Yarın o adamın babası beni görmeye gelecekmiş. O çocuğa yani adama ulaşıp evlenmek istemediğimi söylesem mi?

Evlenmek istemiyorum diyemiyorum, anneme dedim ben bişey yapamam başka çaren yok, seni o bulduğun konuştuğunla evlendirmez kendi bulduğu tanıdığı adamla evlendirecek dedi. Babama da korkumdan istemiyorum diyemedim yine döver beni öldürür vs. diye. Zaten o gün konuşmama fırsat bile vermedi korkumdan sustum bişey diyemedim evlat katili edersin beni öldürürüm seni dedi. Kendimi bu evde güvende hissetmiyorum çok korkuyorum. Ben o adamla evlenmek istemiyorum. Üstelik bayramdan sonra istemeye geleceklermiş. Yarın bayramın 1. günü babası beni görmeye gelecekmiş, ama ben gelmesini istemiyorum.

O çocuğa yani adama ulaşıp evlenmek istemediğimi söylemek istiyorum, ama babama benim onu aradığımı der diye korkuyorum.

Çocukla konuşup babamın baskısıyla oluyor, eğer babama benim seni aradığımı söylersen bana şiddet uygular deyim mi? Konuştuklarımı babama dememesi için çocuğa ne demeliyim? Babam o çocuğa mesaj attığımı konustuğumu " evlenmek istemediğimi" söylediğimi öğrenirse üzerime gelir şiddet uygular. Ama yine de çocukla konuşmak istiyorum, Konuştuklarımı babama dememesi için çocuğa ne demeliyim nasıl davranmalıyım? İlk mesajda ne yazayım nasıl bir giriş yapayım?😣

Yarın o adamın babası beni görmeye gelecekmiş. O çocuğa yani adama ulaşıp evlenmek istemediğimi söylesem mi?