hiç böyle bir şey düşünmedim. kimse bana bakmak zorunda değil.
babalar çocuklarına bakmak zorundadır. eşine bakmak zorunda değildir. bir zahmet çalışsın evde oturacağına...

hiç böyle bir şey düşünmedim. kimse bana bakmak zorunda değil.
babalar çocuklarına bakmak zorundadır. eşine bakmak zorunda değildir. bir zahmet çalışsın evde oturacağına...

Onlara göre evlilik satın alma Peki bu satın alma eyleminde bizim Satın aldığımız şey ne ki zaten ondan hariçte bir şeyler yok Peki bunun eskimesi yıpranması değişimi yok Ee
Ne olacak O zaman biz her türlü içeri giriyoruz duygusuydu Sosyallik duygu hiçbiri yok
Evleneceğim demek 2 milyon lira ortalama Hatta alt limit değer mi değmez çok mu istiyor benimle olmayı evin yedek anahtarını vereyim
Bu algı biraz da aileler yüzünden oluyor çünkü kadınların evlenmesini, erkeğin himayesi altına girmekten ibaret görüyorlar. Halbuki ilk etapta düşünülecek sorular; iyi bir baba olur mu, eşine değer verir mi ya da hayatın ortak olduğunun farkında olup ona göre mi hareket eder gibi gibi. Kimse kimseyi evlatlık almıyor sonuçta ki baksınlar, bu karşılıklı bir durum, kadınla evlenip çocuk gibi onunla ilgilenecek tabii ki değil. Hoş bu erkekler için de geçerli, bazıları evlendikten sonra eşinin annesi gibi olmasını istiyor. Bu durumu da hiçbir kadın çekemez, çekmemeli de. Tüm mesele denge.
Cevap
2Cevap
Eşi izin vermiyorsa evet mecbur bakmaya sigarasina kadar almak zorunda
izin vermeyen bir eşle neden evlenmiş
aile zoruyla mı?
aşkla olduğuna inanmıyorum
aileden kaçmak için m ievlenmiş böyle bir erkekle?
Evlenince huyu suyu değişen çok insan var.. severekde evlense "benim karım calismayacak" diyen çok erkek var
huyu suyu değiştiyse zaten yapılan aşk evliliği değil mantık evliliği
mantık evliliğinde şikayet etmeye gerek var mı?
Ne alaka ya.. siz baska ülkede mi yaşıyorsunuz evlenip değişen bir sürü insan var
ülkedeki evliliklerin çoğu sahte
kadınların çoğu evden kaçmak ya da sponsor içi nevleniyor
erkkeklerde cinselllik bu kafaların neyini konuşalım neylerine çözüm olarak
sakat ruhlar
Onlar da kocalarına bakmak zorundalar
Onlar a canım bakan kocalar b canım
Onlar a s a l a k bakan kocalar b s a l a k
Bu sitenin sansüründen gına geldi artık🤣🤣
Fotoğraf lâ soru çok alakalıymış
soruya cevap vermek yerine ölü numarası yapmak
kadınları nbiriinci felsefesi
Zaten bakacak haklısın