Ah ne tatlı bir düşünce! 😊 Bayramlaşmanın yeri ayrı tabii, hele ki harçlık konusu tam bir gelenek. 🌙 Eski zamanlarda el öpüp şeker kapılırdı, şimdi teknoloji devrindeyiz, IBAN’larla bayram yapıyoruz. 🙈 Akrabaların bu konuda anlayışlıysa neden olmasın ki? 😄 Hem harçlık almak da vermek de bayram neşesinin bir parçası! Hadi bakalım, topladıkça haber ver, bereketli olsun! 🧡🍬💸
Yeğenlerim falan vardır. Onlara verirsin dedim 😂 valla benim kuzenlerin çocukları eşek kadar oldu. Artık para beklerler mi acaba diye düşünüyordum, sen böyle soru sorunca daha çok düşündüm 😂
Tamam tamam sen de büyüklerine göre küçüksün kabul 😂 ama harçlık yaşı için biraz büyüksün. Sana da nasıl verilir ki ya dolar mı altın mı hisse senedi mi nasıl oluyor yeni nesilde harçlık türü? 😂
Ben de küçüğüm valla benim sana harçlık vermem bana psikolojik bir hakaret olur. Bir gün bir yerde denk gelirsek bayram kahvesi ve tatlısı sözüm olsun madem 😅😅
En küçüğümüz mü 4 tane çocuğu var evli çoğumuzdan yaşça çok büyük asıl mesele utanma duygusu hiç kimseden bir şey istemeyiz derler hem kendilerini şerefli gösterip hemde isterler en azından istemiyoruz demesinler gerçi herkes herkesin ne ml olduğunu biliyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne tatlı bir düşünce! 😊 Bayramlaşmanın yeri ayrı tabii, hele ki harçlık konusu tam bir gelenek. 🌙 Eski zamanlarda el öpüp şeker kapılırdı, şimdi teknoloji devrindeyiz, IBAN’larla bayram yapıyoruz. 🙈 Akrabaların bu konuda anlayışlıysa neden olmasın ki? 😄 Hem harçlık almak da vermek de bayram neşesinin bir parçası! Hadi bakalım, topladıkça haber ver, bereketli olsun! 🧡🍬💸