Kadının amcasının 8 koca değiştirmiş kızı kadına kuma gelip gözünün önünde kocasıyla beraber olmuş. Bunu nasıl unutabilirim?

Sığınma evinde yaşlı teyze bu hikayeyi anlatmıştı teyze öksüz büyümüş amcasının evinde amcasının kızıyla kardeşlik gibilermiş sonra evlendikten sonra o amcasının kızı 8 koca değiştirmiş köyde muhtarın oğlunu öldrmüş saklanmak için ben amcamın kızının evine giderim demiş bu teyze kocasıyla çocuklarıyla normal hayat yaşarken bunlara gelmiş nasıl olabiliyor da o adam hemen kabul ediyo biz gitsek etmezler ne alaka bi de evimde seni mi besliycem derler çünkü kadının o eski kocalarından olma 4 çocuğu varmış. Bu 8 koca değiştirmiş kadını adam karısına tercih etmiş ve teyze sarışın yeşil gözlü. Kuması yani kendi öz kuzeni teyzeyi ahırda bağlayıp önünde kocasıyla birlikte olmuş şeyini yalardı oh kurban olurum derdi dedi ya yazıl yaşlı kadın aradan 20 seneden fazla geçmiştir unutmuyor gözünün önünde iki insan çırılçıplk düşünsensize ve 3 çocuğunun babası kocası o sıra bebeler de ahırdaydı diyor. Adam 8 koca değiştirmiş elin artığı pis değişik kadın için temiz sarışın yeşil gözlü karısını yollamış karısnın kuzeni için ve aradan 20-30 sene geçmiş o 8 koca değiştiren kadın neden bu adamla ayrılmamış hala berabermiş hatta Kadın 6 sene hapis yatmış adama baltayla vurduğu için ve çıkınca adam yine kabul etmiş ceza çeken ise bu teyze ikinci kocası ölmüş üçüncü kocası hadım çıkmış ya başıma gelirse diye çok korkuyorum ve o teyzeye çok üzülüyorum Allah nasıl izin verir buna neden o kuma eski kocalarıyla boşanıyor da başkasının kocasıyken birlikte olduğu adamla boşanmıyor neden onlar 30 senedir beraber ama masum olan teyze yalnız ve sığınma evine düşmüş ve o kocasından olan üç çocuğu da teyzeyi dövmüşler kumaya anne diyorlarmış teyzeye yani öz annelerine yenge diyorlarmış bi erkek 8 koca değiştirmiş kaıdnı nasıl kaıdn yerine koyar ya

Kadının amcasının 8 koca değiştirmiş kızı kadına kuma gelip gözünün önünde kocasıyla beraber olmuş. Bunu nasıl unutabilirim?