Nişanlim ve ailesine desek tamam diyorlar? Bir sıkıntı mı var sizce?

Nisanliyim, mehrimi istedim direkt kabul ettiler. Mobilya bakiyoruz nisanlim tamam olur begendiysen diyor. Denemek icin pahali bir sey sectim bunu alalim dedim, bu biraz zorlayabilir ama taksitle aliriz ancak, dugune kadar öderiz vs dedi.

2 gun sonra o takim vardi ya vazgectim dedim. Sen bilirsin, alabilirdik emin misin dedi. Yok kalsin dedim.(zaten begenmemistim denemek icin dedim)

Ailesi de bu da oyle. Benim bildigim Nisan zamani cok kavga tartisma olur. Erkek tarafi paraya, mehre vs itiraz eder, huzursuzluk cikar. Ya da nisanli cift arasinda kavga cikar, küslük olur vs vs.

Bunlar hep bizim suyumuza gidiyor. Mehri direkt kabul edince ben bir dumur oldum. Cok yuksek istemedim ama buna da itiraz ederler diye bekliyordum, malum turk erkeklerine kalsa 5 tl yi mehir verecekler.

Dedim boyle kabul edeceginizi bilseydim 2-3 daha fazla soylerdim dedim güldüler,2 daha koysak ustune size fazla olmazsa dedim. Ona da olur dediler. Az mi buldular, cok isteyen oldu da benimkini havada mi kaptilar anlamadim.

Bunlarin boyle davranmasi normal mi sizce? Tamam kavga kiyamet olsun demiyorum da bu kadar anlayis normal mi bilemiyorum. Sanki hemen her seye tamam deyip olsun bitsin istiyorlar gibi.

Anlayislilar mi, nisanlimin parasi var da sorun mu olmuyor, beni mi kacirmak istemiyorlar da boyle huyuma huyuma gidiyorlar, aman zar zor bir kismet bulduk o da kacmasin mi derdindeler. Cocukta mi bir sıkıntı var benim bilmedigim, aile de kendisi de uzlasmaci, aman tadimiz kacmasin modundalar mi anlamadim.

görücü usulu tanistik. Sizce her sey normal mi? Bence biraz fazla normal, sakin ve uzlasmaci geciyor da. Bizim ulkede turk kizi ve turk erkegi bu kadar sakin evlenemez gibi geliyor da. Egolarin bile carpismasi lazim gibi geliyor bana.

Nişanlim ve ailesine desek tamam diyorlar? Bir sıkıntı mı var sizce?