Bir arkadaşım, engelliler için ilaç ve sağlık konularında farkındalık yaratmak amacıyla bir sayfa açtı. Ancak, siyasi görüşlerimiz farklı olduğu için bir tartışma yaşadık. O, mevcut yönetimin engellilere yeterince destek verdiğini savunurken, ben tam tersini düşünüyorum. Bunun üzerine, "Şu an kimse bu konulara ilgi göstermez, zaten engelliler iyice unutuldu" dedim. Tartışma ilerleyince, "Size acınmaz, ilaç diye sayfa açıyorsunuz ama hâlâ desteklediğiniz siyasetin içinde kayboluyorsunuz" şeklinde bir ifade kullandım.
Bu söz arkadaşımın arkadaşını yani arkadaşım da bana acınmaz dedim diye kırıldığını söyledi ve bu durum karşı tarafı rahatsız etti ve arkadaşımın arkadaşı arkadaşı tartışma sonunda beni engelledi arkadaşım da destek verme istemem dedi yine de kendi sayfasında olan videolara yorum yaptım aslında ben durumu ile ilgili bir şey demek istemedim. Tabi insanları siyasi görüşüne göre mi ayırıyorsun da dendi 😅
Sizce bu tarz bir tepki haklı mıydı?
Böyle bir durumda nasıl bir tepki verirdiniz? "Size acınmaz" gibi bir söz mücadeleyi küçümsemek mi yoksa sert ama gerçekçi bir bakış açısı mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer