Şakamı sandınız tabiki hayır çünkü ben poligami yani çok eşli bir kadınım ve bundan mutluluk ve gurur duyuyorum bu size sacmalık ya da garip gelebilir ama bizim gibi daha milyonlarca poligami kadın var evet Türkiyede pek bilinmez ama hiç yok değil tabiki bu konu hakkında sapık sorular dışındaki bütün sorularınızı tek tek cevaplayacağım

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kız bu adamları fotokopiylemi çoğaltmışlar… Niye hepsi aynı… Benmi yanlış görüyorum…
Hayır aynı değiller dikkatli bak
Bre münafık sen nasıl izlama karşı gelirsin sen çok eşli olamazsın erkek çok eşli olabilir Allah erkeğe özgürlük kadina köleliği vermistir
İşte bak ne kadar yobaz ne kadar cahil ne kadar hadsiz ne kadar şeref yoksunu bir zihniyet olduğunu kanıtlamış oldun madem kadın köleyse o zaman senin anan bacında kölenin en alası eğer ananın bacının köle olduğunu kabul ediyorsan demekki dünyanın en şeref yoksunu insanısın islam dininide çok iyi bilirim ve asla kadına kölelik verilmemiş burada sizin gibi sapık ve yobaz zihniyet uydurmuş bunları sizin gibi yobaz ve şsref yoksunu çirkin kadın düşmanı bir zihniyetin hiçbir ibançta yeri yoktur sinde gelipte bana burada hikaye anlatma şimdi anama bacıma laf etti diyeceksin kesin ben laf etmedim olacagı söyledim lafı eden sizin gibi iblisin ve şeytanın vücut bulmuş halleri sakın buralarda bu pis zehirli inanç düşmanı kadın düşmanı zihniyetinle dolaşma ne hakla ne cürretle kadınlara laf ediyorsunuz sizi yoktan vareden kadınlardır ve sizde kadınlara bu şekilde teşekkür ediyorsanız yazıklar olsun size ve sizin gibi boş beyinli zihniyete
Kızım sen önce Kur'an'ı iyi oku öyle gel ben İslami terk edeli yıllar oldu böyle bir din olamaz Allah'ın ayeti dedliginiz ayeti inkar ediyorsun peygamberinin bile bir ton kölesi varmis
Ben Kuranı çok iyi biliyorum ve tanrı Allah hiçbir zaman kadına ya da erkeğe kölelik vaadetmemis tam tersi ikisini eşit tutmuş sadece özellikler farklı diye farklılık gösterir ve bazı inanç düşmanı insanlar bunu kıçlarından yakalayıp başka birşeye yorarlar kölelik ve polijini poliandri ya da poligami çok farklı şeyler ve asla köle olmazlar çok eşli kadın ya da erkek ama köle yapıyorsa o ayrı eğer kölelikle çok esliliği bir tutuluyorsa o zaman bu düpedüz çirkinlik ve hakaretten baskası olamaz benim ailemdeki hiçbir kadın tek eşli değil mutlaka ikinci üçüncü hatta benim gibi dört koca olanlar var mesela benim 3 tane babam var ve bundan gurur duyuyorum ondan ayrı halalarım teyzelerim hepsi böyle mesela ikinci babaannemin 5 kocası varmış ve bu konuda şaka yapmıyorum gayet ciddiyim bende müslüman asıllı biriyim öyleyse ninelerim nasıl poliandri demekki bir bildikleri varmış neyse lafı daha fazla uzatmam daha
O zaman Kur'an Allah'ın değil Muhammed'in sozleri
Muhammed'in bile köleleri vardı islami bilmiyorsun Sami dillere dinlere hakim degilsin kulaktan dolma bilgilerle tasiyorsun
Ben müslüman değilim onu onlar düşünsün ben ve kocalarım gayet mutluyuz ve mutlu olacaz ama gerçek şu ki kölelik haremlik ve poligamilik farklı şeyler bu arada bu sorumda üstteki tamamen gerçek fotoğraf istersen bakabilirsin Kim demiş bir kadının birden fazla kocası olamaz diye? öyleyse sizi kocalarımla tanıştırayım? ↗
Bre münafık madem beni niye yoruyorsun izlami savunuyorsun yigil garsimdan cahiliye dönemi gadini izlamdan önceki özgür gaci olmussun
5 mis 4 e düşmüş 3 u delikleri kapatır biri eline verir ya da ayakları halleder iyi doyarsin bir çok kadının hayali de o
Sapik soru demişsin de kendi sorduğun soru sapkinligin nirvanasi varoş seni
Seni kaale bile almıyorum evsiz varoş
Yaratıcı olsana biraz sarmiyor böyle
Ne gibi yaratıcı olayım
Bugün boşta mısın
Anlamadım
Her gün birine gitsen bi gün boşta
Hergün birine gitmiyorum aynı evde kalıyoruz
Mosmor oluyodur
Sandığından çok farklı hayatımız var pekte düşündüğün gibi değil
Nasıl mesela
Mesela herkes birbirine çok bağlı kocalarımda birbirlerine inanılmaz bağlılar garip şekilde çok istekli degiller öyle olsa 10 seneye yakın evliyiz şimdiye kadar 10 tane coçuğum olurdu ve sandığın gibi grup olmuyor herkes sınırlarını biliyor
Hmm aslında sorum var ama gizlisin. Burdan olmaz
Maşallah
Aynen kanka ondan