Aile evinde neden huzur bulamıyoruz?

Bugün tek izin günümdü kalktım çamaşır serdim çamaşır dürdüm çamaşır topladım tatlı yaptım bulaşık makinesini boşalttım pisleri topladım çöpü attım markete gidip ihtiyaç birkaç şeyi aldım geldim yemeği yaptım neyse sonra içerde biraz oturduk annem ben toplarım bulaşığı senin tek izin günün onda da bize hizmet ettin dedi iyi hoş namaz kılmaya gitti o gidice hadi bende o da yorulmuştur diye mutfağı toplamaya başladım geldi yanıma en sevmediğim şey yaptığım işe karışılmasıdır birşeyleri alıyor lavaboya atıyor lavabonun önünden çekilmiyor yol vermiyor bende sinirledim dedim ki anne git bak işime karışıyorsun sonra devam etti sinirlendim ya kışkırtmaya devam edersin dedim güldü falan neyse sonra devam etti etti bende gitsin diye kolunu sıktım sonra vay sen misin benim kolumu sıkan kolumu 20 kere cimciklemiştir birbirimize girdik diyo ki sanki diyo tek yiyen benim bi iş yaptın diye bır bır babamı üstüme salıyor konu iş yapmak mı ya ayrıca 1 gün izinliyim tüm gün durmadan birşeyler yaptım bana yazık değil mi? Böyle böyle insanı evden soğutup evliliğe sürüklüyorlar yanlış mantıkla evlilik yapıldığı için kimse de mutlu değil
Aile evinde neden huzur bulamıyoruz?