Sizce haklı olan kim? Ve ne yazmalıyım?

Şöyle anlatayım en yakın arkadaşımın nikah şahidiydim ve tüm özel günlerinde vardım. 2023 de doğum yaptı ama ben sehir dışındaydım uzakta. 1 ay sonra annemde kanser bulundu. Çocuğu göremedim. Annemin durumunu da direkt anlattım kötü huylu olduğu netleşince. Arkadaşım o zamanlar bebiş yeni doğdu diye geç yazıyordu ki bence haklı ve normal bir şey. Beni davet etti bebek görmeye ama annem kemo alıyor diye erteledik o da anlayışla karsıladı zaten sağlıkcı. Neyse annemin yarım sene sonrs ışın tedavisi de bitincd ben yazdım geleyim mi diye. Taş düsürüyorum hastanedeyim dedi. 1 ay sonra tekrar yazdım drdi ki kuzenimin kınası var bu hafta. Boş olduğu günlerde enişte evde diye mi sordum (bekarım ve mugafzakar ailede yetiştim) o da evet diyince olmaz dedim rahatsız olur diye. Neyse doğum günümü 4 gün geç hatırladı sorun da etmedim bende tarihleri alarm kurmasam hatırlamıyorum diye. Sordum yine bebiş nasıl diye influenza olmuş hasta dedi. Arkadaşımda da bi hastalık bulunmuş o hastalıktan ilerde gebe kalamazmıs cocuk istiyorsa bir daha acele etmeliymiş. Öyle diyince geleyim demedim. Ramazanın ilk haftasında bebişi sordum nasıl diye. Düzeldi yazdı. Cevap yazmayı unutmuşum. Dün bana bebğim 2 yaşına giriyor görmedin daha diye yazdı. Ya bi kırıldım o lafına sonuçta 2-3 kere yazdım geleyim mi diye snki çabalamamışım. gibi yazdı. Bugün de kızdın mı diye yazdı. Sizce ben mi alınganlık yapıyorum. Küsmedim. Sadece biraz gıcık oldum o lafa ama kızmadım kusmedim de. Bu aralar yine hastalık ve okul sorunları vardi. Sosyal medyaya girmeyi sevmiyorum sorunları çözmeden. Sizce ben yazmadım diye suçlu muyum ve şimdi ne yazmalıyım