Babamın gece geç saatlerde anneme bugün'Nereye gittin' gibi sorular sorması normal mi yoksa altında farklı bir sebep mi olabilir?

Bugün annem öğleden sonra dışarı çıktı ve birkaç saat sonra eve döndü. Gün içinde her şey normaldi, hatta iftarı bile birlikte yaptık. Ancak gece saat 12 civarında babam aniden anneme 'Bugün nereye gittiniz, 3-4 saat boyunca ne yaptınız?' diye sordu. Annem de şaşırarak anlattı ama neden şimdi sorduğunu merak etti. Babam ise 'Soramam mı?' diyerek sert bir tepki verdi. Sizce bu durum sadece geç kalmış bir merak mı, yoksa altında farklı bir sebep olabilir mi? Eşlerin birbirine böyle sorular sorması kontrol hissi mi, yoksa ilgi göstergesi mi sayılır?

Babamın gece geç saatlerde anneme bugünNereye gittin gibi sorular sorması normal mi yoksa altında farklı bir sebep mi olabilir?

Çok sinirim bozuldu.. 😬💢

Güncellemeler
1 yıl
Soramaz demiyorum sorabilir ama sorma şekli önemli kadın öğleden sonra gelmiş 16.00 da gece olmuş 00.00 bu saatte mi aklına gelir birde soramam mı diye ters ters cevaplar veriyor ona uyuz oldum hayırdır dememek için kendimi Zor tuttum.
Güncellemeler
1 yıl
💫💫💫 Süper Soru 💫💫💫
Babamın gece geç saatlerde anneme bugün'Nereye gittin' gibi sorular sorması normal mi yoksa altında farklı bir sebep mi olabilir?