Aile & Toplum Bu bahar da aşık olacak mısınız? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/vS0oVjcxC_o?si=Geo7PTN2pGbZjdY6 Güncellemeler1 yıl S. s 🌸🌸🌸 Bu bahar da aşık olacak mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olan 3 baharda da aşık olmadım ben geriden geliyorum 😀 bulursam aşık olacak kadını zaten aşık olunur 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kim bilebilir aşkı aşktan ölene kadar 🤣 bilemiyorum 1 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. Geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları. Aşk arıyorum olurum kısmetse karşıma biri çıkarsa 1 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Yani her bahar çiçekler filizleniyor ama bizde tık yok 😂 1 0 Yorumla
sercanaslan0625 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl 25. yalnız bahar benim her mevsimim kış soğuk ve sessiz 1 0 Yorumla
sefahen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Keşke aşık olsam ve bu karşılıklı olsa sonra güzel bir yuva kursak bunu kim istemez ki.. ☺️🌷 2 0 Yorumla
cann0007 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Ben f*ck buddyme aşık oldum sanırım çok kötü hissediyorum kendimi 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. Daha çok aşık olacağım.. 1 0 Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bu baharda sadece umut çiçeği açacağım. 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ne aşkı inanmayın şöyle şeylere 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Tercihim kış ayı kışı beklicem😅😅😅 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşık olacak birisi bulursak oluruz be 🤣 1 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her bahar şaşmaz 1 0 Yorumla
sosyallik Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Ben olmak istemiyorum yaralanıyorum sonra 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır 😅 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Her bahar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Geçmiş olan 3 baharda da aşık olmadım ben geriden geliyorum 😀 bulursam aşık olacak kadını zaten aşık olunur
Kim bilebilir aşkı aşktan ölene kadar 🤣 bilemiyorum
Geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları. Aşk arıyorum olurum kısmetse karşıma biri çıkarsa
Yani her bahar çiçekler filizleniyor ama bizde tık yok 😂
25. yalnız bahar benim her mevsimim kış soğuk ve sessiz
Keşke aşık olsam ve bu karşılıklı olsa sonra güzel bir yuva kursak bunu kim istemez ki.. ☺️🌷
Ben f*ck buddyme aşık oldum sanırım çok kötü hissediyorum kendimi
Daha çok aşık olacağım..
Hadi bakalım, gelsin bahar🙏
Bu baharda sadece umut çiçeği açacağım.
Ne aşkı inanmayın şöyle şeylere
Galiba olmayacağım 💔
Tercihim kış ayı kışı beklicem😅😅😅
Karşıma çıkarsa belki
Aşık olacak birisi bulursak oluruz be 🤣
Her bahar şaşmaz
Ben olmak istemiyorum yaralanıyorum sonra
Bu bahar da olmayacağım