1 yılEvlilik isteyen erkek ilişkinin başında belli ediyormuş bunu. Ben de bu durumdan muzdarip biri olarak 3 yıllık ilişkimi bitirdim. En başından konuşulmalı. Hayaller farklı yönlere bakıyorsa düzelir diye umut etmemeli. Başında evet evlilik düşünüyorum diyip 5 yılın ardından hâlâ gelişme olmadıysa büyük hakka girmiş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılAltı yıllık bir ilişkinin ardından ayrıldığım bir sevgilim oldu. Onunla geceler boyu konuştum. İstanbul'dan Kayseri'ye gittim kaç kez. O geldi falan. Yüzük taktık. Bana aşık olduğundan da emindim ama bana güvenmiyordu. Sevgisini hissettirmiyordu. Hep bir duvar vardı aramızda. Ben iyi olduğum zamanlarda mutluydu onun dışında bir aksiyonu yoktu. Bağlılığından hiç şüphe etmedim. Yine de bitti. Bazen böyle de biter. Niye bitti bilmiyorum aslında. Birgün bize geldi. Aramızda bir şeyler oldu ama son noktaya kadar gitmedik. Gelin isteyin beni dedi. Ondan sonra bana soğuk davranmaya başladı. Vicdanı sızlıyormuş. Huzuru kaçmış. Benden uzaklaşmasına anlam veremedim. Telefonlarıma çıkmadı falan. Ayrılalım o zaman dedim. Tamam dedi. İtiraz etmedi ayrıldık. Bana çok koydu bu tabi. Ondan sonra bi sinirle verdiğim eşyaları istedim. Hepsini gönderdi. Bir daha da konuşmadık. Beni fake hesaplardan falan ekledi. Hepsini engelledim. Aradan altı sene geçti geçen beni kendi profilinden eklemiş kabul ettim. Bana neden yaptın? diye sordu. Dedim ki ne yaptım? Sonra benimle kavga etmeye çalıştı falan. Artık erkekleri kontrol etmeyi öğrendim falan diye bir şeyler zırvaladı. Yine engelledim. Gururlu kadınmış belli ki. Ama aşkta gurur olmaz. Ayrılalım dediğimde bi neden diye sormadı mesela. Gidiyorsan defol git dedi bir yerde. Ondan sonra geri dönüp neden diye soruyor. Aradan altı sene geçmiş. Adamın anasına söverler. Ben bu konuşmadan sonra çok rahatladım ama vicdanımda en ufak kuşku kalmadı. Ayrıldığımız iyi olmuş.
14 Yorumla- 1 yıl
@Firu_Zen Gurur da kibir zaten. Özsaygı diyelim :)
- 1 yıl
@hynjinnnn Allah Allah :D
1 yılGenelde bu kadınlara mahsustur. Uzun süreli ilişkilerini bitirip ışık hızında nisanlanirlar. Bir anda Allah tarafından doğru insan çıkar karşılarına. Kıyamam minnoş kalpleri çok yorulmuştur. (İroniyi anlamayanlar için: esasında anasının gözüdür, diğer taliplerini de değerlendirirken aniden topuklar. ) En büyük hırsızlık zaman hırsızlığıdır. Bundan sonra daha gozu açık uyanık olursunuz , geçmiş olsun. Mutlu olacağınız kişi çıksın sizin de karşınıza
00 Yorumla
1 yılSevgililikten ziyade daha çok nişanlılık dönemini uzatması sevgilisinin hakkına girmesine neden olur. Sevgililik dönemi kimileri için 2 yıl sürerken kimileri için daha kısa veya daha uzun sürebiliyor. Ancak, nişanlılık dönemi 1 yılı aştığı takdirde sevgilisinin hakkına girmek ayrı dursun, yaptığı çok kırıcı ve ayıp bir şey.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında bu konu biraz iki kişi arasındaki anlaşmalara ve beklentilere bağlı 🍀. Eğer başından beri evlilik planı yapılmışsa ve sonunda bir karar alınmamışsa, bu seni gerçekten üzebilir. Belirsizlikler ve net olmayan planlar ilişkilerde tükenmişlik yaratır. Ancak herkesin evlilik görüşü farklı olabiliyor 🌾. Önemli olan, birbirinize açık olmanız ve hissettiklerinizi paylaşmanız. Hakkına girmiş mi diye düşünmek yerine, bu durumun sana nasıl hissettirdiğini ve geleceğe dair ne istediğini sorgulamalısın. Ramazan ayının getirdiği huzurla birlikte doğru kararı bulabilmeni dilerim 💫🌙.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yıl3 yıl bekletti baktım adını koyuyormuyuz diye sordum hiç ses yok sürekli maddi durumunu öne atıyor 3 yil bekledim bir turlu duzelmiyo nedense ama devlette çalışan güzelde maas+ikramiye alan biri ailesinden bir kişiyi bile tanımadım babam tanışmak istedi gelmedi hep oyalama karı kız peşinde koşma bunda dedim artık kendine gel en son telefon numarami değiştirip gidicem dedim hicbisey demedi bende numarami değiştirip gittim 3 yıl oldu yalnizim bazen zor oluyor benim için ama hic değilse kafam rahat duygularımla oynayan biri yok üzen biri yok gitmeniz gereken bir yerde durmayın 5 sene çok fazla zaman
45 Yorumla- 1 yıl
@Beyyy0576 iyi maaş dediğin ne kadar?
Cevap sahibi1 yıl@Freddy1616 65 bin maasi yılda 4 ikramiye bir tanesi tam maasi diğer üçü maasinin yarisi birde kömür satma hakları var
- 1 yıl
Anladım eski sevgilim maaşımı beğenmemişti, " Doğru düzgün iş bul gel" diyordu. Doğru düzgün iş nasıl oluyor diye merak etmiştim böyleymiş demek ki
- 1 yıl
Gizli Üye(36-45)1 yılHer şeyi yaşayıp evlenmediyse büyük sorun (cinsellik olarak diyorum). Ben bu konuda dar görüşlüyüm çogu insana göre kadın olsun erkek olsun cinselliğin evlenince olması gereken bir güzellik olduğunu düşünüyorum ve ben böyle yaptım. 5yıl uzun bir zaman adı konulmadan biriyle birlikte olmak için uzun bir süre ve bu süreç sonunda evlilik için adım atmayan erkek ya da kadın genel olarak evlense de sorun olur. Gönüllü bir evlilik olmaz belki de. Ki evlilik gönülsüz yürüyecek bir şey değil.
43 Yorumla- 1 yıl
5 yıllda da hersey yasanılır ama
Cevap sahibi1 yılO kişilere göre değişir
- 1 yıl
kadın sevıyorsa fedakar olur ama
Gizli Üye(36-45)1 yılben oyle bir tamam 6 yıllık iliskim vardı karşımdakinin hic sucu yoktu hakkına girdim yol ortasında bıraktım şimdi 36 yaşındayım ahını çekiyorum kendim ettim kendim buldum diyorum kendime bütün suç benim keske böyle olmasaydı diyorum ama inanın arkadaşlar sadece 20 li yaslarla olan düşünceler 30 dan sonra bambaşka oluyor aklım basıma geldi ama is işten geçti üzgünüm.
219 Yorumla- 1 yıl
İyi olmuş ama en azından akıl da başa gelmiş, darısı gelmeyenlere
Yalnız merak ediyorum tam olarak nasıl çekiyorsun hayatına biri mi girmiyor veya filmlerdeki gibi işlerin rast gitmiyor mu
Cevap sahibi1 yıletrafıma neşe saçan bir insanım Allah'a sonsuz şükür işim gücüm yerinde ama gönül işleri olmuyor hep eksiksin ya senin basına da gelirse endişesiyle yaşıyorsun bende artık gönül işlerine girmiyorum düzgün hayat yaşamaya çalışıyorum
- 1 yıl
Zaten genelde bu konularda işi rast gitmeyen olunca ah almıştır diyorlar giderek inanmaya başladım
Cevap sahibi1 yıldoğrudur
Cevap sahibi1 yılbirinin hayatını kararttıysan senin hayatın beyaz olmuyor maalesef
- 1 yıl
Benim eski erkek arkadaşı 5 sene bir kızla çıkıp ayrılmış. Sonra benle çıktı ayrıldı. Şimdide kendinden yaşça küçük sevgilisi var. İşleri tıkırında.
- 1 yıl
Peki neden yaptın bunu, her şey yolunda iken nasıl bir düşünce ile yarı yolda bırakası gelir insanın. Amacım yargılamak değil zaten hayat yargılıyor anladığım kadarıyla, meraktan soruyorum
- 1 yıl
@deletedaccount bak bu da doğru böylesi de çok var
Cevap sahibi1 yılkibirim ve egom yakışıklısın boyun posun yerinde yaşın çok genç istediğini elde edebilirsin zaten elindeki kızı istediğin gibi alacağını aldın gözlerim dışarı kaydı çok gençtim diyorum ya kestiremedim
Cevap sahibi1 yıldeleteda zamanla anlar merak etme
- 1 yıl
@yaşlandıkbeaa bundan da ayrılır mı ne dersin
- 1 yıl
Vay be ibretlik olay gibi, Allah kalbine göre versin abi, inşallah bundan sonra güzel şeyler olur, hayat telafi şansı verir belki
Cevap sahibi1 yılo benden ayrıldıktan sonra evlendi 10 yıl evli kalabildi haberi gelmiş boşanmış diye yine kendimi suçluyorum çünkü ilki bendim ve beni hala seviyor ve bekliyor buna adım gibi eminim
- 1 yıl
@yaşlandıkbeaa Sonuncu kızdan da ayrılacak mk sence
- 1 yıl
@deletedaccount geleceği bilemeyiz. Benzer durum yaşadım tabi uzun bir ilişki değil ama insan karşısındaki kişi anlasın istiyor. O da anlar belki ama biz şahit olur muyuz meçhul
- 1 yıl
O zaman telafi etmeye çalış bir adım at ne dersin. Baya zaman geçmiş
- 1 yıl
@yaşlandıkbeaa yaş farkı var ve aynı iş yerimdeler
- 1 yıl
1 yılEğer ciddi ilişki düşünülüyorsa ilişkinin başında çok fazla zaman geçirmeden ve bağlanmadan bunlar detaylıca konuşulmalı borç durumu evlilik olacaksa kaç sene içinde evlenebiliriz ve çocuk isteniyormu
birini 5 yıl oyalamak bence kul hakkıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden yani 5 sene konuşuyorsunuz anlamış değilim. Evlenecek kişi o kadar bekletmez diye düşünüyorum beni yanlış anlamayın ama gerçek bu yani. Kimse kimseyi evlenmeden tanıyamaz gerçek yüzünü bilemez bu da bir gerçektir. İstersen 10 yıl yaşa evlilik de tanırsın. O yüzden bana boş geliyor yazık değil mi o geçen yıllarınıza.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılBiz unide lise de falan iki sene çıkıp evlenmeyenlere onlar artık kardeş olmuştur derdik. Beş sene napıyor sevgili olup erkekler ilk üç ay içinde karar veriyormuş zaten evlenmek isteyip istemediklerine.
21 Yorumla- 1 yıl
e 5 yılda tas olsa çatlar ıllakı olur
1 yılNeden sürekli bir cinsiyetçilik yapıyorsunuz ki bu tarz sorularda? İlişkinin bitmesi her iki tarafın karşılıklı duygusal ya da fiziksel hataların sonucudur.
12 Yorumla- 1 yıl
@fundaskmn Ne dediğini anladığımı sanmıyorum
Evlilik vaadi verdiyse hakkına girmiştir. Sevmediği halde cinsellik yaşayabilmek için seviyorum dediyse de hakkına girmiştir.
Dişiliğini erkeği elinde tutup, evlenebilmek için koz olarak kullanan kız da haketmiştir ama..
00 Yorumla
1 yılgerçekten seven erkek sevdiğini sürekli yanında ister onu görmeden duramaz eğer 5 yıl gibi bir zaman diliminden sonra evlenmek istemiyorsa gönül eğlendirmiştir zaten net ve eğer cinsel yönden de ihtiyaçlarını dilediği gibi karşılayabildiyse , erkek artık ondan istediğini almış onunla işi bitmiş zaten evliliğe bir an kalmamış neden evlensin ki bir erkek böyle bir durumda? erkekler bir tek onun için evleniyor 😃 kızlar biraz uyanık olsanız keşke de kullandırmasanız kendinizi 😉
02 Yorumla- 1 yıl
Kıza çok günah
- 1 yıl
gerçekten valla yazık günah , yani kızları eleştirmiyorum aksine kızlardaki sorun gayet masumani bir şey ama erkekler öyle bakmıyor bu olaya , ya bir kere siz bir erkeğin kolayca dokunabileceği kadar basit değilsiniz ki o kadar kolay kullanıp atacaklar.. biraz sizin için emek harcasınlar uğraş versinler bu kadar basit olamaz 🙂
1 yılBelkide sen evlenmek isteyerek onun hakkına giriyorsun her şeyi beraber yaşadınız neden evlenmedi diye hakkına girmiş oluyor ki evlenmek istemiyor demek ki sırf 5 yıllık diye sen istiyorsun diye mecbur mı evlilik 2 kişinin ortak karar aldığı bir müessesedir. Onunda hazır olduğu zamanı beklemek zorundasın 💆🏻
02 Yorumla- 1 yıl
O hiç hazır olmamış ki
- 1 yıl
Bazıları evlilik sevmez ben de öyleyim anlıyorum onu
- Aile & Toplum konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeyeceginiz insanla 1 seneden fazla takilmak sacmalik zaten.5 sene boyunca seni yasamis, sana doymus, heyecan bitmis, paylasimlar bitmis, arada evlilik bagi yoksa birakmasi kolay tabi ki.
10 Yorumla
1 yıl7 yıl bir ilişkinin sonunda kadın ben sıkıldım diye sonlandırıyor ise, 10 yıllık evliliğin sonunda kadın aldatıyor ise erkeklerinde çok kakkinina girilmistir
10 Yorumla
1 yılYanlış anlama bi 5 yıl daha bekle belki aklın başına gelir yani iliskinin 1 yıl sonrası bir evlilikevzusu bile gecmiyorsa dirakt ayrıl zaman harcaman bile hata
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGirmiyor. 5 yıldır kızın aklı nerede?
Kendi sınırları, hedefleri, istekleri yok mu?
Evlilik gibi bir düşüncesi olan kız, bunu daha önceden söylemeliydi..00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Girmiştir. 5 yıl çok uzun bir süre bu kadar uzun süre sevgili kalınmamalı.
11 Yorumla- 1 yıl
Kız seviyordu ve evlenmek istiyordu. Adam evlenmek istemiyordu
Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. 5 yıldan sonrada halen evlenecek kadar olmamışlarsa yazık o 5 yıla zaten 😏
20 YorumlaSeversen sevilirsin diye bişey varya ben ona katılmıyorum ama evlilik dinen uygun görülmüşse bizim içinde hayırlı olsun demek düşer yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu oldukça Kötü durum ama bence umut verip yari yolda birakmak oldugu icin cevap Kesinlikle evet olacaktır
00 Yorumla
1 yılEvlilik istiyorsan bunu iletisimle belli edeceksin. Sonra surpriz olur boyle. Hata sizdedir. 5 yil hic mi anlamadiniz, belli etmediniz
00 YorumlaÜmit verip sözünü tutmuyorsa yanlış kişidir. Ama bazı erkekler evlilikden kaçınır sorumluluk almamak için o yüzden ilişki rahat gelir
00 Yorumla
1 yılhem de nasıl hakkına girmiştir böyle erkekler cehennemliktir çünkü 5 yıllık ilişkinin sonunda evlenmeyen erkek erkek değildir
00 Yorumlaİkna edemiyorsa sorun vardır, niyeti ciddileşmemiş de olabilir. Aranızdaki enerjiye bağlı bir durum.
00 Yorumla
1 yılDoğruya doğru ben 5 yıllık ilişkide sıkılırım benim sabrım en fazla 1 yıl falan fazlası sıkar. 1 yılın sonunda ya ciddiyet olacak ya ayrılık 😂
00 Yorumla
1 yıl5 yıllık ilişki bir nevi evlilik sayılır bence boşanma olmuş ve cavap olayın gelişen kısmı nasıl işlemişse orada saklı
00 Yorumla
1 yılBir ilişkide 6 ay içinde evlilik konuşulmuyorsa zaman kaybıdır. Uzaklaşın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYa bu nasıl bir şey ya zaman veriyorsun okadar evlenmek istemiyorsa niye 5 yil sürdürmüş ve aşık olmuş olması gerekiyor ayrıca herşeyi evlenmeden yaşamayın ki istesinler
10 Yorumla
1 yılHiç bir ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil ki 10 yıllık bir ilişki olsa bile
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır, çünkü bu 5 yılı tek taraflı devirmedi. Karşı tarafın aklı neredeydi 5 yıla kadar?
00 Yorumla bence net girmiştir. en fazla 2 seneye birisini tam anlamıyla tanır kararını verirsin.
00 Yorumla
1 yıl5 yıllık ilişki mi olur. Kaç yaşındasın sen?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. kesinlikle girmiştir... ama Allah size de akıl fikir versin ne diyim...
00 Yorumla
1 yılBen evlilik görüşmesi bağlamında seninle görüşüyorum demediysem hangi haktan bahsedeceksin?
00 YorumlaErkek ne hakka girecek kadın kendi hakkına girmiştir bu konuyu 5 yıl konuşmayarak.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılBir erkek bir kızla evlenip evlenmeyecegini üç ay içinde karar verir benden demesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıleğer evlilikle ilgili konuşulmuş, hayaller kurulmuş ve sözler verilmişse umut verip yarı yolda bırakmaktır bu ama eğer hiç evlilik lafını açmadıysa ee anlaması lazım kızın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÇok uzun bir süre.
Gerçi kişilerin yaşında önemli.
25 iken 5 yıl geçmesi artık dedirtir.00 Yorumla Hem de banko girer ama asıl soru 5 yıl ona güvenmek olur
#Hükümdar00 YorumlaYani 5 yılını verdiysen önemli bir kötü olay yok ise bence evlilik olmalı
00 Yorumla
1 yılZamanlar emekler anılar tabiki hakka gidip yarı yolda bırakıyor
02 Yorumla- 1 yıl
Mutlu olduğumuz kişi ile birlikte oluyoruz daha ne olsun o yol bitsin ister miyiz hiç
1 yılBende 7 ci senemdeyim daha yeni başladım ne zaman evlilik diye
05 Yorumla- 1 yıl
7 sene Birlik de mi oldunuz
- 1 yıl
Sevgiliyiz söz yaptık işte
- 1 yıl
Birlikte oldunuz işte
- 1 yıl
terbiyesiz
- 1 yıl
Asıl sen öylesin
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmek istemiyorum mu dedi yoksa henüz evlenme konusunu açmadığı için seni oyaladigini mi düşünüyorsun
05 Yorumla- 1 yıl
oyaladığını
Cevap sahibi1 yılValla ben 18 imde başladım ilişkiye 28 yaşındayım daha evlenme teklifi etmemişti bu yaz evlenecektik ayrıldık
Cevap sahibi1 yılDüşun yani 10 sene oldu
- 1 yıl
Allah kolaylıkşar versin zor gerçekten
Cevap sahibi1 yılBenimki bide anneciydi daha doğrusu anası çok fazla oğulcuydu Allah düşmanıma vermesin
Bu sizin fikriniz, bizim değil. Eminseniz evlenin
02 Yorumla- 1 yıl
@fundaskmn Bilmiyorum gülümseyenlere sormanı lazım
5 günde olur mu acaba biri soruyorda @bellominati 😬😬
08 Yorumla- 1 yıl
Fundaya yardım etmelisin🥺🥺🥲
- 1 yıl
Offf karnım ağrıdı gülmektennnn hHzhahahah bencede pis pis gülüyorsa uzaklas🥺yatırım tavsiyesidir
- 1 yıl
Cakal kasa bmw ise gülmesine izin verme o zaten pis pis gülüyordjr
- Aile & Toplum konusunda 549 cevap paylaştı.
1 yılSevgililikten boşan bence eğer sebepsiz yere erteliyorsa
00 Yorumla Kimsenin böyle bir zorunluğu yok ki evliler bile boşanıyor sen ilişki diyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence girmiştir koca 5 seneyi yiyor sonuçta. Hiç oluyor ya 5 sene dile kolay.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl11 yıl sonra evlemdim ben lise aşkımla bence olmalı
20 YorumlaYa tamam aslında evet girmiş olabilir ama kadınında aklı iradesi var yani neden evlenmeyecek adamın peşinden gidiyor ki 5 sene, bence ikisi de hatalı
Erkek olacak şerro oyalamışsa erkek hatalı zatenn
00 YorumlaDetaylar onemli bende 5 yillik iliskiyi bitirdim ama detay verirsen fikir vereyim
00 Yorumlaher ilişkinin sonu evlilik ile bitecek diye bir kaide yok. bu 5 yıl içerisinde yaşananlara bakmak lazım, eğer iki tarafta birbirine mutluluk verdiyse ortada bir hakka girme mevcut değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYok ayrılık olmalı, ne kadar da saçma sapan düşünceler bunlar ya bu millete ne oldu 😑
00 Yorumla
1 yılTabikide girmiş ama eğer yakınlık yoksa bence hiç evlenme eğer diyorsan çok seviyorum evlenmek istiyorum sen bilirsin ama onunda istemesi gerek ya da ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen 5 yıl görüştüm baktım olmuyor başkasıyla evlendim
00 Yorumlaher şey bir tarafa, tebrik ediyorum sizi. Dile kolay, beş yıl. Nasıl başardınız? En acilinden uzun vadeli bir eğitim almam gerekiyor sizden, kıymetli hocalarım 🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenme vaadi sunmuyorsa, ne alakası var? Evlilik kolay mı sanıyorsunuz?
00 Yorumla
1 yılsenle evlenmek istememiştir o
emin ol üç beş aya başkası ile o yola girer
birlikte olmadın umarım
05 Yorumla- 1 yıl
Yok olmadım. Birim değiştirdim, sonra şehir değiştirdim. Duyduğuma göre benden sonra da 3 kızla çıkmış. Biriyle devam ediyormuş. Ama mıhtemelen bunla da devam etmez. Ne dersiniz
- 1 yıl
yoluna bak derim
dönerse de kabul etme
karşına birisi çıkar elbet - 1 yıl
Neden dönsün bana?
- 1 yıl
nedeni şu
belli ki senin ile yaşadıklarını başkalarında arıyor
kısa sürede 3 tane değiştiğine göre eksik bir şeyler var - 1 yıl
benle de ayrıl barış ilişkimiz vardı
1 yılBence hiç öyle düşünme senin nasibin o erkek değildir belki evlensen daha kötü olucaktı iyi yandan bak
10 Yorumlailişkiye girmediyse ve şiddet uygulamadıysa girmemiştir
00 Yorumla
1 yılKesinlikle girmiştir umut verip bırakmak çok buyuk günahtır peygamber efendimiz bir kalp i kırmak kabeyi yıkmak gibidir der düşün artık
00 Yorumla
1 yılİlişkinize inaniyorsan ailenin öğrendigini ve artik ciddi ilerlemeniz konusunda onu sıkıştırmayı dene
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat