvanları çok seviyor ama ben öyle değilim kendimi bildim bileli hayvanlardan korkuyorum eltimde Bayrama gelirken yanında kedi getirmiş kayinvalidemlere öncesinde ben eşimle abisiyle konuştum dedim ki kediyi getirmeyin hem ben korkuyorum hemde cocuk rahat bırakmaz dedim abisi tamam zaten annesigile birakcak dedi ama bir gittim kedi orada neyse odadan çıkarmadılar ama benim oğlan durmadı gidip sevmek istedi odaya almadılar cocuk 3 saat boyunca kedi diye ağladı benim de kafam şişti çocuğuma kızdım sonra kaynanam üzerime geldi bende bağırdım niye getirdiniz ben konuştum getirmiycektiler diye ordan eltim geldi üzerime yürüdü bende bunun yakasına yapıştım her bayram zehir ediyor bayramı 6 senelik evliyim daha kimseye bir saygisizligim olmadı ama dün beni baya bir costurdular sonra ordan kaynatam geldi 3 ü bir üzerime yürüdü bende daha çok costum o arada esimi aradım eve gidelim gel bizi ara diye ordan kaynanam oğlunun başını yaktığımı benim edepsiz olduğumu daha neler neler saydırdı ben dahada delirdim o ara eşim geldi dedim yarın bosanma davası acmazsan senden kötüsü yok dedim onun evlatları iyiymis benim anam babam çirkef doğurmuş falan filan sabahda annesi aradı telefonda ağlıyor dünden beri ben ağlıyorum. yanimda durmadı annesine ağlama tamam anne diyip kapattı telefonu masaya fırlattı eşim hiç yanımda durmadı 6 sene boyunca çok ezmeye çalıştılar sustum. hep sustum. bana pis dediler birsey bilmiyor dediler ölmüş çocuğumun mezar yerini söylemediler sorunca abisi boş ver it yemiştir köpek yemiştir dedi eşim sesini bile cikartmadi ama ben artık yoruldum bu evlilik bitsin istiyorum

Boşanmak istiyorum ve hic bir bilgim yok bu konuda bilgi almak istiyorum?