Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Sizi iftara davet etseler ve yer sofrasında ağırlasalar tepki gösterir misiniz?
Teşekkürler KS
yer sofrası mı, yoksa masada yemek yemeyi mi seviyorsunuz?

Hem de ne tepki gösteririm var yaaaa ters çeviririm o sofrayı falan filan jsjjsjsjsjsjs yahu ne tepkisi yer sofrasi yok direkt örtü üzerine koyuyorlar çünkü bebelerimiz var onlar için yer sofrası aslında odur
Samimi bir tepkiden başka n tepkisi olabilir ki
Yer sofrası daha sağlıklı daha samimi geliyor.
Hamdolsun yıllardır bu şekilde yeriz, içeriz.
Cevap
10Cevap
Ben genelde masada yemeyi tercih eden bir insanım ve çoğunulukla asla kalabalık bir sofrada oturmam herkes bir oturur ben bir.
Milletle birlikte oturmak size zül mü geliyor🙂
Evet 😑
Birincisi alışkın değilim yerde oturmaya denemiştim ama asla rahat olamıyorum ikincisi biri oradan konuşuyor diğeri ordan sohbet mi edeciz yemek mi yicez yemek yerken konuşturulmaktan nefret ediyorum muhtemelen insanlar bana en çok yemek esnasında alınır ne bekliyorlar anlamıyorum ki açım ve yemek yicem tam kaşığı ağzıma götürüyorum konuşturuyor tam götürcem konişturuyorlar hele birde çocuğu olan biri varsa sofrada ayak bir yerde el bir yerde bişi de diyemezsin o yüzden tercih etmiyorum herkeste bilir bu huyumu
Değişik bir huyun varmış böyle açıklayınca anladım iş yemeğine seni çağırmasınlar eğer bir işte çalışırsanız 😂
İş yemeğinde olan insanlar ne kadar cahil olur tartışılır tabi
Yemek yeme adabı diye bir şey var tükürüklü konuşmamak felan
Sende kimlerle takılıyorsun anlamadım ki tükürük falan olur mu hiç iş yemeğinde 🤣
İş yemeğinde olmaz zaten sen iş yemeği konusuna girdin ben normal insanlardan bahsediyorum herkesle yemek mi Yenir
Herkes seni iftara davet etmez ki ama konu nerelere geldi böyle 🤣🤣
Beni mi davet etmez emin misin onlar mı istemiyor yoksa ben mi gitmiyorum acaba...
Sen beni ne kadar tanıyorsun
"İş yemeğinde olmaz zaten sen iş yemeği konusuna girdin ben normal insanlardan bahsediyorum herkesle yemek mi Yenir"
Yazdığın yoruma göre dedim ki herkes seni niye yemeğe davet etsin senin herkesle ne ne işin var senin değer verdiklerin seni davet eder demek istedim ama sen yanlış anladın şöyle diyeyim senin değer verdiğin sana değer veren bir aile yemeğe davet etse bu dediklerin yine geçerli mi😃
Zaten karşıdaki insan gerçekten bana değer veriyorsa hassasiyetlerimi gözetir diye düşünüyorum çünkü bende insanlara öyleyim
Beni gerçekten sevdiğini düşünmediğim insanlar da var ama konu çıkar olunca nasıl dikkat ediyorlar aslında saygı evrensel bir şey herkes için olmalı
Tepki gösterecek bir şey değil. Belki bel veya bacak sorunlarından ötürü oturamayan olabilir. Ama onu da düşünürler her halde.
Tepki göstermem tadını çıkarırım yer sofrası iyidir
Niye yer sofrasında yiyince noluyor herkes de dük, düşes olmuş sanırsın
Niye gösterelim düne kadar yerde yiyorduk zaten
Neden tepki göstereyim
Yer sofrasını severim
Hiç de bile. Tepki falan olmaz
Hayır tepki göstermem değişiklik iyidir
Tepki gösterilecek bir şey değil.
yer sofrasını severim
Hayır niye tepki göstereyim ama masada yemek rahat
Yok yerde otura biliyorsam bir şey demem
Hayır, ben çok severim yer sofrasını 😄