• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

5 yıllık ilişkinin sonunda evlenmeyen erkek, sevgilisinin hakkına girmiş midir?

Deletedaccount
Deletedaccount Takip Et
Xper 5 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1313
Yapay Zekaya Sor
5 yıllık ilişkinin sonunda evlenmeyen erkek, sevgilisinin hakkına girmiş midir?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
26 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • kurbaasever
    kurbaasever Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 76%
    1 yıl

Evlilik isteyen erkek ilişkinin başında belli ediyormuş bunu. Ben de bu durumdan muzdarip biri olarak 3 yıllık ilişkimi bitirdim. En başından konuşulmalı. Hayaller farklı yönlere bakıyorsa düzelir diye umut etmemeli. Başında evet evlilik düşünüyorum diyip 5 yılın ardından hâlâ gelişme olmadıysa büyük hakka girmiş.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.

Altı yıllık bir ilişkinin ardından ayrıldığım bir sevgilim oldu. Onunla geceler boyu konuştum. İstanbul'dan Kayseri'ye gittim kaç kez. O geldi falan. Yüzük taktık. Bana aşık olduğundan da emindim ama bana güvenmiyordu. Sevgisini hissettirmiyordu. Hep bir duvar vardı aramızda. Ben iyi olduğum zamanlarda mutluydu onun dışında bir aksiyonu yoktu. Bağlılığından hiç şüphe etmedim. Yine de bitti. Bazen böyle de biter. Niye bitti bilmiyorum aslında. Birgün bize geldi. Aramızda bir şeyler oldu ama son noktaya kadar gitmedik. Gelin isteyin beni dedi. Ondan sonra bana soğuk davranmaya başladı. Vicdanı sızlıyormuş. Huzuru kaçmış. Benden uzaklaşmasına anlam veremedim. Telefonlarıma çıkmadı falan. Ayrılalım o zaman dedim. Tamam dedi. İtiraz etmedi ayrıldık. Bana çok koydu bu tabi. Ondan sonra bi sinirle verdiğim eşyaları istedim. Hepsini gönderdi. Bir daha da konuşmadık. Beni fake hesaplardan falan ekledi. Hepsini engelledim. Aradan altı sene geçti geçen beni kendi profilinden eklemiş kabul ettim. Bana neden yaptın? diye sordu. Dedim ki ne yaptım? Sonra benimle kavga etmeye çalıştı falan. Artık erkekleri kontrol etmeyi öğrendim falan diye bir şeyler zırvaladı. Yine engelledim. Gururlu kadınmış belli ki. Ama aşkta gurur olmaz. Ayrılalım dediğimde bi neden diye sormadı mesela. Gidiyorsan defol git dedi bir yerde. Ondan sonra geri dönüp neden diye soruyor. Aradan altı sene geçmiş. Adamın anasına söverler. Ben bu konuşmadan sonra çok rahatladım ama vicdanımda en ufak kuşku kalmadı. Ayrıldığımız iyi olmuş.

1
    4 Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

Ayrılalım dediğinde neden diye sormaması kibirden, gururdan değil. Zaten ilşkide ön planda olan taraf sizmişsiniz. Bu da kibirli olduğunu doğruluyor aslında.
      Aşkta gurur olur, olmalıdır da. Gururunu ayaklar altına aldıran birine aşık olduğu insan bile saygı duymaz ki.

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      1 yıl

@Firu_Zen Gurur da kibir zaten. Özsaygı diyelim :)

Yorumla
    • hynjinnnn
      hynjinnnn
      1 yıl

Kadın haklı sonuna kadar sen vakit kaybısın

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      1 yıl

@hynjinnnn Allah Allah :D

Yorumla
  • Hedonist_Romancı
    Hedonist_Romancı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Genelde bu kadınlara mahsustur. Uzun süreli ilişkilerini bitirip ışık hızında nisanlanirlar. Bir anda Allah tarafından doğru insan çıkar karşılarına. Kıyamam minnoş kalpleri çok yorulmuştur. (İroniyi anlamayanlar için: esasında anasının gözüdür, diğer taliplerini de değerlendirirken aniden topuklar. ) En büyük hırsızlık zaman hırsızlığıdır. Bundan sonra daha gozu açık uyanık olursunuz , geçmiş olsun. Mutlu olacağınız kişi çıksın sizin de karşınıza

0
    0 Yorumla
  • Çağatay-Sancaktar
    Çağatay-Sancaktar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Sevgililikten ziyade daha çok nişanlılık dönemini uzatması sevgilisinin hakkına girmesine neden olur. Sevgililik dönemi kimileri için 2 yıl sürerken kimileri için daha kısa veya daha uzun sürebiliyor. Ancak, nişanlılık dönemi 1 yılı aştığı takdirde sevgilisinin hakkına girmek ayrı dursun, yaptığı çok kırıcı ve ayıp bir şey.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Aslında bu konu biraz iki kişi arasındaki anlaşmalara ve beklentilere bağlı 🍀. Eğer başından beri evlilik planı yapılmışsa ve sonunda bir karar alınmamışsa, bu seni gerçekten üzebilir. Belirsizlikler ve net olmayan planlar ilişkilerde tükenmişlik yaratır. Ancak herkesin evlilik görüşü farklı olabiliyor 🌾. Önemli olan, birbirinize açık olmanız ve hissettiklerinizi paylaşmanız. Hakkına girmiş mi diye düşünmek yerine, bu durumun sana nasıl hissettirdiğini ve geleceğe dair ne istediğini sorgulamalısın. Ramazan ayının getirdiği huzurla birlikte doğru kararı bulabilmeni dilerim 💫🌙.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

72

Cevap

88

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

3 yıl bekletti baktım adını koyuyormuyuz diye sordum hiç ses yok sürekli maddi durumunu öne atıyor 3 yil bekledim bir turlu duzelmiyo nedense ama devlette çalışan güzelde maas+ikramiye alan biri ailesinden bir kişiyi bile tanımadım babam tanışmak istedi gelmedi hep oyalama karı kız peşinde koşma bunda dedim artık kendine gel en son telefon numarami değiştirip gidicem dedim hicbisey demedi bende numarami değiştirip gittim 3 yıl oldu yalnizim bazen zor oluyor benim için ama hic değilse kafam rahat duygularımla oynayan biri yok üzen biri yok gitmeniz gereken bir yerde durmayın 5 sene çok fazla zaman

4
    5 Yorumla
    • Beyyy0576
      Beyyy0576
      1 yıl

Başkasıyla evlenmiştir

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

@Beyyy0576 iyi maaş dediğin ne kadar?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Freddy1616 65 bin maasi yılda 4 ikramiye bir tanesi tam maasi diğer üçü maasinin yarisi birde kömür satma hakları var

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

Anladım eski sevgilim maaşımı beğenmemişti, " Doğru düzgün iş bul gel" diyordu. Doğru düzgün iş nasıl oluyor diye merak etmiştim böyleymiş demek ki

Yorumla
    • Beyyy0576
      Beyyy0576
      1 yıl

@Freddy1616 ne

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Her şeyi yaşayıp evlenmediyse büyük sorun (cinsellik olarak diyorum). Ben bu konuda dar görüşlüyüm çogu insana göre kadın olsun erkek olsun cinselliğin evlenince olması gereken bir güzellik olduğunu düşünüyorum ve ben böyle yaptım. 5yıl uzun bir zaman adı konulmadan biriyle birlikte olmak için uzun bir süre ve bu süreç sonunda evlilik için adım atmayan erkek ya da kadın genel olarak evlense de sorun olur. Gönüllü bir evlilik olmaz belki de. Ki evlilik gönülsüz yürüyecek bir şey değil.

4
    3 Yorumla
    • anticooor07
      anticooor07
      1 yıl

5 yıllda da hersey yasanılır ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O kişilere göre değişir

Yorumla
    • anticooor07
      anticooor07
      1 yıl

kadın sevıyorsa fedakar olur ama

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

ben oyle bir tamam 6 yıllık iliskim vardı karşımdakinin hic sucu yoktu hakkına girdim yol ortasında bıraktım şimdi 36 yaşındayım ahını çekiyorum kendim ettim kendim buldum diyorum kendime bütün suç benim keske böyle olmasaydı diyorum ama inanın arkadaşlar sadece 20 li yaslarla olan düşünceler 30 dan sonra bambaşka oluyor aklım basıma geldi ama is işten geçti üzgünüm.

2
    19 Yorumla
    • yaşlandıkbeaa
      yaşlandıkbeaa
      1 yıl

İyi olmuş ama en azından akıl da başa gelmiş, darısı gelmeyenlere
      Yalnız merak ediyorum tam olarak nasıl çekiyorsun hayatına biri mi girmiyor veya filmlerdeki gibi işlerin rast gitmiyor mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

etrafıma neşe saçan bir insanım Allah'a sonsuz şükür işim gücüm yerinde ama gönül işleri olmuyor hep eksiksin ya senin basına da gelirse endişesiyle yaşıyorsun bende artık gönül işlerine girmiyorum düzgün hayat yaşamaya çalışıyorum

Yorumla
    • yaşlandıkbeaa
      yaşlandıkbeaa
      1 yıl

Zaten genelde bu konularda işi rast gitmeyen olunca ah almıştır diyorlar giderek inanmaya başladım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

doğrudur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

birinin hayatını kararttıysan senin hayatın beyaz olmuyor maalesef

Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

Benim eski erkek arkadaşı 5 sene bir kızla çıkıp ayrılmış. Sonra benle çıktı ayrıldı. Şimdide kendinden yaşça küçük sevgilisi var. İşleri tıkırında.

Yorumla
    • yaşlandıkbeaa
      yaşlandıkbeaa
      1 yıl

Peki neden yaptın bunu, her şey yolunda iken nasıl bir düşünce ile yarı yolda bırakası gelir insanın. Amacım yargılamak değil zaten hayat yargılıyor anladığım kadarıyla, meraktan soruyorum

Yorumla
    • yaşlandıkbeaa
      yaşlandıkbeaa
      1 yıl

@deletedaccount bak bu da doğru böylesi de çok var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

kibirim ve egom yakışıklısın boyun posun yerinde yaşın çok genç istediğini elde edebilirsin zaten elindeki kızı istediğin gibi alacağını aldın gözlerim dışarı kaydı çok gençtim diyorum ya kestiremedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

deleteda zamanla anlar merak etme

Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

@yaşlandıkbeaa bundan da ayrılır mı ne dersin

Yorumla
    • yaşlandıkbeaa
      yaşlandıkbeaa
      1 yıl

Vay be ibretlik olay gibi, Allah kalbine göre versin abi, inşallah bundan sonra güzel şeyler olur, hayat telafi şansı verir belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

o benden ayrıldıktan sonra evlendi 10 yıl evli kalabildi haberi gelmiş boşanmış diye yine kendimi suçluyorum çünkü ilki bendim ve beni hala seviyor ve bekliyor buna adım gibi eminim

Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

@yaşlandıkbeaa Sonuncu kızdan da ayrılacak mk sence

Yorumla
    • yaşlandıkbeaa
      yaşlandıkbeaa
      1 yıl

@deletedaccount geleceği bilemeyiz. Benzer durum yaşadım tabi uzun bir ilişki değil ama insan karşısındaki kişi anlasın istiyor. O da anlar belki ama biz şahit olur muyuz meçhul

Yorumla
    • yaşlandıkbeaa
      yaşlandıkbeaa
      1 yıl

O zaman telafi etmeye çalış bir adım at ne dersin. Baya zaman geçmiş

Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

@yaşlandıkbeaa yaş farkı var ve aynı iş yerimdeler

Yorumla
    • daisyyyb
      daisyyyb
      1 yıl

tum erkeklere sonradan geliyo mu ve kesin pisman oluyolar mi

Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

@daisyyyb olmuyorlar bence olsalar aynı hataları başkasında tekrar tekrar yapmazlar

Yorumla
  • Singleboy34
    Singleboy34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Eğer ciddi ilişki düşünülüyorsa ilişkinin başında çok fazla zaman geçirmeden ve bağlanmadan bunlar detaylıca konuşulmalı borç durumu evlilik olacaksa kaç sene içinde evlenebiliriz ve çocuk isteniyormu

birini 5 yıl oyalamak bence kul hakkıdır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Neden yani 5 sene konuşuyorsunuz anlamış değilim. Evlenecek kişi o kadar bekletmez diye düşünüyorum beni yanlış anlamayın ama gerçek bu yani. Kimse kimseyi evlenmeden tanıyamaz gerçek yüzünü bilemez bu da bir gerçektir. İstersen 10 yıl yaşa evlilik de tanırsın. O yüzden bana boş geliyor yazık değil mi o geçen yıllarınıza.

1
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.

Biz unide lise de falan iki sene çıkıp evlenmeyenlere onlar artık kardeş olmuştur derdik. Beş sene napıyor sevgili olup erkekler ilk üç ay içinde karar veriyormuş zaten evlenmek isteyip istemediklerine.

2
    1 Yorumla
    • anticooor07
      anticooor07
      1 yıl

e 5 yılda tas olsa çatlar ıllakı olur

Yorumla
  • boaburcuerkeği35
    boaburcuerkeği35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Neden sürekli bir cinsiyetçilik yapıyorsunuz ki bu tarz sorularda? İlişkinin bitmesi her iki tarafın karşılıklı duygusal ya da fiziksel hataların sonucudur.

1
    2 Yorumla
    • fundaskmn
      fundaskmn
      1 yıl

Bişey sorcam araba sürünce erkekler niye svegilinizle bulusunca niye araba sürünce ona bakıp guluyorsunuz bu ne anlama geliyor

Yorumla
    • boaburcuerkeği35
      boaburcuerkeği35
      1 yıl

@fundaskmn Ne dediğini anladığımı sanmıyorum

Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik vaadi verdiyse hakkına girmiştir. Sevmediği halde cinsellik yaşayabilmek için seviyorum dediyse de hakkına girmiştir.

Dişiliğini erkeği elinde tutup, evlenebilmek için koz olarak kullanan kız da haketmiştir ama..

0
    0 Yorumla
  • zeyn_ep405
    zeyn_ep405 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

gerçekten seven erkek sevdiğini sürekli yanında ister onu görmeden duramaz eğer 5 yıl gibi bir zaman diliminden sonra evlenmek istemiyorsa gönül eğlendirmiştir zaten net ve eğer cinsel yönden de ihtiyaçlarını dilediği gibi karşılayabildiyse , erkek artık ondan istediğini almış onunla işi bitmiş zaten evliliğe bir an kalmamış neden evlensin ki bir erkek böyle bir durumda? erkekler bir tek onun için evleniyor 😃 kızlar biraz uyanık olsanız keşke de kullandırmasanız kendinizi 😉

0
    2 Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

Kıza çok günah

Yorumla
    • zeyn_ep405
      zeyn_ep405
      1 yıl

gerçekten valla yazık günah , yani kızları eleştirmiyorum aksine kızlardaki sorun gayet masumani bir şey ama erkekler öyle bakmıyor bu olaya , ya bir kere siz bir erkeğin kolayca dokunabileceği kadar basit değilsiniz ki o kadar kolay kullanıp atacaklar.. biraz sizin için emek harcasınlar uğraş versinler bu kadar basit olamaz 🙂

Yorumla
  • astronotkizım
    astronotkizım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Belkide sen evlenmek isteyerek onun hakkına giriyorsun her şeyi beraber yaşadınız neden evlenmedi diye hakkına girmiş oluyor ki evlenmek istemiyor demek ki sırf 5 yıllık diye sen istiyorsun diye mecbur mı evlilik 2 kişinin ortak karar aldığı bir müessesedir. Onunda hazır olduğu zamanı beklemek zorundasın 💆🏻

0
    2 Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

O hiç hazır olmamış ki

Yorumla
    • astronotkizım
      astronotkizım
      1 yıl

Bazıları evlilik sevmez ben de öyleyim anlıyorum onu

Yorumla
  • Beyazorkiden
    Beyazorkiden Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 36%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 953 cevap paylaştı.

Evlenmeyeceginiz insanla 1 seneden fazla takilmak sacmalik zaten.5 sene boyunca seni yasamis, sana doymus, heyecan bitmis, paylasimlar bitmis, arada evlilik bagi yoksa birakmasi kolay tabi ki.

1
    0 Yorumla
  • Gamiyarass
    Gamiyarass Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 96%
    1 yıl

7 yıl bir ilişkinin sonunda kadın ben sıkıldım diye sonlandırıyor ise, 10 yıllık evliliğin sonunda kadın aldatıyor ise erkeklerinde çok kakkinina girilmistir

1
    0 Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Yanlış anlama bi 5 yıl daha bekle belki aklın başına gelir yani iliskinin 1 yıl sonrası bir evlilikevzusu bile gecmiyorsa dirakt ayrıl zaman harcaman bile hata

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Girmiyor. 5 yıldır kızın aklı nerede?
    Kendi sınırları, hedefleri, istekleri yok mu?
    Evlilik gibi bir düşüncesi olan kız, bunu daha önceden söylemeliydi..

0
    0 Yorumla
  • rosetale
    rosetale Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 95%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı.

Girmiştir. 5 yıl çok uzun bir süre bu kadar uzun süre sevgili kalınmamalı.

1
    1 Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

Kız seviyordu ve evlenmek istiyordu. Adam evlenmek istemiyordu

Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı.

5 yıldan sonrada halen evlenecek kadar olmamışlarsa yazık o 5 yıla zaten 😏

2
    0 Yorumla
  • Mlekkko
    Mlekkko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 96%
    1 yıl

Seversen sevilirsin diye bişey varya ben ona katılmıyorum ama evlilik dinen uygun görülmüşse bizim içinde hayırlı olsun demek düşer yani

0
    0 Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Bu oldukça Kötü durum ama bence umut verip yari yolda birakmak oldugu icin cevap Kesinlikle evet olacaktır

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik istiyorsan bunu iletisimle belli edeceksin. Sonra surpriz olur boyle. Hata sizdedir. 5 yil hic mi anlamadiniz, belli etmediniz

0
    0 Yorumla
  • melismmmx
    melismmmx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 90%
    1 yıl

Ümit verip sözünü tutmuyorsa yanlış kişidir. Ama bazı erkekler evlilikden kaçınır sorumluluk almamak için o yüzden ilişki rahat gelir

0
    0 Yorumla
  • Alikonakaıp
    Alikonakaıp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

hem de nasıl hakkına girmiştir böyle erkekler cehennemliktir çünkü 5 yıllık ilişkinin sonunda evlenmeyen erkek erkek değildir

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

İkna edemiyorsa sorun vardır, niyeti ciddileşmemiş de olabilir. Aranızdaki enerjiye bağlı bir durum.

0
    0 Yorumla
  • Kedilihanıımm
    Kedilihanıımm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 82%
    1 yıl

Doğruya doğru ben 5 yıllık ilişkide sıkılırım benim sabrım en fazla 1 yıl falan fazlası sıkar. 1 yılın sonunda ya ciddiyet olacak ya ayrılık 😂

0
    0 Yorumla
  • MaviMorlar
    MaviMorlar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

5 yıllık ilişki bir nevi evlilik sayılır bence boşanma olmuş ve cavap olayın gelişen kısmı nasıl işlemişse orada saklı

0
    0 Yorumla
  • __Interstellar
    __Interstellar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 100 , eic 100%
    1 yıl

Bir ilişkide 6 ay içinde evlilik konuşulmuyorsa zaman kaybıdır. Uzaklaşın.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ya bu nasıl bir şey ya zaman veriyorsun okadar evlenmek istemiyorsa niye 5 yil sürdürmüş ve aşık olmuş olması gerekiyor ayrıca herşeyi evlenmeden yaşamayın ki istesinler

1
    0 Yorumla
  • karameleeeek
    karameleeeek Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    1 yıl

Hiç bir ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil ki 10 yıllık bir ilişki olsa bile

1
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Hayır, çünkü bu 5 yılı tek taraflı devirmedi. Karşı tarafın aklı neredeydi 5 yıla kadar?

0
    0 Yorumla
  • Kravex
    Kravex Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

bence net girmiştir. en fazla 2 seneye birisini tam anlamıyla tanır kararını verirsin.

0
    0 Yorumla
  • Mineral2023
    Mineral2023 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

5 yıllık ilişki mi olur. Kaç yaşındasın sen?

0
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 83%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

kesinlikle girmiştir... ama Allah size de akıl fikir versin ne diyim...

0
    0 Yorumla
  • xgökkuşağıx
    xgökkuşağıx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 95%
    1 yıl

Ben evlilik görüşmesi bağlamında seninle görüşüyorum demediysem hangi haktan bahsedeceksin?

0
    0 Yorumla
  • Viçori53
    Viçori53 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Erkek ne hakka girecek kadın kendi hakkına girmiştir bu konuyu 5 yıl konuşmayarak.

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.

Bir erkek bir kızla evlenip evlenmeyecegini üç ay içinde karar verir benden demesi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

eğer evlilikle ilgili konuşulmuş, hayaller kurulmuş ve sözler verilmişse umut verip yarı yolda bırakmaktır bu ama eğer hiç evlilik lafını açmadıysa ee anlaması lazım kızın.

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.

Çok uzun bir süre.
    Gerçi kişilerin yaşında önemli.
    25 iken 5 yıl geçmesi artık dedirtir.

0
    0 Yorumla
  • fbk969
    fbk969 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 91%
    1 yıl

Hem de banko girer ama asıl soru 5 yıl ona güvenmek olur
    #Hükümdar

0
    0 Yorumla
  • Ephesus0
    Ephesus0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Yani 5 yılını verdiysen önemli bir kötü olay yok ise bence evlilik olmalı

0
    0 Yorumla
  • gabimaru4521
    gabimaru4521 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Zamanlar emekler anılar tabiki hakka gidip yarı yolda bırakıyor

0
    2 Yorumla
    • fundaskmn
      fundaskmn
      1 yıl

Bişey sorcam araba sürünce erkekler niye svegilinizle bulusunca niye araba sürünce ona bakıp guluyorsunuz bu ne anlama geliyor

Yorumla
    • gabimaru4521
      gabimaru4521
      1 yıl

Mutlu olduğumuz kişi ile birlikte oluyoruz daha ne olsun o yol bitsin ister miyiz hiç

Yorumla
  • Asfjlkuredv
    Asfjlkuredv Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bende 7 ci senemdeyim daha yeni başladım ne zaman evlilik diye

0
    5 Yorumla
    • tuncay2742
      tuncay2742
      1 yıl

7 sene Birlik de mi oldunuz

Yorumla
    • Asfjlkuredv
      Asfjlkuredv
      1 yıl

Sevgiliyiz söz yaptık işte

Yorumla
    • tuncay2742
      tuncay2742
      1 yıl

Birlikte oldunuz işte

Yorumla
    • Asfjlkuredv
      Asfjlkuredv
      1 yıl

terbiyesiz

Yorumla
    • tuncay2742
      tuncay2742
      1 yıl

Asıl sen öylesin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenmek istemiyorum mu dedi yoksa henüz evlenme konusunu açmadığı için seni oyaladigini mi düşünüyorsun

0
    5 Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

oyaladığını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Valla ben 18 imde başladım ilişkiye 28 yaşındayım daha evlenme teklifi etmemişti bu yaz evlenecektik ayrıldık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Düşun yani 10 sene oldu

Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

Allah kolaylıkşar versin zor gerçekten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benimki bide anneciydi daha doğrusu anası çok fazla oğulcuydu Allah düşmanıma vermesin

Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bu sizin fikriniz, bizim değil. Eminseniz evlenin

0
    2 Yorumla
    • fundaskmn
      fundaskmn
      1 yıl

Yorumla
    • Carvel
      Carvel
      1 yıl

@fundaskmn Bilmiyorum gülümseyenlere sormanı lazım

Yorumla
  • justfunmm
    justfunmm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 98 , eic 97%
    1 yıl

5 günde olur mu acaba biri soruyorda @bellominati 😬😬

0
    8 Yorumla
    • fundaskmn
      fundaskmn
      1 yıl

Yorumla
    • justfunmm
      justfunmm
      1 yıl

Münnecim değilim

Yorumla
    • bellominati
      bellominati
      1 yıl

Fundaya yardım etmelisin🥺🥺🥲

Yorumla
    • justfunmm
      justfunmm
      1 yıl

Ya gülüyor işte adam keyiflenmiş huzuru yanında mis gibi ne var bunda pis pis geliyorsa dikkat et yine de not : tavsiye yatırımı değildir

Yorumla
    • bellominati
      bellominati
      1 yıl

Offf karnım ağrıdı gülmektennnn hHzhahahah bencede pis pis gülüyorsa uzaklas🥺yatırım tavsiyesidir

Yorumla
    • fundaskmn
      fundaskmn
      1 yıl

Pis pis değil gülümsüyor insan gibi normal

Yorumla
    • justfunmm
      justfunmm
      1 yıl

Arabası ne peki marka model

Yorumla
    • bellominati
      bellominati
      1 yıl

Cakal kasa bmw ise gülmesine izin verme o zaten pis pis gülüyordjr

Yorumla
  • nicksevmeyenadam61
    nicksevmeyenadam61 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 549 cevap paylaştı.

Sevgililikten boşan bence eğer sebepsiz yere erteliyorsa

0
    0 Yorumla
  • Nolyrzya
    Nolyrzya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Kimsenin böyle bir zorunluğu yok ki evliler bile boşanıyor sen ilişki diyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bence girmiştir koca 5 seneyi yiyor sonuçta. Hiç oluyor ya 5 sene dile kolay.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

11 yıl sonra evlemdim ben lise aşkımla bence olmalı

2
    0 Yorumla
  • Tiyase
    Tiyase Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Ya tamam aslında evet girmiş olabilir ama kadınında aklı iradesi var yani neden evlenmeyecek adamın peşinden gidiyor ki 5 sene, bence ikisi de hatalı

Erkek olacak şerro oyalamışsa erkek hatalı zatenn

0
    0 Yorumla
  • egemen067
    egemen067 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    1 yıl

Detaylar onemli bende 5 yillik iliskiyi bitirdim ama detay verirsen fikir vereyim

0
    0 Yorumla
  • Πάνταρει
    Πάνταρει Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

her ilişkinin sonu evlilik ile bitecek diye bir kaide yok. bu 5 yıl içerisinde yaşananlara bakmak lazım, eğer iki tarafta birbirine mutluluk verdiyse ortada bir hakka girme mevcut değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yok ayrılık olmalı, ne kadar da saçma sapan düşünceler bunlar ya bu millete ne oldu 😑

0
    0 Yorumla
  • Yorgunn2000
    Yorgunn2000 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

Tabikide girmiş ama eğer yakınlık yoksa bence hiç evlenme eğer diyorsan çok seviyorum evlenmek istiyorum sen bilirsin ama onunda istemesi gerek ya da ayrıl

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Ben 5 yıl görüştüm baktım olmuyor başkasıyla evlendim

0
    0 Yorumla
  • YnsYunus
    YnsYunus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    1 yıl

her şey bir tarafa, tebrik ediyorum sizi. Dile kolay, beş yıl. Nasıl başardınız? En acilinden uzun vadeli bir eğitim almam gerekiyor sizden, kıymetli hocalarım 🙏🏻

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenme vaadi sunmuyorsa, ne alakası var? Evlilik kolay mı sanıyorsunuz?

0
    0 Yorumla
  • memetiryakisi
    memetiryakisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    1 yıl

senle evlenmek istememiştir o

emin ol üç beş aya başkası ile o yola girer

birlikte olmadın umarım

0
    5 Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

Yok olmadım. Birim değiştirdim, sonra şehir değiştirdim. Duyduğuma göre benden sonra da 3 kızla çıkmış. Biriyle devam ediyormuş. Ama mıhtemelen bunla da devam etmez. Ne dersiniz

Yorumla
    • memetiryakisi
      memetiryakisi
      1 yıl

yoluna bak derim
      dönerse de kabul etme
      karşına birisi çıkar elbet

Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

Neden dönsün bana?

Yorumla
    • memetiryakisi
      memetiryakisi
      1 yıl

nedeni şu
      belli ki senin ile yaşadıklarını başkalarında arıyor
      kısa sürede 3 tane değiştiğine göre eksik bir şeyler var

Yorumla
    • Deletedaccount
      Deletedaccount
      1 yıl

benle de ayrıl barış ilişkimiz vardı

Yorumla
  • Bubirisanırım
    Bubirisanırım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Bence hiç öyle düşünme senin nasibin o erkek değildir belki evlensen daha kötü olucaktı iyi yandan bak

1
    0 Yorumla
  • lincoln
    lincoln Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    1 yıl

ilişkiye girmediyse ve şiddet uygulamadıysa girmemiştir

0
    0 Yorumla
  • Sevgilisircakosk
    Sevgilisircakosk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    1 yıl

Kesinlikle girmiştir umut verip bırakmak çok buyuk günahtır peygamber efendimiz bir kalp i kırmak kabeyi yıkmak gibidir der düşün artık

0
    0 Yorumla
  • Üye12345eso
    Üye12345eso Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

İlişkinize inaniyorsan ailenin öğrendigini ve artik ciddi ilerlemeniz konusunda onu sıkıştırmayı dene

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 5 yıllık ilişkinin sonunda evlenmeyen erkek, sevgilisinin hakkına girmiş midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

3 yıllık sevgilisiyle evlenmeyen, 1,5 yıldır ayrıl barış olan erkek akıllanıp evlenir mi fikri... 4 cevap verildi
6 yıllık beraberlik sonunda ayrılan ve başkasıyla evlenen erkek? 19 cevap verildi
Erkekler, Henüz resmi olarak boşanmamış (dava sürüyor) ama 1 senedir ayrı yaşayan kadını erkek... 11 cevap verildi
Evli olduğu halde 5-6 yıl sevgilisi olan erkek? 22 cevap verildi
6 yıllık ilişkide evliliğe adı atmayan erkek arkadaş? 6 cevap verildi
Evlenmiş boşanmış bir erkekle ciddi ilişki olabilir mi? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨