+1 yılHayır midemi bulandırıyor. En basta karakteri yerleşmişki sigaraya başlayacak etkenlere aldanmis. Ikinvi şey o kokusu her yere siniyor ne kadar parfum kullansada özellikle parmak ucundaki koku geçmiyor. Kanka olarak görsem bile sigara içtiğini görsem engelleri. Tek sigara içen arkadaşım var onada vazgeçirmeye çalışıyorum , çocukluk arkadaşı diye ilişkimi kesmedim. Babam sigara içiyor bata hastane maceramız oldu , annemin ne kadar yorulduğunu gördüm. Asla ama asla birini kaybetme daha doğrusu acı çekerken görmek istemiyor. Çok sorunlara yol açıyor. O arkadaşımda bu yaştan kanser.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara içen erkek özenti olabilen erkektir bana göre çünkü bir ihtiyaç değil gorerek ozenerek başlıyor. Doğru kararlar her zman veremeyendir ya da başladıktan sonra zararlarini bilipde bırakmadigi icin icin iradeszdir. şu da çok açık ortadadirki ozentiliklerinden dolayi baslayip iradesizlerinden dolayi da birakamadiklari icin bu onlara eksidir↓↓ sigara icmeyen erkek ise her ortamdan etkilenmeyen kendi durusu olupda ozentilik yapmandir + dir ↑↑↑
81 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOo çok teşekkür ettim:)
şu sigara olayı bir Türkiye de bu kadar büyütülüyo başka hiç bir ülkede bu kadar tartışmalar yapılmıyor bu konuda sigara bir stres atma objesidir içende olur içmeyende tamamen yasaklansa da olur yasaklanmasa da yani sıradan bir obje tartışma konusu olması bile saçmalık..
20 Yorumla
Sigara içmek öldürür.
https://www.facebook.com/video.php?v=1005874586093533&set=vb.273354499345549&type=2&theater00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılbir erkeğin sigara içmesini itici bulurum hadi zararını geçtim çok pis kokuyor aynı zamanda çok yakışıklı olsa bile sigara içen kişi içmeye başladıktan 2-3 yıl sonra sesi kötüleşiyor 5-6 yıl sonrada cildi kötü oluyor ne yazık ki bu devirde sigara içenler iyice arttı gülüşlerinin çekiciliğinide bir iki ayda sigara yüzünden kaybediyolar beyazlık gidiyor yerine sarımsı renkte dişler geliyor sesleride boru gibi olmaya başlıyor kısacası tüm yakışıklılığını çekiciliği kaybediyolar sigara içmeyenlerse geç yaşlanır daha sağlıklı olur misler gibi kokar
62 Yorumla- +1 yıl
Cildi kötü oluyor sesi kötü oluyor flnda brad pitt 15 yaşından beri sigara içiyor
- +1 yıl
@ifindmyself brad pitt ile kendinizi bir tutmayın kardeşim
Sigara icen erkek keyif adamidir, sohbet adamidir. Sigara icerken onunla karsilukli her turlu muhabbeti cevirirsin. Samimidir sigara icenler. Keyif yapmasini bilirler. Hele birde cay da severlerse ooovv yeme de yaninda yat
. İcmeyen RUHSUZDUR! Disarda bir yerde yemege giden adam cayini da soyler bir de sigarasini tellendirir. İcmeyen kös kös oturur , hadi kalkalim der.22 Yorumla- 4 ay
Yav dayı hadi ordan git bu ne saçma yorum
+1 yılHer zaman icin sigara icmeyen erkek bir kadin icin hep daha caziptir bir dusunelim hayatiniza bir erkek giriyor ve evleniyorsunuz cok iyi vakit geciriyor birbirinizi yan yanayken bile ozlutorsunuz ve bir cocugun olacak siz hamilesiniz esiniz ise sigara bagimlisi hep sorun yasiyor kavga ediyorsunuz adam daha da gerilir ve sigaraya yonelir adam birakmak istesede birakamaz kadin adama cok asiktir ancak cok kavga ederler ve adam eve gelmemeye baslar birgun geldiginde evde adam bayilir ve kadin telasla sevdigi adami hastaneye kaldirir doktor adamin akciger ve karacigerinin iflas ettigini ve yakinda olecegini soyler kadin yikilir ve birkac ay sonra cocuk dunyya gelir ve cocugun dogdugu gun babasi olur kadin ayni gun farkli iki duygu birden yasar... (sizce bu size cazip geliyor mu sigara oldurur)!!!
60 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum çünki sıgara kokusu boğulmama sebeb oluyor. Asla sıgara kullanan bir sevgilim ve ya eşim olsun istemem. Olsa bile asla yanımda kullanmamalı... zaten saglıga zararlı bir şey. Yanı ne gerek var ki kullanmaya kendinizi sevmiyorsanız kendi canınızınnonemı yoksa bari sevdikleriniz için kullanmayın... Kullanandan çok yanında koklayanlara zarardır. Sadece kendini değil etrafındakılerıde zehirliyor kullanan kişiler bunuda düşünmelisiniz kullanmaya başladığınızda
50 YorumlaSevdiğim kişi olduktan sonra sigara kokusu beni iğrendirmez ancak onun sağlığına zarar verdiği için içten içe çok üzülürüm ona bırakma konusunda baskı yapma hakkına da sahip olmadığım için sadece arada yorumlarımla bu konuda bir şeyler söyleyebilirim.
Kuzenin kızların isteğine göre mi içip/bırakıyor? :D00 Yorumla
+1 yılSigara kimsedn etkilenmeme ya da tkilendiysem hislerimi bastırmama sebep olmadı, olamaz. Kimsenin özgürlüğünü de kısıtlayamam, kişisel tercihlerine müdahale değil saygı gösteririm. Ama ben hiç sigara içmedim ve hoşlanmıyorum kokusundan vessaire. Ama birlikteliklerde fedakarlık gerek ben sevmediğim o kokuya katlanmalıyım biraz o da en azından benim yanımdayken daha az içmye :)
00 YorumlaDiğer konusunda 595 cevap paylaştı. içmeyen tabiki. karakter her ne kadar önemli olsada sigaranın saglıga zararı da baz alınmalı.
ve onun iğrenç kokusu. düşünsene o nikotini nefesinde tasıyosun ve her konustugunda etrafına da nikotin sacıyosun. yanında bulunup o sigaranın dumanını soluma mecburiyetini gectim bak farkettiysen kendini zehrlediğin giibi baskasınıda zehirleyemezsin. ve ben olsam sigara içen bir erkekle konusmak veya yakın mesafede durmak istemem cidden cok iğrenc kokuyor yaa.20 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir diye düşünüyorum mesela kızda içiyorsa ona göre iyi olabilir. Ama içmeyen ve sevmeyen biri olarak söylemek gerekirse kokusu gerçekten tiksindiriyor. Sigara gerçekten çok kötü kokuyor. İçilmemesi tercih edilir böyle kızlar tarafından diye düşünüyorum. Bazılarıysa hiç önemsemez.
00 YorumlaBana göre sigara içen insanlar güçsüzdür. Bu nedenle içmeyen erkek fakat doğrusunu söylemem gerekirse aşık olduğum adam sigara içiyordu demek ki oda güçsüz bunu düşünmemiştim her neyse :D
50 Yorumla
+1 yılTabiki içmeyen erkek. Kokusu falan kötü geliyor. Sevdiğim erkeğin kokusunu içime çektiğimde sigara kokusu gelsin istemem. Ama onları da anlamaya çalışalım. Belki sorunları vardır, belki bırakmak çok zordur. Ben saygı duyarım. Sonuçta içmiyorum ve içmenin nasıl olduğunu bilmiyorum. Bunun için yorum yapamam.
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Soruyu yanlış sormuşsun 😂 erkekleri anladık ama sokakta durakta elinde sigara serseri gibi gezen kızlara ne diyelim 😉. Kaliteli insanar asla sigara İçmez. Yol yakınken brakin Zarardan başka bir işe yaramıyor 😉
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki icmeyen. Kendisine saygisi vardir bir kere. Daha temiz gelir bana. Bir de sigara icen adamlar leş gibi kokuyor ya igrenc cidden. Ha ama sigara icerken ciddi anlamda seksi gorunenler de yok degiill :D ama bu kesim milyonda 1 falan yani. Icmeyen diyorum ben son kararim bu :D
00 YorumlaSigara içen erkek itici geliyo böyle yeterince güçlü olmayan saçma sapan şeylerin arkasına sığınan yetersiz ezik gibi geliyo bana. sigara içmeyen erkek tercihimdir her zaman
50 YorumlaErkegi bosverde kizlar nasi sigara icebilir ya bir kiz eline sigarayi nasil yakistirabilir? Aklim almiyor artik kizlar erkek gibi gorunmeyi tercih ediyorlar kufurlu agzilarini bozacak laflar kullaniyolar lanli lunlu konusuyorlar yolda giderken tukuruyorlar bilmem ne kizlarimiza boyle tavirlar hic yakismiyor.
32 Yorumla- +1 yıl
Ne alakasi varr ya ben sigara kullanmiyorum ama zaten sigara yakismasi icin kullanilan bisey degil o yuzden yakismasinada gerek yok kizlara yakismiyo erkeklere yakisiyor mu yani babannem gibi konusma
Icmeyen tabiki. Herhangi bir seye baglilik duyucak bir erkekle birlikte olmak istemem. Bagimlilik zayifliktir ve birlikte olcagim insan guclu olmali
40 Yorumla
+1 yılEski sevgilimle sigara ictigi icin cok kavga ederdik yanimda icmedigi halde kokusu siniyor. Sanirim sigara kokusuna katlanamiyorum
30 YorumlaDiğer konusunda 370 cevap paylaştı. İçmeyin ya çok iğrenç kokuyo aynı tezek 💩💩yakıp ağzına koymuşsun gibi hiç hoş değil yani😁😁
40 YorumlaIcmeyen erkek. Gercekten insan les gibi kokuyor. Tahammulum yok.
40 YorumlaBence insana göre degisir birisi sigaradn nefret ediyosa sigara içmeyen erkek ister... Icen birisiyse icmesindrn yanadır...
Mesela ben iciorum karşımdakide icerse daha iyi olur ozaman benim icmemden rahatsiz olmaz :)00 Yorumla
+1 yıliçen erkek daha sexidir :D kokusu vadır sigaranın b*k gibi kokar ağzı ama o koku bilegüzel gelir zaten seviyorsan :D ayrıca birliktelikten sonra daha da rahatlamak için sigara yakan erkeği ben kimseye değişmem :D
02 Yorumla- +1 yıl
boşanma gibi bir kararımız henüz yok ;)
İçen daha. iyi olur. Çünkü bana bırak vb muhabbetleri yapmasını istemem çünKü bnde içiyorum ve günde 1 paketi geçiyorum. Üzerine bunu yüzünden kavgalarla uğraşmak istemiyorum
10 Yorumlaİçenler içeni tercih eder büyük olasılıkla. Bazı erkeklerde sevgilisi içiyor diye ona katılmak isteyebilir ama sevgilisi yeniden başlamasını istemeyecektir.
10 Yorumla
+1 yılTabiki de sigara içmeyen ilk tercihtir, her zaman. Kim kötü alışkanlığı olan birisini özellikle tercih eder ki... Belki kabullenmek zorunda kalır ama "İyiki de sigara içiyor" demez ;)
10 Yorumla
+1 yıldüşün sevdiğin kadın sigara içiyor, her gün ölüme yaklaşıyor. kanser oluyor ölüyor? bunu kim ister? bende benim erkeğimin sigara içmemesini isterim. burada leş gibi kokması falan önemli değil. sağlık öncelik.
00 YorumlaDiğer konusunda 904 cevap paylaştı. İçmeyen tbiki ama az içiyorsa sorun yok.. fakat uyumadan önce içenler var yatakta falan evin içinde veya cocukların yanında işte bu insanları kapı diları edeceksin
10 Yorumla
+1 yılO pek farketmez zehir gibi kokmadikatan sonra da
Yani bunun da kendi çapinda bir karizmasi var bazilari gurbetten gelmis ırgat gibi içiyor yaw olmasin oyle asd14 Yorumla- +1 yıl
@Sametiedi azcık yeşilaya ihanet oldu asd
- +1 yıl
@Sametiedi haklisin kanka yuru gidek yine bir garibim bugün
fark etmez ikisi de gözümde aynı ama ben içtiğim için , içen bir erkek bana sanki daha yakın geliyor
10 YorumlaSevgilimin sigara kullanmasını istemezdim iyi birşey değil çünkü. hatta sayesinde bende bırakmaya çalışırdım. Ama insanları hayatıma alırkende sigara içip içmediklerinin bir önemi yok tabiki.
10 YorumlaBoyle bir onyargıya tabiiki taklmam. Ama icmeyen daha hos ve samimi gelir bana :) sanki
10 Yorumla
+1 yılbenim erkek tercihim piercingli dövmeli sigara içen ama günde 1 tane filan fazla değil yani tarzıma uygun bir erkek türü ben sigara içmiyorum yani ayda 1 kere filan ama bu benim erkek tarzım çoğu kadın sigara içmeyen sever veee kaslı olmalı yani şu an size benim sevgilimi tarif ettim :D
00 YorumlaErkek arkadaşım kullanıyo ve ben bundan tiksiniyorum. İkimizde kullansak kokuyu anlamam belki ama ben içmiyoken o ağız kokusu beni öldürüyo. Sigarayı bıraksın diye çok uğraştım hatta bende kullanıyo ggibi davrandım ama nafile. Içenle olmaz diye büyük konuşmuşum anlaşılan...
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin bır ınsan sıgara koksa bıle sana o koku gelmez kı. Ama sevmıyorsak en ufak bır kokuda yanında ble durmak ıstemeyız. Yanı durumun sıgarayla ılgısı yok. Eger sevıyorsan onu sıgaradan vazgecırmeye calısırsın olur bıter.
00 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/o28dEk.jpg
erkeğe her daim yakışır00 Yorumla
+1 yılSigara içiyor diye sevdiğim/hoşlandığım/birlikte olduğum kişiden uzaklaşmam ama kokusu itici geldiği için hoşuma gitmez sigara içmesi. İçmese daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılSigaradan nefret ediyorum. Sigaralı ortamda bulunamıyorum. Sigara içen erkekleri itici buluyorum. Sigara içen biriyle arkadaşlık kurmam..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer evleneceğim adam sigara içiyor olursa.. Ya sigarayı bırakacak ya da bende başlayacağım beraber içeceğiz. Ben bu açıdan bakıyorum. Zaten sıradan birinin de içmesi veya içmemesi beni alakadar etmez.
10 Yorumla
+1 yılBence ikisi eşit ama bazıları içince çok havalı oluyor ama bazıları :)) o da bir adım öne geçiyor. özetle içmeyi biliyorsa ve içmek yakısıyorsa sigara içen :))
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın @sloganbulamadım
çok şükür ki hiç bir erkek arkdaşım sigara içmiyrdu nişnlımda içmiyr hiç sevmem bizim evde hiç kimses içmez 4 genç erkek olmasına rağmen
10 YorumlaSigaranın zararlarını bilmeyen yok, O iğrenç kokuyla neden yanımda gezsin? Tabikide hayır, Sigara icmeyen erkek ! Çok rahatsız oluyorum erkek degil yanımda kadın bile icse...
00 YorumlaÖnce sigara içip içmediğini sorarım. Sonra karakterine yüzüne vs bakarım.
Sigara kokusu acayip mide bulantısı yapıyor. Her an mide bulantısıyla gezemeyeceğime göre...00 YorumlaBenimle birlikte icmeyecekse durmasın yanımda valla sevgilim icmezdi ben içince ver birtane de ben yakayım derdi olay bitmiştir
10 Yorumlaİçmeyen bide leş gibi kokcak hiç sevmem kokusu sincek üstüne
10 Yorumla- Diğer konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılSırf bazi erkeklere yakışıyor diye sagligindan olmasını isteyen hasta ruhlu kizlarimizi görmemize vesile olan bir soru olmus
30 Yorumla
4 aysigara icen erkek ergence olucak ama bilmiyorum daha eril geliyor icgudu gibi bir sey sigara erkek urunu bence
00 YorumlaSeviyorsan sigara içip içmemesi asla sorun olmaz bende içmeyen kişi taraftarıydım ortamında bile nefes alamazken insan sevince sigara içip içmemesini önemsemiyor...
00 Yorumlaaslında içmeyen tabiki iyidir de ben içtiğim için o da içsin isterim çünki içmeyen biri benim o miisss kokumu çekmez
00 Yorumlaİçmeyen kesinlikle. Sigara içmeyen bir insan için karşıdaki insanın üzerine sinen sigara kokusu kadar rahatsız edicisi yok.
00 Yorumla
+1 yılSigara icmeyen cünkü bende icmiyorum sevgilimide ona gore sectim onemli bir konu benim icin sigaradan nefret ederim
00 YorumlaBen kokusundan ve dumanından rahatsız oluyorum ayrıca guzel bir alışkanlık değil bence hem sağlığa da zararlı
00 Yorumla
+1 yılİçen erkek. Çünkü kendimde içiyorum ben içerken rahatsız olsun istemem ve benimle karşılıklı içsin isterim.
00 Yorumla
+1 yılSigaradan nefret ediyorum lakin sevdiğim beyefendinin içmesi çok çekici geliyor. İçerken izlemeyi severim :d
00 Yorumla
+1 yılIcmemden rahatsiz olacagi icin icen erkek diyorum. Ya sigara yakismayanlar var bir de.. yakismiyorsa icmesin)
00 YorumlaSonucta sevdigin biri ve kendine zarar vermemesini istersin fakat icmesi ya da icmemesine karismam beni ilgilendirmez
00 YorumlaBen sigara kullandigimdan tercih yapamam içerse daha iyi olur:)
10 Yorumla
+1 yılyürüyen izmarit gibi kokan bir erkek gerçekten iğrenç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabikide icmeyen. Cocuklarim da benim cocuklugumda o pis kokuyu soludugum gibi solumalarini istemem. Pasif icenlerden olyuoruz. Kendiylede beni ve cocuklarimizi yakmasini istemem. ICMEYEN TABIKI
10 Yorumla
+1 yılİçmeyen. Hem kendine hem bana zarar verecek bir erkek. Olmaz ya
10 Yorumla
+1 yılSigaraya alerjim var içmesin öksürüyorum sonra :):):)
10 YorumlaKarakter daha önemli dediğin gibi. Ama içmese daha iyi olur ben bilazcık dumanından rahatsız oluyorumda :)
00 YorumlaKesinlikle icmeyen erkek zaten sigara icerken erkeklerde ayri bir hava oluyor anlamiyorum bir havalar bir coolluk geliyor bir anda komik gozuktuklerini de farkedemiyorlar herhalde :)
00 Yorumla- Devamını Gör (338)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne