bir ilişkim oldu ama olmadı sanaldandı ben şimdi sanal demeyin reelden dusnuyorum reelde ıyı duzgun biiryle işi gucu duzgun biiryle nasıl ciddi niyette artı kalbı guzel biiryle nasıl tanısırım allaha cok yalvariyorum birtürlü o yuvayı birkuramadım iyikötu kendımızce gecinip giidoyuz kendı yuvama giidp kafa dengı esle mutlu olayı birturlu nasıp etmedı rabbim:( hanı yormlarınızı bekliyorum? ılk ılşkimde deger gormedım sevılmedım:(? neypamalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Merhaba öncelikle hissettiklerinizi anlıyorum ve bu süreçte yalnız olmadığınızı bilmenizi isterim. 40 yaşında olmanız, evlilik için geç kaldığınız anlamına gelmez. Hayat her yaşında güzel sürprizler yapabilir. Önemli olan, kendinizi hazır hissetmeniz ve doğru insanı bulmak için sabırlı olmanız.
Kendinizi Hazırlayın
1) Kendinizi Sevin ve Değer Verin: İlk ilişkinizde değer görmemiş olmanız, sizin değersiz olduğunuz anlamına gelmez. Önce kendinizi sevmelisiniz ki, karşınızdaki de sizi sevsin.
2) Olumsuz Düşünceleri Bırakın: Artık bulamayacağım gibi düşünceler, enerjinizi düşürür. Pozitif bir zihinle hayata bakmak, doğru insanı çekmenize yardımcı olur.
Nerede ve Nasıl Tanışabilirsiniz?
Sosyal Çevrenizi Genişletin: Arkadaş toplantıları, kurslar (hobi, dil, spor), gönüllü faaliyetler gibi ortamlara katılın. Dürüst ve Net Profiller Oluşturun: Online tanışma uygulamalarını deneyecekseniz, samimi ve net bir profil oluşturun. Ciddi niyet arıyorum diyerek başlayabilirsiniz. İbadet ve Topluluklar: Dini sohbetlere, cami etkinliklerine veya hayır işlerine katılan kişilerle tanışabilirsiniz. Aile ve Arkadaş Desteği: Yakınlarınıza niyetinizi açıkça söyleyin, belki sizi uygun biriyle tanıştırabilirler.
Doğru İnsanı Nasıl Anlarsınız?
Samimiyet ve Dürüstlük: Sözleriyle davranışları uyumlu olmalı. Hayat Amacı Uyumu: Sizinle benzer değerleri paylaşmalı (aile, inanç, yaşam tarzı).
Olgun ve Sabırlı Tavır: Aceleci veya baskıcı değil, tanışma sürecine saygılı olmalı.
Dua ve Sabır
Dua etmek güzel, ancak "Rabbim bana hayırlısını nasip et, ben de üzerime düşeni yapayım" diyerek harekete geçmek önemli. Bazen hayırlı olan, bizim planladığımızdan daha farklı şekilde gelebilir.
Son Tavsiye
Evleneyim de nasıl olursa olsun diye düşünmeyin. Yanlış insanla evlilik, yalnızlıktan daha zordur. Doğru kişi için beklemek, pişman olacağınız biriyle evlenmekten iyidir. Umudunuzu kaybetmeyin, çünkü her şey vaktinde güzeldir. ❤️
15 Yorumla
Soran1 yılama fıstık arkdasim 33 yaşından beri nasip etmiyor rabbim çok dua ediyorum evim olsun dayım dosim istiyorum zevkime gore iyi bir insan olsun bana değer versin arabası olsu
isteklerim birturlu nasip etmedi 33yasimdan beri güzel iyi bir insanla iyi biyrle evililik yapmak nasip etmedi allah
Soran1 yılçocuklarda çok seviyorum
Soran1 yılbencede olabilirde cocukları cok sviyorum kısmet nasıp dogru
En İyi Cevaplar
Ben sana şöyle söyleyeyim meseleyi geç kalıp geç kalmamak değil evlenmene zaten yaşa olmaz ne zaman evleneceğini nasibini Allah bilir ama bu yaşa kadar evlenmemişsin sence Çok mu bir şey kaybettin? Bence çok bir şey kaybetmedim ben sana şunu söyleyeyim Bu yaşa kadar hiçbir şey kaybetmediysen ve bu yaşa kadar yaşadıysan Bu yaştan sonra da yaşarsın evlenip de birisine bağımlı kalıp da hayatını mahvetme, zaten evlendikten sonra bir kişiyle değil onun 7 sülalesi ile evleniyorsun O yüzden geç kaldım diye düşünme de hatta evlilikten uzak dur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
58Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır geç kalmadınız
00 Yorumla
1 yılÖncelikle 40 yaş evlilik için geç falan değil. Herkesin kaderi farklı, bazılarının yolu biraz daha uzun olabiliyor. Ama bu, mutlu bir yuva kuramayacağın anlamına gelmez. Önce kendini değersiz hissetmeyi bırak. İlk ilişkinde sevgi görmemiş olabilirsin ama bu senin sevilecek biri olmadığını göstermez. Gerçekten ciddi düşünen biriyle tanışmak için sosyal çevreni genişlet, ortak ilgi alanlarına yönel, belki bir hobi grubuna etkinliklere falan katıl. Dürüst ve samimi ol, karşındakinin de öyle olup olmadığına dikkat et. Dualarına devam et ama bir yandan da harekete geç. Doğru insanı bulacaksın, sabırla…🌷
10 Yorumla
1 yılO kadar şanslısın ki kesinlikle evlenme bu devirde bilmiyorum düzgün insan kaldı mi Herkes herşeyi normal karsiliyo mide bulandırıcı derecede Rabbim belkide seni kötü insanlardan koruyo bilemezsin. Ha soruya gelince asla hiçbir şey için geç değildir yüreğin ne diyorsa o doğrudur bu hayatta tek şansın var umarım tüm güzellikler seni bulur.
11 Yorumla
Soran1 yılamin ins Azra senide bulsun Allah razı olsun
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBiriyle tanışmıştım annesi onu 43 yaşında falan dünyaya getirmiş. Eğer sağlığınız yerindeyse geç değil bence çocuk yapmak için. Evlilik neredeyse her yaşta olabilir ama önemli olan dediğiniz gibi doğru düzgün birine denk gelmek. Umarım bulursunuz o kişiyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAh cnaim çok üzülme bende 38 ile evlendim ondan önce iki nişan attım. Ve artık psikolojim bozulmuştu… neden olmuyor neden yürütemiyorum diye … ve sonunda eşinle tanıştım iyi ki olmazmış diğer nişanlılar diyorum. Çünkü Hersey nasip kısmet mis… eşim beni ben onu beklemişim meğerse… hiç bisey için geç değil bizde görücü usülü tanıştık ve oldu. Rabbim tez zamanda şeninde karsina doğru kişiyi çıkarsın 🤲🏻🥹
13 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir olay
Soran1 yılamin ins Allah razı olsun sanada multluklar ömür boyu diletim
Cevap sahibi1 yıl🤲🏻💜
Eş dost akrabaya haber sal. Anca tanıdık vasıtasıyla düzgün birini bulursun. Kimsenin kaşından gözünden iyi bir kalbi olduğunu anlayamazsın erkekler çok yalancıdır.
10 Yorumla
1 yılGeç kaldın desek senin için ne değişecek? boş ver yaşa hayatını 🥳 ister evlen ister bekar kal kime ne?
20 YorumlaBeğenmemezlik yapmamak gerekir insanlar hayallerle yaşadığı için ne evleniyor evlenen de boşanıyor bekarlar da üzülüyor sebebi çoğu insanın içindeki müptezellikden kaynaklanıyor gibi😃
00 YorumlaDenk gelebileceğin Bi ortam var mı ki 40 üstü erkeklerle. Bu erkekler dul ve çocuklu olabilir bu arada
04 Yorumla
Soran1 yılnasıl o ortamı yokkı
Soran1 yılhiç cevrem yok hepsı evlı onlardan coguyla hayatımdan cıkardım zarraları daha cok vardın faydaları olmadıkı
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılyadirgamiyorum. tercihtir ama sanaldan insan gercekligini hissetmek cok zor. kimse duygularindada durust olamaz. O yuzden yuzlesmek lazim
00 Yorumla
1 yılGüç olacağına geç olsun. Mutsuz ama erken bir evliliktense mutlu ama geç bir evlilik olsun. Geç değil dengini bulmamışsın henüz diyebilirim.
00 Yorumla
1 yılOlur tabii ama cocuk dusunuyorsan cok gec kalmamalisin. Sen 60 yasinda kiz 20 yasinda olur. Hayirlisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu ülkede AKLI OLAN KADIN EVLENMEZ. KÖLELİK SİSTEMİ KADIN İÇİN EVLİLİK, HEMDE BİR ÖMÜR, Allah'ın sevgili kuluymusum demiyor da. Allah akıl fikir versin
08 Yorumla
Soran1 yılya sen niye bukdar negatifsin
Cevap sahibi1 yılYaşa gör o zaman ülke gerçeğini, daha ne diyeyim
- 1 yıl
Aklı olan erkekte evlenmez bu ülkede 😂🤣
- 1 yıl
Evlenmesinde zina mi yapsın kadın
Cevap sahibi1 yıl@AfiliYlnzlık aklı olan kimse EVLENMEZ ama özellikle kadın. Çünkü tüm yük hemde bir ömür onun omuzuna yüklenir bu ülkede. İlber Ortaylı nin dediği gibi EVLİLİK tango gibidir iki kişiliktir ama bizim ülkede halaya girilir. Fakat bizim ülkede iki kişilik de olması becerilemez tüm yük tek tarafa yani sadece kadına yüklenir GEÇİCİ DE DEĞİL TÜM ÖMÜR. ÜSTÜNE NE YAPTIN Kİ OLUR.
Cevap sahibi1 yıl@Opucukopucj zina yapmak zorunda mı? Bu kadın 40 yaşına zina yaparak mi geldi bir düşün
- 1 yıl
Zorunda değil evet o yüzden evlenmek istiyor belki
Cevap sahibi1 yıl@Opucukopucj evlensin de görsün gününü diyorum bende, sorun yok
- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılBizde kırka merdiven dayadık ama her şey nasip kısmettir.
01 Yorumla
Soran1 yılevet
Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. Geç değil tabiki. İnşaAllah hayırlı birisini bulursunuz
01 Yorumla
Soran1 yılins krdesim
1 yılevlilik her zaman olabilir, 70 yaşında evlenenler var ama bence bu saatten sonra hayatını yaşa, akışına bırak daha güzel
00 Yorumla
1 yılNe alakası var ya takılmayın bu kadar, istiyorsan evlen.
04 Yorumla
Soran1 yıldaha aday nadip dtmedi güzel arkdasim
Soran1 yılbirtane oldu oda olmadı sanldandi baskadni istedi
- 1 yıl
Birini bulmak zor değil ki ortamın yoksa zor tabi.
Soran1 yılortam yok
Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı. Bende 32 yim hala bekarım hiçte öyle geç değil nasip kısmet diyelim hayırlısı olsun 🌱🤲🏻
06 Yorumla
Soran1 yılAllah gonlumuze göre nasip etsin
Soran1 yılamin in n benım olmsaa bile sana nasıp etsın ıns kardesım
Soran1 yılolur ins Allah hem iyibir insan iyi biryer nasip etsinkrdesim
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. hiç bir zaman geç değildir... istiyorsan uygun ortam yaratmalısın
03 Yorumla
Soran1 yılbarme nasıl olucak sürekli evdeyim
Soran1 yılişte bulamadım uygun
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılArkadaş çevren yok mu vekaya kız arkadaşların önermiyor mu kimseyi
01 Yorumla
Soran1 yılama şeytan görsün yüzlerini hiçbirinden fayda görmedim Zara'dan baska
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik için değil ama çocuk sahibi olmak istiyorsanız geç
011 Yorumla
Soran1 yılcocukları cok seviyorum ama
- 1 yıl
Sağlık açısından çok doğru bulmuyorum. Zaten evlenip çocuk yapman 3 seneyi bulur. Bu dişi daha da zorlaştırır
Soran1 yılama cok tatlılar 3tane dunya tatlısı yegenlerım var onları gorukce ıyıce istiyor ınsan
Soran1 yılmasalah
- 1 yıl
Maşallah 🙌🏻benim bir tane var. Herşeyin dünyam o
Soran1 yılmasallah neguzel sneınde var mı cocujların nutella
- 1 yıl
1 tane var küçük Nutella 🙌🏻
- 1 yıl
Menepoza girmediği sürece her yaşta olur çocuk
- 1 yıl
@Esrademir3593 hocama çok teşekkür ederim. Bu bilgi için🙌🏻
- 1 yıl
Ne demek
- 1 yıl
@Esrademir3593 🌺🌺🌺
1 yıl30 yaşındayım ben bile geç kaldığımı düşünüyorum bazen ne iş yapıyorsun konuşmak ister misin
03 Yorumla
Soran1 yılgec kalmadın ya nasıbınde senınde cıkmamaıs dogru kişi derler ya ıns karsımıza duzgun allah korkusuolan ınsanlar cıkar
- 1 yıl
Konuşalım mı
- 1 yıl
Evet
- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılRabbim gönlüne göre versin. her şey nasip kısmet işi
026 Yorumla
Soran1 yılevet
- 1 yıl
Seni seven değer veren birini bulman gerek ilk ilişkide yaptıgın ya da sana yapilan hatalar tekrarlanmamasi önemli
Soran1 yılevet kalbı guzel olsun yatıp kalkıp enonmelısı benı anlasın yeter
- 1 yıl
Umarim gönlüne göre biri seni bulur konuşmak istersen beklerim 😉
- 1 yıl
Hangi konularda seni anlamasıni istersin
Soran1 yılyanı saygı svegı insanlıkk sadakatlı olması ben unları hıc yasaamdım ozel gunlerımı hatırlması kucuk bircıccegını bile gomredım eskının
Soran1 yılsonucta calışmayıda tekrar duusnuyorum ama ıs cok zorlaştı valaha karmakarısık hayatım resmen
- 1 yıl
Umarim karşına umduğun biri çıkar en önemli sevgi saygı güven ve seni harzaman mutlu etmesidir🥰
- 1 yıl
Dertleşmek konuşmak istermisin aynı yaşta sayılırız anliyorum. seni
Soran1 yılıns allah senınde yuznu guldursun nekadar duzgun biriınsanan benziyosun klabın cok guzel birde multugumu istemyenlerde var etrafımda onlarlada bogusyorum hep onlarda babatarafım
- 1 yıl
Amin inşallah o senin kalbinin güzelliği teşekkür ederim Seni çok iyi anlıyorum benim de var bazı sıkıntılarim
Soran1 yılaynen evet babatarfım hasetler ıstemiyolar ıyı olmmaı onların cocıkları yegenlerı torunları baska kımseolmasın istiyolar hıcbirseyımın olmasını istemedıler benım hiç birmzaan hep boyledı
- 1 yıl
Yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın yüreğin daima umutlu olsun eğer birgün ağlarsan o da mutluluktan olsun🥰
Soran1 yılamin ıns cumnlemız
- 1 yıl
Amin canım inşallah 🥰
- 1 yıl
İstemezler bizde de damatlar ya da gelinler el üstünde tutulur kendi evlatlari hep ikinci planda oluyor
Soran1 yılkendı cocukları hep ıyı olsun aynen kardes cocuklarını hıc bizi sevmedıler hep hastlık yaptılar elden once
- 1 yıl
umarım bundan sonraki hayatın en az kalbin kadar güzel yüreğin kadar iyi geçer 😉
Soran1 yılıns ya amın herkesın ıstiyen senınde ge csın akarablarım agızndan birgun cıkmadı babatarafının sankı dusmanları gibiyim ben ve kardeslerım
Soran1 yılannemıde hıc dvemedıler
- 1 yıl
Dmden konuşmak istermisin
Soran1 yılsenın yas kac ıstanbullu yanlıs nalamada arkadasım
- 1 yıl
42 arkadaşım yanliş anlayacak bir durum yok 😉rahat ol
Soran1 yılpekı
- 1 yıl
Sen nerden arkadaşim
- 1 yıl
Merhaba
1 yılBence gec değil sadece kısmetin karşına çıkmamıştır
013 Yorumla
Soran1 yılpup aynen cıktı snadım olmadı sanladandı exım
- 1 yıl
İşte doğru kişi değilmiş doğrusu çıkar illaki 🙂
Soran1 yılinş nasıl olucak amin cevrede yok neypaıcam 32 yaşından berı nasıp etmedı
- 1 yıl
Sosyal çevre edinmen lazım bence sürekli evde misin?
Soran1 yılevet pupp ovunmek ıcın demiyorum ama 30 gosteriyorum oyle diyolar yasıtlarıma nazaran
Soran1 yılama ordan belkı sansım olur diyorum
- 1 yıl
Doğrudur bence olur ya mantıksız birisi gibi durmuyorsun ama dışarı da çıkman gerekli
Soran1 yılevet
- 1 yıl
Olur olur sıkma canını 🙂
Soran1 yılıns nekadar ıyı biriisan alah razıollsun
- 1 yıl
Tesekkur ederim sende öylesin ☺️
Soran1 yılsagol senınde gonlune gore olsun hersey amin
- 1 yıl
Teşekkürler 😊
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Geç değil de gerek yok gibi bu saatten sonra. Çocuk için geç ama
00 Yorumla
1 yılKişisine şartlarına göre değişir benim için geç değil
00 Yorumla
1 yılNapıyosun peki çalışıyor musun? Karşına illa birileri çıkmıştır reelde
00 Yorumla
1 yılReel de hiç erkek arkadaşın olmadı mı el ele tutuşup gezdiğin vs? Bu arada 84 doğumlu musun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adım adım o yoldayım ne kalmış şurada 8 yıl… öyle olursa herşeye geç kalmış hissederim…
00 Yorumla
1 yılGeç kalınmış evet ama hayat hangi yaşta olursa olsun yaşamaya değer.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 583 cevap paylaştı. Yani sanki biraz geç gibi bence zaten bu saatten sonrada takılmana bak
00 YorumlaGeçmişte hayatına girenler oldu mu? Mesela neden evlenemediniz aileniz yuuznden mi baska biseyden mi, simdi olsaydim sunu yapardım dediginiz seyler var mi
07 Yorumla
Soran1 yılgigi evet yarı yolda birakti
Soran1 yılbir kişiydi baskadini aldi
Soran1 yılay beklme sakın yazık edersin yilarina anan canimsin
Soran1 yılins karşına çok iyi biri ciksin
Gizli Üye(25-29)1 yılBebeğim niye geç kalasın. Maddi durumun nasıl peki? Ters bişey olursa kimseye muhtaç olmamalısın
09 Yorumla
Soran1 yılorta hallıyız ama duygusal hayatımda asktan gulmedım
Cevap sahibi1 yılValla aşk meşk eskide kaldı. Beraberken iyi hissettigin uyumlu biri ile vakit geçir. Güvenecegin biri ile. Yani evliliğe odaklama kendini derim. Benim yaşımı sorun etmesen ben bile isterdim seni
Soran1 yılya ben duygusal biriyim sanırım eskı askla dddgın dogru ama ınaiyorum biryerde ruh esım inş cıkar kasrımda cektıgım bunca zaman yanlızlık acılarım biter
Soran1 yılcunku ikizlaevım snadıgım kişi megersem degılmıs sahte partenermıs sevılmedım ılk ıllşkımde
Cevap sahibi1 yılValla benim yaşımı sorun etmesen ben bile isterim seni
Cevap sahibi1 yılEvlilik diye odaklanma kendini mutsuz olursun
- 1 yıl
Kadına ben seni almam takılalım diyor
- 1 yıl
Kadının yaşını sorun etme evlenin işte
Cevap sahibi1 yılEvlenirim de anlaşırsak
Gizli Üye(45 üstü)1 yılE yani baya geç kalmisin canim sende neyi bekliyordun bu yaşa kadar. sen
07 Yorumla
Soran1 yılbilmiyorum nasıp etmedı neyapım allah
Cevap sahibi1 yılUmarim simdi nasip olurda bence sen seçici bi bayansin ondan diye düşünüyorum ama
Soran1 yılyok ya svedıgım ınsanla olmadı istemedı baksıyla yıva kurdu o sanladan tanımıstık reeldık olmadı ama bende artık yasta ılerliyor gecte olsa hayatlartımdan desl aldım cocuklarıda cok svdım duzgun aklı basında kalbı duzgun olsun once ılk lışkıde hıc sevılmedım deger gormedım
Soran1 yılhep hayelımdı cocuklar cok sveiyorum cocukları allah nasıp bitürlü gecnlıgımden berı o yuvayı bana nasıp etmedı nedense cok dua etmeme ragmen kardes
Cevap sahibi1 yılAnladim Rabbim hayirlisini versin belki evlenecektin yuvan dağılacakti daha kötüsü olacakti her seyde bi hayir varmış hanımefendi
Soran1 yılevet o iş bitti gecmişte kaldı ama yenıden hayatan tıtanmaya calışıyorum mutlu ıolup yuvamıu kurmak istiyorum hoslandıgım biriolmalı
Cevap sahibi1 yılOlur olur inşallah gizliden cikayimda yaz bana sen
Gizli Üye(30-35)1 yılHersey gönlünce olsun umarım kalbine göre birini bulursun üzgünsün bu konuda
07 Yorumla
Soran1 yılevet cocukları cok seviyorum birtürlü nasıp olmadı 32 yaşından berıd usndum
Soran1 yılallah nasıp etmedı
Cevap sahibi1 yılVardır ondada bi hayr ya üzme kendini hersey olacağına varır 😊
Soran1 yılevetcocuklarım olsun istredım sevdıgım bhoşlandıgım birkısıden
Cevap sahibi1 yılDertleşmek ister misiniz?
Cevap sahibi1 yılSiz bilirsiniz 😌
Cevap sahibi1 yılRabbim gönlüne gore versin 🌸
Gizli Üye(30-35)1 yılNasip neredeyse bir şekilde tanışacaksın sanal'ı gerçeği fark etmiyor çok yanlış bir düşünce
02 Yorumla
Soran1 yılaman yok eski sevgılı snaldandı olmadı bitti
Cevap sahibi1 yılO yüzden kapıda kaldın desene
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Allah gönlündekinin hayırlısını versin inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla alınma ama senin yaşındakilerin evlilik çağında kızı oğlu var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDüzgün kötü alışkanlığı olmayan ama fakir erkekle evlenirmiydin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence hiç geç değil herkesin vardır bir nasibi tabiki sizin gibi biriyle hayat kurmak isteyende coktur
07 Yorumla
Soran1 yılıns hayrılısı iyibiri olsunda
Cevap sahibi1 yılBence siz çok güzel birisiniz
Cevap sahibi1 yılÜzülmeyin
Soran1 yılne alaka
Soran1 yılbelkı cırkınım
Cevap sahibi1 yılKalbiniz güzel o yetmezmi
Cevap sahibi1 yılNiyetiniz iyi olduktan sonra ne önemi var dış guzelligin
Biraz öyle moruklamissin bence güzelmisin bari😂
05 Yorumla
Soran1 yılya 30 gösteriyorum reelde öyle diyolar
Soran1 yılordan belki şans yaver gider diye umutlandim güzel bir evilik 32 yaşından beri istedim ama nadip etmedi allah
Soran1 yılguzllık goreceledır neye gore kıme gore
1 yılHayırlısı olsun ben de evlenmedim.
02 Yorumla
Soran1 yılfakır ıns olur ıkımıznde bende istredım diger gecnler gibi evıu dayayıp dosemeyı eşimle gemzlere gitmeyı balayına gitmyeyı yemneklere cıkmayı sevgı saygı oızel gunlerımı kutlmayı
- 1 yıl
Olur inşallah sabret
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılHayırlısı seninse olur inşallah Nerdensin ki?
03 Yorumla- 1 yıl
🤔
Soran1 yılıns siten duusnuyorsan snaada nasıp etsın
- 1 yıl
Amin cümlemize inşallah, sen nerede yaşıyorsun?
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kriterlerin neler
00 Yorumla
1 yılYoooo bence geç sayılmaz
00 Yorumla
1 yılBizden geçti o iş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Acele etme 70 e kadar yolu var
00 Yorumla
1 yılHayır hiçbir şey için geç değildir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 668 cevap paylaştı.
1 yılAynı yaslardayiz, ben de bekarim
01 Yorumla- 1 yıl
1 yılevlilik için değil ama çocuk için evet
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenebilirsin geç değildir
00 Yorumla
1 yılGec kalmadin hicmi evlenmedin ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence çok dert etmemeli kısmet bu işler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı.
1 yılYani artık biraz zor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılteyze cok gec kalmisin sen boş ver artık o isleri
11 Yorumla
Soran1 yılsanene sanamı dustu tasası
1 yılEvlenme
22 Yorumla
Soran1 yılnıye bende hayatlarım olsun istredım istiyorum
- 1 yıl
Hayat evlenmekte mi olur
Gizli Üye(36-45)1 yılYok ya daha erken
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNe evliligi gömülmek icin bile gec kaldin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geç kaşmışsın sanki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılgeç değil ama seçiciliğin çok olur
00 Yorumla - Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026