Öyle değil Bir masaj terapisi olarak tanımlanabilen hacamat deprasyon tedavisi, uykusuzluk, depresyon, panik atak, çökkünlük gibi psikolojik rahatsızlıklar için oldukça etkili sonuçlar vermektedir.
Bana gore herkes ölümsüz zaten biz enerji olarak oncedende vardik bu dunyaya gelmeden sadece enerji dalgasiydik yine ayniyiz enerjiyiz oluncede baska formlarda enerji olarak devam edicez benim inancima gore
Öyle ama Bir masaj terapisi olarak tanımlanabilen hacamat deprasyon tedavisi, uykusuzluk, depresyon, panik atak, çökkünlük gibi psikolojik rahatsızlıklar için oldukça etkili sonuçlar vermektedir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gayet iyi ediyor yük olan pis kanı çekip aldırıyon sünnet birde. Dünya yüzme şampiyonu micheal philsmiydi neydi o yaptırıyor
Milletde koca kari isi dio
Orta okul üçüncü sınıfta iken sarılık olmuşştum o zaman yaptılar bana ama kar etmedi 10 gün hastahanede yattık 8 sınıf arkadaşı.
hiç yaptırmadım ancak faydalı olduğunu biliyorum. annem de boyun fıtığı vardı doktoru önerdi. hastanede yaptırmıştı
Hiç yaptırmadım. Sonuçlarından , faydalarindan pek emin değilim.
İğrenç bisey yaptirmam kesinlikle
Sagliga iyi geliyo
Sağlikliyim eksik olsun oda 😊
Öyle değil Bir masaj terapisi olarak tanımlanabilen hacamat deprasyon tedavisi, uykusuzluk, depresyon, panik atak, çökkünlük gibi psikolojik rahatsızlıklar için oldukça etkili sonuçlar vermektedir.
Aslinda dua gibi bende bu sene bidha yapcm inshallah güzellik duasi icin
Yüzümde sivilce vardi 3 4 ay gitmedi buraya gittim sonra gitti
Ruh hali iyi olan biri benim gibi mesala nirvanayami ulasacak 😊
Himm sivilcelerine iyi geldiyse sonuc almissin buda guzel
Evt öyle bunalmis insanlara da iyi geliyor ya da göz numarasi büyükse onun icinde falan filan ben sorcam yaslanmamak icin var mi diye
Yaslanmayi durduramassin malesef sadece geciktirirsin
Yavrum bu imkansiz değil Allah isterse olur benim elimde degil imkansiz olan ölümsüz olmak
Bana gore herkes ölümsüz zaten biz enerji olarak oncedende vardik bu dunyaya gelmeden sadece enerji dalgasiydik yine ayniyiz enerjiyiz oluncede baska formlarda enerji olarak devam edicez benim inancima gore
Yok ya çok irite etti şu an 😬
Sen bilirsin
Çok kötü duruyor ya
Öyle ama Bir masaj terapisi olarak tanımlanabilen hacamat deprasyon tedavisi, uykusuzluk, depresyon, panik atak, çökkünlük gibi psikolojik rahatsızlıklar için oldukça etkili sonuçlar vermektedir.
Kafayı sıyırmadım bunu yaptıracak kadar
Sagliga iyi gelen bisi
Yok. Yaptırmamda.
Neden
Koca karı yöntemlerine pek güvenmiyorum. Tabi hiç yaptırmadım etkisini bilmyiorum ama ön yargı sanırm
Koca kari jsjjs ne ilgisi var bazi insanlar duydum cocogu hasta kapi kapi dolasti ise yaramadi buraya gelip iyilesti
Hiç yaptırmadım
Mükemmel bir şey özellikle kafadan yaptırırsan...
Annem yapar babama bizde de 😄
Hayirr