Hellorriii herkesin bayramı mübarek olsun ✨ 🥳 nasılsınız bugün? Sabahon köründe kalkıp sinirle hazırlandım falan. Kardeşim arıyor diyor "20 tabak baklava hazırla" ya sabır çekip hazırladık tabikide ama çok seviyorum bayramı valla kalabalık falan.

Hellorriii herkesin bayramı mübarek olsun ✨ 🥳 nasılsınız bugün? Sabahon köründe kalkıp sinirle hazırlandım falan. Kardeşim arıyor diyor "20 tabak baklava hazırla" ya sabır çekip hazırladık tabikide ama çok seviyorum bayramı valla kalabalık falan.

Bayram denince aklıma ilk gelen şey kesinlikle aile ziyaretleri olur. Bayramın o ruhu, sevdiklerimi görmek, büyüklerimin ellerini öpmek, birlikte vakit geçirmek bambaşka bir şey. Şeker ve bayram harçlığı da güzel olsa da, aileyle geçirilen o sıcak anlar her şeyin önünde geliyor. Hep birlikte sofrada olmak, sohbet etmek, eski anıları hatırlamak gerçekten bayramı özel kılıyor. O yüzden bayramda aklıma gelen ilk şey, her zaman ailemin yanına gitmek olur.
Eski bayramlar ziyaretleri ya da eski ramazan iftarları ve sohbetleri artık maalesef kalmadı. Herkes bayram tatili diye bir yerlere kaçma derdinde. Komşuluk ve akrabalık ilişkileri büyük bir erozyona uğradı.
Unutmuşum , sizin de bayramınız kutlu olsun.
Teşekkür ederim 😊 🤗
Rica ederim.
adı bayram olan insanlar🤣
iyi bayramlar 🙂
Djjdjdjdjdjdjdkd
teşekkür ederim 🙂
Cevap
12Cevap
sevdiklerimizle bir arada olmak tabi ki de
Yıllardır memleketimden uzaktayım. bayramları çalışarak ya da kendi başıma geçiririm. normal bir gün gibidir.
Yaaa üzüldüm adına
Alışıyor insan. mutluyum ben:)
cocuklarin mutlulugu geliyor direk bir yandan sevinirken bir yandan uzuluyorum cunku bazı cocuklar cok yaramaz her seyi birbirine katiyor ama yinede bebekler ya ondan hep ahhahah
Oraya git buraya git, büyüklerinin ellerinden küçüklerin gözlerinden öp, bayramlıklarını giy, gereksiz kasıntılar falan neyseki bunları yaşamıyoruk
Bitmek bilmeyen çay/kahve/tatlı merasimleri.
Hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar benim için bayramın diğer günlerden farkı yok hep evdeyim yalnızım bayram denince aklıma sadece tatlı geliyor
Seferden gelmiş gibi gelen 85 misafir ve ayakkabıları
Dldkkdkdkdkdkddk
Bayramınız kutlu olsun 🥳 benim için bayram aile demek 🍬
🌸✨💞
Bayram harçlığı yeni elbiseler
Bişey danışabilir miyim sana bu arada
Tabi buyrun
Tkob ettim sizi oradan sorabilir miyim
Zili alacaklı gibi çalan çocuklar ahsjah
aile ziyaretleri ya, bambaska bi hiss
Ziyaret, bayramlık, el öpme
İlk aklıma gelen Bayram namazı oldu