Bayram deyince geniş aile toplanması birlik huzur içinde yenilen yemekler geliyor lakin kayıplar oluyor rahmetli dedem göçeli 1 sene olacak yokluğu baya belli oluyor mezarına gidip bayramlaşıyoruz işte başın sağolsun senin de Allah rahmet eylesin.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bayram denilince ailemin ne kadar değerli olduğunu görüyorum hiç kimse benim ailemden kendimden daha değerli değilmiş hiç bir şey eskisi gibi olmasa da aslında her şey yeni bir gunle huzurla kendimiz güzelleştirecegiz inşallah ölenlere Allah'tandır rahmet diliyorum hiç kimse bu hayatta kalıcı değildir bende çok küçükken babamı kaybettim 8 yaşındayken ama hayat devam ediyor yapacak bir şey yok Allahın emri bu
Tekrar başın sağolsun şekerli pare, ne kadar iyidir bilmiyorum ama yine de iyi bayramların olsun.🫶 Bayram deyince her sene bir şey daha eksiliyor aklımda beliren, bu bayramda öyle heyecanım falan yok.
Aklıma ilik gelen çocukluktan kalma sanırım , yeni kıyafet giyinmek oluyor sonra büyükler ile bayramlaşmak sohbet etmek, küçüklerle kucaklaşmak harçlıklarını vermek😅