AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Delimisin boyun kısa değil ki normal eleştirenler kıskançlıktan yapıyorlardır he de geç
Eleştirenler önce dönüp kendilerine baksınlar
uzunda olsan gene eleştiren çıkacaktır çaresi SALLAMA HİÇ
Duymazdan görmezden gelmeyi dene 🤷♀️insanlar nasılsa eleştirecek birseyi hep buluyorlar
Sen uzunsun da ne oldu de geç kimseyi ilgilendirmez
Bir kadın için 1.62 boy adeta erkekteki 1.75 görünümündedir yani boş eleştiriler bunlar
Bende 1.63 üm çokda hoş bi bayanım takma sen o gereksizleri☺️👍
İnsanlar kıskançlıkları kişileri ağır eleştiriler bosverrrr
Ben de 158 im. Ne güzel minnak minnak geziyoruz ne istiyorlar bizden
😅😅😅
Herkes uzun boylu olacak diye bir şey yok senin de yüzün güzeldir ve yüz güzelliği daha iyi
Saçmalıyorlar senin boyun Türkiye ortalamasına göre normal
Onları kafaya takmayı seçmek de senin tercihin. Demek ki seni çekemiyorlar. Boyun ideal.
Güncellemeni şimdi okudum büyük kadınlar beni kıskanmaz demişsin ama öyle bir kıskanıyorlar kiii
Allah böyle yaratmış ve siz de bir kulunun kalbini kırarak günaha girmeyin, diyebilirsiniz.
Lastik alacaksan Pirelli
Kız alacaksan 1.50 demişler
Sen 1.60 olduguna göre sınırn üstündesin
Boş ver boya takılma
Sanarsın herkes 190 da sen 162 kalmışsın. Havalara bak milletteki.
dalga geçenlere sizede boy vermiş ama beyin vermemiş de geç
Kısa değilsin neyin kuruntusunu yapıyorsun yalandan
Kısa değilsin emin ol hem bi etrafa bak kaç erkek 180 boyunda kaç kız 170 hiç takılma sağlığına bak
Benim için problem değil ama senin için neden problem diye bir sor bakim sebep neymiş
1.62 de kısaysa 1.50-1.59 arasındakiler de cüce oluyor herhalde 🙄😁 1.62 kısa mı sence knk boy ortalamasına vurduğumuzda ortalama bi türk kadınından uzunsun 🙄🤨😑
Ortalama Türk kadını :)
Ortalama Türk erkeği 🙂
Kızın boyu ortalama Türk kadını diyorum
Yok be ortalama türk kadınının boyu 150-155 civarı anca var ve 150 boy bence oldukça itici
Yok okdr da değil ya onlar kısa olanlar, geneli 160 1.65 arası hep. Senin boy kaç ki? 😂
170im ben ama pek bi artısını göremedim seninki kaç
Oo iyimiş senin boy ya tam yanıma uygunsun 1.80 benim hemen sevgili olmamız lazım😂😂
Benim öyle kezbanlarınki gibi boy takıntım falan yok valla kısayla da olur uzunla da, boyu gereksiz huyu önemli benim için
Bende makarasına diyorum ya uzun olsa ne olur kısa olsa ne olur boy bu yani. Ama biz yine de çok yakışırız 😂
Katılıyorum sana
Kilo kaç bu arada? :)
En son tartıldığımda 92 idim (biliyorum çok fazla maalesef) seninki kaç 🙂
Boyun uzun bişey olmaz ben zayıf sıska kadın sevmiyorum mesela hiç 😀 76 benim de :)
Senin vücut kitle endeksin iyiymiş, ben obez çıkıyorum maalesef 😔
Ben spor yaptığım için 72 ye de düşşem 76 duruyorum. Yağdan verip alıyorum, Obez değilsin ya boyun uzun senin o yüzden kilo yayılır sende bide ben dediğim gibi zayıf kadın sevmiyorum sen az bi kilo versen tam olursun var ya :)
Evet kilo vermem şart da motivasyonum yok, vücudu spora alıştırmak gerekiyor yağlı bi vücutla nereye kadar değil mi ama?
Yani tabi alıştırmak iyi oluyor aslında başlayıp biraz kilo versen o motivasyon gelir. Ama tabi kolay değil şimdi doğruya doğru, dmden devam edebiliriz bu spor durumuna burdan tek tek uğraşmayalım bide soruyu sorana bildirim gidip durmasın:)
Sustun hemen he yemiycem korkma ya 😀
Yok ya ondan değil 😁 özelden kimseyle konuşmuyorum, özelden konuşacak bi şey yok zaten sohbetin iyiydi eğlencelisin, sohbet için teşekkür ederim 🙂
Doğrudur da yemiycem yani burdan nasılsa orada da aynı muhabbet edicez yani bunda ne var ki? Bence çok saçma bi düşünce yani ordan konuşunca ne oluyo
İyi de güzel kardeşim boyun gayet normal benim boy mesela 164-165 şimdi buna üzülmem mi gerekiyor. ALLAh başka dert vermesin
Saçma boşuna başkalarının dediklerine bakma benim boyum 1.40 ama Allah beni böyle yaratmış Allah yarattığı saygısı olmayan ne bileyim biraz kendini sorgulasn
Gercek mi la 140 boy var mi
Var armut
Kiz sus ben 140 boya hic east gelmedim.
150 duydum da
Armut senin anadir olabilir boyunla dalga gecmiyoz zaten ne olabilir ilk defa diydum
Ah canım ya sen daha zerafet payı almamış bir ergo genscsn üzüldüm umarım Allah hayatına ışık tutar
Yok kiz ne ergeni. Ben kendim işikliyim güzel kizçe. Doğustan auram var optüm by. Ayrica minyon kadin güzeldir.
Nasıl oluyor o aura merak ediyorum 🤭
Valla bazi insanlarda dogustan oluyir daha farkli gibi. Kimi guzellikle alakasi yok diyor. Aslinda bence aura biraz ön planda olmak. Yani böyle silik bir tip olmamak. Dikkat çekmek biseyinle konuşmsnla giyiminle bir gülusunle kendine has biseyinle. Aurasi olan insanlara ornek marlyn monreo bikaç tanidik ünlü yabanci saymicam isimlerini barış akarsu geliyor benim aklima. Konuşmasa da dis gorunusu tavriyla dikkat çekebilir. Bence sura yüksek enerjili insan demek böyle gozlerini feri sonmuş işiksiz insanlar olur onlardan değil.
Anladım canı yanmamış yakan kişi gibi kendini seven sayan kendisiyle mutlu barışık bir insan gibi ve her açıdan şanslı olabilir anne baba kardeş sevgili iş vs bazı şeyler bazı insanlar hiç verilmez eksik kalır
30 40 yaşındakilere deki armudun iyisi kasada a... cğın iyisi kısada olur 😀 bozulurlar
Sen kızsın? Ve bir kız olarak en ideal boya sahipsin bu boya eleştiri yapanda artık katıksız... Neyse bir şey demiyorum.
Devede de boy var şekerim ben de 1.63 biz daha çekiciyiz kıskanıyor uzun boylu erkek tipli kadınlar bizi
Zaten Türkiyede kadın boy ortalaması 1.58 dir. Siz ortalamanında üstündesiniz. Gereksiz boş insanların laflarına takmayın lütfen. Biz başkalarının lafına göre yaşamıyoruz. Boyunuz gayet ideal. Hiç sıkıntı yapmayın.
Bence kısa vs değilsin boyun çok ideal hatta pek çok kadına göre senin boyun standartların çok üstüne diyebilirim
162 kısa değil ki bende aynı boydayım daha 1 kişi bile boyumla ilgili laf ermedi sen daha kısa olabilir misin emin misin?
Evet bana da öyle diyorlar benim boyunda 1.64 57 kiloyum ama 61 gibi falan gösteriyom ondn kilolu inanmıyolr takma derim 1 kere geliyorız insanları takmanın bi anlamı yok bi de şükret 1.50 olanlar da var onlar napsın boyun gayet güzel..
Ben 1.65 im. Ben boyumdan çok memnunum diyorum biri bir şey derse sende öyle de bir şey diyemiyorlar
sen kendi boyunla memnun olmadığın için o insanları auranla yani düşünce enerjinle üstüne çekiyorsun tamamen boyunla mutlu olduğunda inan bana kimse öyle bir şey diyemicek kendi kafanda bitirlisin önce
Benim boyumda 1.50 ama bir şey diyen yok, bence çevrendeki insanlar kötüler uzaklaşmalisin onlardan ve 1.62 boyda kısa değil bence gayet iyi...
1.62 boy mu kısaymis gayette ortalama bir boy bunu diyenler 2 metremiymis hoş 2 metre olsalar nolur kavaktada boy var ama bir işe yaramiyor
Kısa değilsin ki orta, normal boylusun. Kısa veya uzun olmak kötü şeyler değil her insan ayrı güzeldir
uzunsun bile 153üm hiç kimse boyumla alay etmiyor çevreni değiştirmen en iyisi bence
155 ler napsın o zaman ölsünler mi. Gayet ideal boyun türkiyeye göre. Rusyadamı yaşıyo sana bunu diyen hadsizler.
Evlenemsinler benim eism 1.53 hiç beğenmiyorum asik olup evlendim gözüm kör oldu o an sonradan çok pişman oldum kalçasında yok çocuk gibi duruyor
Boşan da kurtulsun kadın senden. Karaktersiz.
Eşimi seviyorum ama begenmiyorum. Ben dürüstum.
Kendiside biliyor evlenmeden söyledim buna rağmen evlendi aşk gözümüzü kör etti. Ben ise en az 1.65 boy olacak orantılı fizik olacak belirgin bir kalçası olacak kalçada genişlik olacak biraz saçlar düz veya dalgalı olacak sacida çok az ve kıvırcık alnı çok açık tesettürlü olduğu için görmemiştim sacini
Boşanmak da bir seçenek. Böyle sitelerde takılmak yerine.
Ya boşanmak kolay değil hanımefendi onuda denedim yapamadım aşırı duygusallık çocuklar var olmuyor eşimde boşanmak istemiyor. Benimde kaderim buymuş Hiç begenemdigim bı kaidna aşık oldum evlendim hiç sevgilim olmadı kendimi çok kaptirdim
Çocukları düsünüyorsan zaten boşanırdın. Sevgisiz mutsuz ebeveynlere tanık olmazlar en azından.
Keşke dediğin kadar kolay olsa, eşimle birbirimizi seviyoruz çocukların önünde herhangi bi sorunumuz yok
Pekala ne diyeyim.
Dua edersen sevinirim.
Eşine tekrar aşık olman için mi?
Umarım bu düşüncelerinizi eşinize yansıtıp üzmüyorsunuzdur @King_122
Ne yazikki yansiitiyorum çok üzülüyor ara ara bunalıma giriyorum çünkü bende hayalimdeki gibi bı kadınla evlenmek isterdim.
Çok ayıp bir şey insanların fiziksel özellikleri ile dalga geçmek Allah istediğini istediği gibi yaratır...
Türkiye’de boy ortalaması 163 zaten bunu birinin söylemesi için en az 175 olması gerekir yoksa kendine baksın 175 aşağısı boy kısadır hepimizin eleştirilen özellikleri var sen de o kişinin yüzüne vur bi özelliğini.
Bana bunu söyleyen kişi 1.75 o yüzden bir şey diyemiyorum
Knk sen de başka özelliklerinden vur onları g*tleri kalkmış
150 olduğum için ben öleyim o zaman😽 Saçma sapan kuruntu yapıyorsun kendine gel.
Yoo çok güzel boyun ben de 155 napalim yani buyumuzumu sundurelim
1.70 boyundayım eleştirenler oluyo övende kilom da 50 ne aşağa ne yukarı çıkıyo herkesin görüşü farklı ama en çok özenen oluyo boyuma kiloma ben hep 1.60 .155 olmak istemişimdir😄
1.58im bana kimse bir şey demiyor, çevreni değiştirmeni öneririm
Bence 162 ideal çünkü Türk erkekleri de pek uzun değil 170 olduğun zamanda uzun diyorlar 160 in altına düşüncede kısa diyorlar insanlar herşeyi eleştirir takma bence
Bodur tavuk her zaman piliçtir knk. Genç gösterirsin.
yanlis anlama da bana ilgi cekmek icin sormussun gibi geldi. gayet normal boyun var. kimsenin dalga gectigini de dusunmuyorum trol gibi geldi soru.
Bende 156yım benimlede dalga geçiyorlar ama gülüp geçiyorum hem çok da uzun olmak iyi değil ki bence boyun çok iyiii☺️
162 oyle kisa falan degil ki normal boy diyebiliriz bunu diyenin boyu kac?
1.75
Uzun falan da degimis shhdh boş ver sen onu boyu uzun olmadigi icin kompleks yapmis seninde moralini dusurmeye calismis
Devede boy var ama ona yön veren eşektir akıl ile alt etmeye çalış kimin ne dediğini de takma çok
Boyun kısa değil ki gayet uzunsun etrafındakiler dalga geçiyosa buna sen izin veriyosundur ağzını açamıyo musun zayıf mısın
Çokta tın de ben hayatı takmıyorum de gül takma bir daha demezler ama ağlarsan üzülürsen hep derler bunu yap bak ☺️
Eğer 1. 62 ye kısa diyorlarsa senin bir yanlışın var kanka. Bence senin boy daha kısa sen yanlış biliyorsun. 1 62 boy kısa değildir çünkü.
boyun kısa değil bu arada kadınlara göre gayet iyi herkes kendine baksın önce kimsenin elestirisine kanıp kendini kötü hissetme
Benim bi bu kadar da yerin altında var diyeceksin erkekler pantolonun içinde var diyor ama sen yerin altında var de 😂
Bende 1.67 yim banada çok uzunsun diyorlar o yüzden takma boş ver kadınların boy ortalamasına göre gayet iyi boyun
Benim gibi 150 olsan ne yaprsin boyun güzel ideyal bir bayan olarak
Kadının kısası makbuldür büyüklerimiz ne demiş yemekte kimyon kadında minyon onlar ağzının tadını bilmeyen canım sürüsü takılma. Eli ayağı erkek eli ayağı gibi olan kızlar düşünsün sen değil
bodur tavuk her zaman piliçtir. fiziğin güzelse dert etmee
Size bunu söyleyenlerin boyuna merdiven kurup mu çıkılıyor?
Gayet iyi bence boyun bı kadına göre ideal boy seninki bence
Benim boyumda 162 hiç kısa diyen olmadı hatta uzunsun diyen bile oldu 🤦🏻♀️