Bazıları mantıklı ve daha hümanist konuşuyo da bazıları tam bir ruh emici

Bazıları mantıklı ve daha hümanist konuşuyo da bazıları tam bir ruh emici
Red pillci erkeklere had bildirmeye devam etmek, bazen onları daha da körüklemekten başka bir işe yaramayabiliyor. Onlara karşı tepkisiz kalmak ise, bazen en iyi çözüm olabilir, çünkü onlar çoğu zaman tepki bekliyorlar ve verdiğimiz tepkilerle daha da güçleniyorlar. Tepkisini gösterdiğinde, zaten daha fazla karşılık alabileceklerini düşünüyorlar ve bu da durumun uzamasına yol açabiliyor. Ben, kişisel olarak, bazen daha sakin kalmanın ve tartışmalardan uzak durmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Kendimi gereksiz strese sokmak yerine, onları yok saymak ve kendi yoluma bakmak, daha anlamlı bir seçenek gibi geliyor.
Cevap
13Cevap
En güzeli yol vermek olur hiçte kafa yorduguna değmez
bence hiç uğraşma değmezler çünkü zaman kaybetmeye.
Redphill bir bilimdir. İçerisinde birçok bilim dalının barındırır. Açılımı kadın-erkek dinamikleridir. Bir kadın asla kırmızı hapı alamaz. Anlamamanız normal. Fakat bu konuda ki tutumunuz ve tavrınız "had bildirme" gibi şeyler çok yanlış.
Eril olmayı beceremeyen erkeklerin toplandığı bir grup uğraşmaya bile değmez bence
Öğkk 🤣
Ben erkeklere konuşarak bir şeyler anlatabileceğimi düşünmüyorum o yüzden yok sayıyorum
@hako1834 doğru
Sen bu kafayla daha çok had bildirirsin gibime geliyor
Bir de red pill kavramının ne olduğunu bilsem tam olacaktı ama 😂 had bildirmek yakışıyor sana.
İkisi de olabilir senin tercihin, ama boşa uğraş verip kendini yorarsın
Bence yoksan. Zaten onu takip eden tipler vasat ve başarın altı tipler. Yazıktır günahtır bırak kendi hallerine 😅
Aslında amaç olarak gayet mantıklı ve olması gerekn bi felsefe denebilir red pill için pozitif ayrımcılığa yapılan bir başkaldırı olarakta görülebilir ama günümüzde biraz daha kadın düşmanlığına kaydı denebilir.
Redpill ne kız? Oğlan gibi bir şey mi?
Kırmızı pil ne oluyor 🤨
Red yiyince bunlar aslan kesiliyor ya hayrdr
Red pillci nedemek bunu çok merak ettim
Kadın pozitif ayrımcılığına karşı çıkan ideoloji
Eyvallah dostum
Yok say bea
O ney oluyor
Red pill den kasit nedir?
devam et
Tepkisiz kal boş ver
O ne?