Aile & Toplum Ey müminler sahur yaptınız mı? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Ramazan’ın son on günü kurtuluşmuş. Her ne kadar kurtulamasamda.. Allah Beni kurtulan kullarından eylesin. q Ey müminler sahur yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet yaptım üstüne kahve içiyorum şu an 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. hayır yapmadım 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kahve kayısı keyfi yap kurtuluş de olur abim 😂😂😂 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yapmadan tutuyorum 🤷♂️🤷♂️ 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Amin kardeşim amin bende yaptım 1 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Yaptık, Allah kabul etsin 1 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Ne güzel ne evlilikte böyle mi sahurlar 0 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı. Yaptım 2 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 82% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı. Evet yaptık ayol 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaptık elhamdülillah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet yaptım üstüne kahve içiyorum şu an
hayır yapmadım
Kahve kayısı keyfi yap kurtuluş de olur abim 😂😂😂
Yapmadan tutuyorum 🤷♂️🤷♂️
Heheheheheheh yaptık😅
Amin kardeşim amin bende yaptım
Yaptık, Allah kabul etsin
Daha spordayım bea yapcam birazdan
Yarın oruç tutmayacam galiba