Nasil tanimlarsiniz mesala siz birsey anlatirsiniz sizin dusuncenize katilmaz onemsemez saygi gostermez kendi dusuncesini kabul ettirmeye calisir bilmislik taslar ben biliyorum havalarindadir boyle kisileri nasil alt ederiz söndürebiliriz..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilginizle
Yok nekadar bilgilide olsaniz herseye bir cevaplari var benim kuzenim boyle sirasi geldi yuzune sak sak konustum sirasi geldi kavga ettim ayni
Herseye muhalefet senin dusunceni kabullenmez saygi gostermek hep bir fikri var
Googledan ispat edip söylediğinin yanlış ama senin söylediğinin doğru olduğunu yüzüne vur, cahil ama bunu yapan bir tipse, ben görüşmezdim. Çok itici oluyorlar 😅
Bu kisi benim kuzenim oluyor memur kendisi meslegide var mesleginemi guvenip kendini akilli herseyi bilen biri olarak goruyor disardan baksan kendini agirdan satiyor soguk akilli gibi gosteriyor cevresindekileri etkisi altina aliyor
Bide buna saygi gosterip onemsiyorlar ona fitil oluyorum sanki herseyde kendi akilli herseyi o biliyor karsisindakinin akli yok akil almaya ihtiyaci var dusunemiyor yani ben bukadar karsimdakine maydonoz oluyom allah onada akil vermis dusunemiyormu diye dusunmuyor
Görüşmek zorunda mısın?
Ailemin icinde olmasam selam vermem
Gecen soyle birsey oldu instada uzmanlarin bir kac videosunu bana gondermis sanki akil verir gibi bide sabahin erken saati bir sinirlendim bakmadim bile
Her akraban ile görüşmek zorunda değil ki insan. Yol ver gitsin. Niye takıyor kızlar böyle gereksiz insanları tam anlamıyor biz erkekler :) sen hiç bir erkeğin böyle yakındığını duydun mu 😎
Beraber buyuduk onceden boyle degildi yakindik aramiz iyiydi sonra bu doktor bir es buldu eside iyi buna onem veriyor buna birsey oldu onceki gibi degil gerci oncedende vardibilmiyorum ya da ben farkedemedim insanmi seciyor insanina goremi davraniyor anlamadim ama su saydiklarimi esine yapamiyor cunku esi kaldirmaz onun karsisinda kayitsiz kaliyor ister istemez ama bize karsi ozellikle bana yonlendirmeyi seviyor pinpirikli herseyde bir kulp sorun arar yok onu oyle yapmiyonda yok soyle davraniyonda yani mizmiz boyle kisilikler surekli akil verir ama senin aklini dusunceni begenmez seni insan yerine koymaz dusuncen onun icin onemli degildir nasil desem evet dogru diyorsun haklisin asla demez sadece esininkini onemser
Takma. Kendi bişi yapamamış. Doktor eşi olunca onun yanında ezik hissediyor bence kendini ve bunu bilinçaltından atmak için kendini ispat etmeye çalışıyor bence. Ben bile soğudum kuzeninden 🤣
Kendide psikolog ama guzel meslegi var
Sen biraz da bunu kıskanıyor olabilir misin?)
Yok kiskanmiyorum hareketlerine sinir oluyorum beni yetersiz ise yaramaz hissettiriyor
Onu haklı çıkarıcak şekilde davranıyorsun ama böyle davrandıkça. boş ver.
Ustelik oyle biride degilim yani ondan daha becerikliyim onun bir yaptigi isi ben on tanesini yaparim ondan daha hareketliyim onun gibi herseyi ona buna kitlemem hakkindan gelirim
Kadın erkek farkı. Ne diyim. Seni bizim anlamamız zor. Seni bir kadın anlar ancak.
Yok ya bu kendini cok onemsiyor bu evlenmeden oncede ailesiyle beraberdi evin muduru gibiydi herseye bu karar verirfi bunun egosunumu sisirdiler yoksa kendini mukkemmelmi saniyor bilmiyorum insanmi seciyor bilmem kendi seviyesindeki kisilere saygi gosterir kendinden asagidaki kisileri insan yerine koymaz dusuncelerine kisiliklerine saygi gostermez kibri var yani
Dinlemiyorum onları
Bende dinlemiyorum sallamiyorum bu sefer ustune ustune geliyor laf sokuyor
Cevap vermedikçe kudurur öylesi 😂😂
Cevap vermiyorum daha cok seni rahat umursamaz diye goruyor alttan alttan laf gonderiyor
Beklemediğü anda lafı çarp7nca öylece kala kalıyor
Ben bunun gibileri bastirmam gerek haddini bilmesi icin ne yapmam gerek
Bilgi önemli onun bilgisinğn yetersiz olduğunu göstermen gerek
Kabul etmiyor kabullenmiyor muhalefet herseye kac senelik kuzenim daha bir konuda bana haklisin dogru soyluyorsun dedigini hatirlamam onun herseyde bir fikri bir yorumu var
O na yapacak bir ley yok o zaman
Çok bilmişler
Boş insanlar
Bu kisi benim kuzenim oluyor bosta degil memur kendisi meslegide var mesleginemi guvenip kendini akilli herseyi bilen biri olarak goruyor disardan baksan kendini agirdan satiyor soguk akilli gibi gosteriyor cevresindekileri etkisi altina aliyor
Benim için boş