Gerçekten hakediyormuyum?

Arkadaşlar selam. Ben mezuna bırakmış bir yks25 öğrencisiyim. Zaten mezun senemdeyim ve bazı sağlık ve psikolojik sorunlar nedeni ile son 3 ay kala çalışmaya başladım ve hâlâ ümidim var çünkü hayallerim var. Fakat beni engelleyen bazı faktörler var. Size kısaca nasıl bir hayat yaşadığımdan bahsedeyim, bu sayede yaşadığım zorlukları az çok anlayıp benim ile empati yaparak cevap vereceğinizi umuyorum. 18 yaşındayım ve annem ile babam ayrı. Annem babamı aldatmış. Anne tarafım bunu hep inkar eder nasıl olsa kendi kızları ya toz konduramıyorlar. Size işin asıl acı kısmını söyleyeyim annem şu an o pislik adam ile evli. Yani şu an annemin babamı aldattığı adam ile aynı evde yaşıyoruz 4 yıldır. O adam tarafından 17 yaşındayken darp edildim, boğazımı sıktı. Polise gitmek istedim ama beni susturdular. Sonra anne tarafım bu olayı öğrenince beni suçladı ve ben bu olayları ses kaydına aldım diye sen bunu planlamışsın dediler. Babam bu olayı bilmiyor çünkü öğrenirse o adamı öldürür. Hangi baba buna sessiz kalabilir ki? Bir kaç ay sonra anneme de aynısını yaptı ve annemin pek değerli hep savunduğu ailesi annemi o adamın yanına geri gönderdi. 3 kardeşiz bu arada ve kardeşlerim sanki düşmanım gibi. Maalesef böyle bir ortamda yaşayıp ders çalışmak zorundayım. Ders çalışırken sessiz bir ortam olması gerekir fakat ne mümkün. Sizce ne yapabilirim? Lütfen fikir verin.

Gerçekten hakediyormuyum?