Para & Ekonomi Bu bayramda harçlıklara da zam gelir mi? HesapKurtçuğu Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor En az 50 TL alıyorduk şimdi en az 150 TL bekliyorum. Sonuçta öğrenciyiz. 😂 Bu bayramda harçlıklara da zam gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Almadığım için ilgilendirmiyor beni 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bize gel, yeğenim geçen bayram 1500 lira toplamıştı 😂 sende alırsın o kadar😂 1 3 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl İyi para diyemiyorum artık. Orta kalite bir ayakkabı bile o kadar oldu. 😂 Yorumla Alacabulaca +1 yıl 9 yaşındaki bir çocuk için mükemmel bir para. Nike ayakkabı alacaksan 1 lira bile vermem, değmez o kalitesiz markaya Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl çok iyi para tabii 9 yaş için. Yorumla
mrfcanx1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Bilader değil haşlık almak cebimde param olursa ona şükür etcem sodjdkjdkdj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben her zaman 50 tl lik benzin alıyorum diyen dayı gibi bende 50 tl vereceğim bebelere. 150 neymiş 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl 150 ne be 😂 5 yaşındaki çocuğa en az 100 tl veriyoruz 0 0 Yorumla
Yapmakübra Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bizim gibi garibana harçlıkta vermiyorlar ekonomi sağolsun hiç param olmuycak 😔 0 1 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl Üzücü... Yorumla
_CengizHan_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bu bayram harçlık vermicem... Kardeşime sadece yine bir 50 $ verebilirim 0 0 Yorumla
melisaaa81 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Harçlık almıyorum veriyorum 0 2 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl Çalışıyorsun o zaman, doğru mu? Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl @mertoztell deli misin arkadaşım? Yorumla
WixAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Eli bol birisi lazım herkes vermez 😁 0 3 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl Göreceğiz hafta sonu. 😂 Yorumla WixAdam +1 yıl Hiç sanmam kimse fazla vermez ya zam zam zam 😁 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl Maalesef... Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bir tek bayram harçlıklarına zam gelmez. 0 1 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl Maalesef. Olan öğrencilere oldu.
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 661 cevap paylaştı. Gelmesi lazım bence de 🙂 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gelmezse bile atın siz ben iban bırakırım sjhfd 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gelmezz 0 1 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl Ok... Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl 200 tl aldım 😃 0 2 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl Yaş 32 abi, nasıl oluyor o? 😂 Yorumla Onuradr +1 yıl İçimdeki çocuk hala 😃 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Zor gelmez 0 0 Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Harçlık almıyorum 0 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Ali koç olsa bi 2000 tl verir :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Almadığım için ilgilendirmiyor beni
Bize gel, yeğenim geçen bayram 1500 lira toplamıştı 😂 sende alırsın o kadar😂
İyi para diyemiyorum artık. Orta kalite bir ayakkabı bile o kadar oldu. 😂
9 yaşındaki bir çocuk için mükemmel bir para. Nike ayakkabı alacaksan 1 lira bile vermem, değmez o kalitesiz markaya
çok iyi para tabii 9 yaş için.
Bilader değil haşlık almak cebimde param olursa ona şükür etcem sodjdkjdkdj
ben her zaman 50 tl lik benzin alıyorum diyen dayı gibi bende 50 tl vereceğim bebelere. 150 neymiş
150 ne be 😂 5 yaşındaki çocuğa en az 100 tl veriyoruz
Bizim gibi garibana harçlıkta vermiyorlar ekonomi sağolsun hiç param olmuycak 😔
Üzücü...
Bu bayram harçlık vermicem... Kardeşime sadece yine bir 50 $ verebilirim
Harçlık almıyorum veriyorum
Çalışıyorsun o zaman, doğru mu?
@mertoztell deli misin arkadaşım?
Eli bol birisi lazım herkes vermez 😁
Göreceğiz hafta sonu. 😂
Hiç sanmam kimse fazla vermez ya zam zam zam 😁
Maalesef...
Bir tek bayram harçlıklarına zam gelmez.
Maalesef. Olan öğrencilere oldu.
Gelmesi lazım bence de 🙂
Gelmezse bile atın siz ben iban bırakırım sjhfd
Vermezler bence 😂😂😂millet kan ağlıyor
hgkghjkhjf inşallah
Gelmezz
Ok...
200 tl aldım 😃
Yaş 32 abi, nasıl oluyor o? 😂
İçimdeki çocuk hala 😃
Hahaha gelmez
Zor gelmez