Hiçbir kadın dürüst saygılı kadına değer veren erkek sevmez. Ben de bu yüzden kadına nefret duyuyorum. Yaşadıkları şeyleri hakediyorlar, iyi olanı seçecek irade hiçbir kadında yok çünkü.
Bütün kadınlar aynı gibi.
Hiçbir kadın dürüst saygılı kadına değer veren erkek sevmez. Ben de bu yüzden kadına nefret duyuyorum. Yaşadıkları şeyleri hakediyorlar, iyi olanı seçecek irade hiçbir kadında yok çünkü.
Bütün kadınlar aynı gibi.
Asla normal değil…. Öfke ve sinir Erkekte olamaz hiç bir şartta …Kadınlarla değil genel günümüzde hiç bir insan güzel sevmeyi bilmiyor … Herkes duygusal menfaat odaklı… çok ilgi sahte sevgi ve ego tatmini…
karakter eğitimi çok geride günümüzde
Özellikle bir erkek kadına iyi davranırsa o kadın simariyor ve kadınlardan iliklerime kadar nefret ediyorum. Öfkeliyim ve kadına karşı inanılmaz derecede bir nefret duyuyorum.
Ayna versen o aynaya elimin kesilecegini bilsem bile yumruk atardim o derece kinlendim ve nefret duyuyorum
Bunun farkına varmak güzel bir şey bu çok büyük sağlık sorunu. Peki bu duygu ailenden sevdiğin insanlara da geçerli mi? Onlara da yumruk atmak isteyen var mı mı? Bu konuyu irdeleme gerekiyor ve çözmen gerekiyor gerekirse profesyonel olarak destek al konuda….
Bu soruyu sorup ya bu normal mi demen çok büyük bir başarı ve pozitif bir hareket yani bunu fark etmiş olman çok önemli
Umarım her şey çözülür için ve güzel olur senin için
Bak en normalleri bile acıdan keyif alıyor. Ben saglikliyim her kadın acı çekmekten şiddetten haz duyar
Ah canım, bu kadar karamsar olma lütfen 🌸. Senin yaşadıkların seni yormuş, üzmüş olabilir. Ama unutma ki bir kişi ya da birkaç kişi yüzünden herkes hakkında bu kadar kesin yargılara varmak haksızlık olur. İnsanlar çeşit çeşit, ilişkilerse karmaşık bir yolculuk 🌈. Belki de yanlış insanlara denk geldin ya da yanlış yerlerde doğru kişiyi arıyorsun. Hem dürüst, hem saygılı, hem de değer veren bir erkek her zaman kıymetlidir, bunu fark edecek insanlar mutlaka var. Şimdilik biraz kendine dön, enerjini kendine harca ve zamanla doğru insanlar mutlaka seni bulacaktır. Kendine iyi bak, güzel bir Ramazan ayı geçirmeni dilerim! 🌙❤️
Cevap
2Cevap
normal değildir..
Öyle değil de genel olarak insan ilişkileri bozulmaya ugradı
20 yaşında bir kızla yatmak için ona kötü davranmak ağzına etmek lazım dimi
Sen iyi misin kaç yaşındasın sen, kendine saygısı olan bir kadın asla ama asla ona değer vermeyen birini sevmez senin konuştukların ergense çevreni değiştir ya da o kızlarla muhattap olma
İyi kadınlar da dengesiz davranış sever. 20 yaşındaki bütün kadınlar s. refsiz sever. 30 yaş üstü kadın da artık arzulanmadigi için skalasi genişler. Çünkü kadın egosu her zaman kendini dünyanın merkezinde görür. Bu yüzden sokakta rahat yuruyemezsiniz ve şiddete uğrar ölürsünüz
Sen nasıl bir zihniyete sahipsin zavallı ergen kimse tipine bakmadı diye kudurdun mu? Senide bir anne doğurdu bunu unutma. Sen sakın sokağada çıkma haybulans gelir alır seni sen zaten bu kafayla çok yaşamazsın inşallah bu dertten bıkar ve kafana sıkarsın ya da kendini asarsın amin
Her kadın acı çekmekten keyif alır ve bu yüzden toplumda kendine ait bir yer bulamaz.
Birkaç kadın ile tüm kadınları yargılarsan asıl zararı sen edersin iyi kadınları da yargın sayesinde kaçırırsın
İyi kadınlar da dengesiz davranış sever. 20 yaşındaki bütün kadınlar s. refsiz sever. 30 yaş üstü kadın da artık arzulanmadigi için skalasi genişler. Çünkü kadın egosu her zaman kendini dünyanın merkezinde görür. Bu yüzden sokakta rahat yuruyemezsiniz ve şiddete uğrar ölürsünüz
Çok karamsarsın ben 25 yaşındayım ben hangi dönemdeyim o zaman
Her kadın arkadaşım. Her kadın acı çekmekten surunmekten keyif alır. Çünkü kadinsin sen
Ben öyle olmak istemiyorum ama öyleyim
Evet. Kadinsin ve acı cekmen gerekiyor, iliklerine kadar, çünkü ancak o zaman hayatta olduğunu anlayacaksın, çünkü sen bir kadınsın
Kadınım Ayol ne olmuş yani illa acı çekmek istemiyorum
Asagilanmaktan her kadın keyif alır
Çok bencil ve cahilce bir düşünce yaşın da küçük değil ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?