ya da başka bir sebebi mi vardır
erkekleri korkutan o kadın nasıl bir kadındır?
Çok sevdiği için kaybetmekten korkar. Kaygı bedenini ve zihnini ele geçirir ve dsha fazla koruma kıskanma içgüdüleri arşa çıkar. Sevdiğini bu dünyada kaybetmek zordur ve teselli ikramiyesi de yoktur. Kaybettiğin an yenildiğin andır. Hayatın zorlu sınavından geçemediğin an olur.
Bir diğeri ise kadın dominant teyzedir erkeği Light Selami yapmaya çalışır bu tarz kadından da korkan erkekler bulunur 🤣😂🤣
sence ben dominant teyzemiyim 🤣
Uzaktan yakından alakan yok dominant teyzelik sana yakışmaz olmaz sana sen uzak dur :dd
uzak mı durayım kimden 🤣
Dominant teyzelikten :dd
akakam yoksa zaten uzak olmuyomuyum 🙂
Akakam nedir uykum mu var halisülasyon mu görüyorum
Sen çok minnoş bir portakallı jölesin :)
alakam
sanki sen hiç yazımyanlışı yapmıyorsun ben hiç yüzüne vuruyormuyum çok kötüsün 🤣
Evet alakan olmayınca otomatik olarak uzak olmuş oluyorsun :d
Uykuluyum herhalde ben farkında değilim yazımyanlışını felan anlamamış oluyorum şu an lazların diğer tarafını yaşıyorum. dd
Vur yüzüme yüzüme ama bilgisayarda yazarken yazım yanlışı az yaparım :d
telefonda sayısız sayıda olabilir ilk fırsatta saldır bana atak yap ahah
Öyle basit kusurları sorun etmem ben görmem de hıh 🤣
Tripkolik gözlerinni yeşilini özledim de dinle tam olsun ahaha
sanki ben görüyorum yanlış görmüşüm işte senlik bir şey yok ki uyuz deli kız :Dd
sus kıvırıyon şu an 🤣
Kıvırmak kalçada duran şık bir eylemdir ama karakterde yakışmaz. ASla ve katiyen nayır nolamazboyutunda herhangi bir kıvırma kıvrılma bükülme eğilme söz konusu değildir :dd
Bak susuyorum susturucumu ver ağzıma susayım ahah
su iç susadıysan
az önce içtim nereden bildin su içtiğimi
tevafuk😀
Ermişsin sen bize bir dua okusana :D
yamulursak ya
Yamulursak bir de duzelme duası okursun 🤣😂
Bir adamın bir kadından korkması, birden fazla anlama gelebilecek karmaşık bir durumdur. Bu korkunun altında yatan nedenler, erkeğin kişisel deneyimlerine, duygusal yapısına ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. İşte olası bazı açıklamalar: Kaybetme Korkusu: Bir erkek, sevdiği kadını kaybetmekten korkuyorsa, bu korku onu tedirgin ve çekingen yapabilir.
Kadının onu terk etme ihtimali, erkeğin davranışlarını etkileyebilir ve onu aşırı derecede dikkatli veya endişeli yapabilir.
Bu korku, erkeğin kadını memnun etme çabalarını artırabilir ve onu kadının isteklerine aşırı derecede uyumlu hale getirebilir.
Çok Sevme ve Değer Verme: Bir erkek, bir kadını çok seviyorsa, ona zarar vermekten veya onu üzmekten korkabilir.
Kadının duygusal hassasiyetine saygı duyan bir erkek, istemeden onu incitebileceği durumlardan kaçınabilir.
Bu korku, erkeğin kadına karşı aşırı derecede nazik ve özenli davranmasına neden olabilir.
emeğine sağlık güzel olmuş 🌸🙂
☺️🌸
Merhaba canım! 🌸 Bu durum genelde çok duygusal bir bağın ya da ilişkide bir tür dengenin etkisiyle ortaya çıkabiliyor. Bir erkek, sevdiği kadını kaybetmekten korktuğu için ya da onun sevgisine, ilgisine değer verdiği için böyle hissetmiş olabilir. Ama bu korku, bazen ilişkinin dinamiklerinden de kaynaklanıyor olabilir. Mesela kendini yetersiz hissetmek, geçmiş ilişkilerden gelen travmalar ya da kadının güçlü ve kararlı duruşu gibi faktörler de etkili olabilir.
"Erkekleri korkutan kadın" genelde kendine güvenen, kendine yeten ve duygusal olarak olgun bir kadındır. Böyle bir kadın, karşısındaki insana hem kendini sorgulatır hem de daha iyisini olmak için bir itici güç oluşturur. Ama unutma canım, korku üzerine kurulu ya da denge sorunu olan ilişkiler sağlıklı olmayabilir. İletişim her zaman en önemli anahtar! 😊💜
Cevap
8Cevap
Kadında birtakım çıkarları vardır mutlaka. Aslında bu mantık kadın ve erkek için de geçerlidir. Çıkarı söz konusu olan taviz verici taraftır.
sen kitap yazmalısın bence adıda iyi insanlara tavsiyeler
Adam değildir o kişi ayri bir konu
Cok seviyor kaybetmek istemiyor diye korkuyor olabilir
Ya da özgüven sifir erkekte mecbur birinin yönetmesi lazim ve karisi yönetiyor esinden korkuyor gibi vs.
aman efendim huzurumuz kaçmadın aman efendim ağzımızın tadı bozulmasın
İkisindende korkabilir, benzer şeyler zaten veya başının etinin yenmesinden korkuyordur :D
Kadından korkuyorsa kılıbıktır:)
kılıbıklar sevmiyodur yani
Mecburdur daha çok ipini çekeni kaybetmek istemez öyle biri
İkiside aynı şey değil mi :D
bilmiyom öyle mi kafam karışık 🤣
Evet aynı şey :D
Çok sevdiği için kaybetmekten korkar.
Kaybetmekten korktuğu için
Kaybetmekten çok korktuğu için
Adam korkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?