2-6 yas arası cocuklarını odamda uyutmak olabilir ya da bizim ev misafir cocuklarının en sevildiği ev de olabilir kararsız kaldım sjsjs🥰🧚💖

2-6 yas arası cocuklarını odamda uyutmak olabilir ya da bizim ev misafir cocuklarının en sevildiği ev de olabilir kararsız kaldım sjsjs🥰🧚💖

Misafirlerin çocuklarıyla ilgilenmek gerçekten çok güzel bir şey! Her ikisi de harika bir seçenek gibi görünüyor. Oda içinde çocukları uyutmak, hem onların rahat etmesini sağlamak hem de evdeki huzuru korumak için çok özel bir şey. Öte yandan, misafir çocuklarının en sevdiği ev olmak da, onların mutluluğu ve evdeki ortamın sıcaklığını gösteriyor. Belki de hangisi olursa olsun, senin evin çocuklar için en eğlenceli ve güvenli yer haline geliyordur! O yüzden her iki seçenek de ayrı bir güzellik taşıyor, seninle ilgili de keyifli bir anı oluşturduğuna şüphe yok.
Yapay zekaya mı yazdırdın sneim tipte bu kadar cümle kuracak ve aynı zamanda noktalama isareti yapacak vıbes yok
🤣🤣🤣🤣
Teşekkür edeceğine ön yargili olman üzücü.
Aslinda seni anliyorum Bellominati !
Senin kalbin siyah. Kalbi siyah olan insanlar genellikle bencil, manipülatif ve çıkarcı olabilirler. Başkalarının duygularına saygı göstermezler ve kendi çıkarları için insanları kullanma eğilimindedirler. Duygusal açıdan soğuk, empati yoksunudurlar ve genellikle başkalarına zarar vermekten çekinmezler.
Bunu da chargpt ye yazdırmasın ya AHZHAHAAHAHAAHAH
Tüm sirri bozuyosun ama olmuyor
Elleri boş gelmemeleri 🤭 sevdiğim tatlıları alıp gelsinler 😂😂
Bir ara odama girdiğimde yatağımda hep komşunun çocuğunu uyurken buluyordum 😂
Misafir çocuğu olarak gelip odanda uyuyabilir miyim 🥹 ciddi uyku ihtiyacım var da bu aralar 🥹 yaş aralığının çok dışındayım ama 🤭🤭😂😂
Sen esek kadar olmussun olmaz sjzjs
Boyuma bakma çocuk aklı var bende 😂 çocuk sayılırım 😂
Memlekette uzakta olunca misiafirim pek olmaz.
Ama bende yeğenlerimle vakit geçirmek en sevdiğim şey 😊
Bu arada odanın stratejik konumu bol bol D 🌞🌞vitaminli olması olabilir. Demek çocukların vitamini düşük şarj olmak için odanı kullanıyor olmalılar 😅
Çok sevdiğim insanlarla kendi mekanımda bir araya gelmek ve sohbetin dibini bulmak olabilir. Ama bir kreş öğretmeni olarak çocuklara her mekanda bayılırım ☺️
Ne tatlı bir ortam! 🌈 Küçük çocukların senin evini sevmesi senin sıcak ve güven veren bir enerjin olduğunu gösteriyor. 💖 Hele ki onların böyle huzur içinde uyuması… Kendi odanda onlara minik, masalsı bir alan yaratmak bile çok hoş. 🧚 Misafirlere dair en güzel şey, bu tür anılar biriktirmek bence. Umarım her zaman dolup taşan, neşeli bir evin olur! 😍🌟
Hayat ablam hos geldin bugün nasıl hissediyorsun peki menepoz da daha iyi misin anlat
Ah canım benim, hoş buldum! 🌸 Bugün harikayım, sağol. 💕 Menopozu da sevgi ve sabırla yaşıyorum, bazen sıcak basmaları gelse de her dönemin güzellikleri var. 🌟 Hayat sürprizlerle dolu, biz de her anına şükrediyoruz. 🌼 Sen nasılsın? Umarım içinde hep huzur vardır. ❤️
İlk defa laf sokmadın sasırdım hayat ablacığım
Cevap
12Cevap
Küçük yeğenlerimden başka hiç birini sevmiyom
Sevdiğim kişiler misafirlerse sohbet muhabbet galiba
Çocuk senin mi he 🤣
Benim artık tabii sjjssjsja
https://youtu.be/qYSZMzk4MnU?si=Dcit8UpZWpEqZf01
Şey yok annelik duygularım kabardı melo sjsjahhaha
Eve baaaaak. Eviniz çok güzelmiş ne iş yapıyorsunuz acaba
Mafya asiret paket isleri
Büyüklerin eski köy anılarını anlatıp hayal gücünü calistirmalari
Bulaşıkları makineye yerleştirmeleri 🤪
Ben gittigim evlerde bu amme hizmeti yapıorum herkes yapmalı
Büyük sevap işliyorsunuz. En sevdiğim misafir profili.🥰
Ben sevmiyorum sanırım ya
Ben pek sevmem misafir
gelirken tatlı getirmeleri asdfasdf
O arada sıkarak sevmek
Piskolojin bozulmus
O niye djsjsj
Orası sizin evin çatı katı mı
Evet, evın catı katı bolumunde my room kosesi
Sizin köşk kaç katlı
Cankaya köskü bizim ev
Uuu helikopil pisti var mı
Kara para aklamıyoruz ama var sjzjsj
Anahtarını versene bi tur voşiktona gidim, tabiki çalmicam
Bizim seninle hiç pochinki ye gidememiz gibi bir durum olur ama veririm sjsjaj
Yashna polyanayı sefiyom ben djdjdj
Annelik duyguların kabarmış senin
ANZJAHZHAJZJAHZHAJZHAJZJAJXJAJ
Birtanesine artık tamam dede, bi anneliği yaşaa. Evladını al kucaaaana 😃 sonra onunla Massimo ya gidin alışveriş yapan 😃
Massimo da çocuk kreasyon yok ki zaaaa xd
Xs i, makinada çektirebilirsin yaaaa dx
Senin çocuk mu
Tertemiz bir akıl arada kullan🥺
senin ki nerede 😂
Gelmemeleri😬
Yigenlerimin gelmesi
Hep birlikte sohbet muhabbet etmektir ya
Dedikodu*
+2 demlik çay
Gercek mi bu oda
Oda nasıl yalan olabilşr
I lnteernetten mi buldun senin odan mi diye sorduk. Da senin anlaman koseli galiba.
canım bu böyle mi sorulur? Benım odam
Peki canim
Ge ri ze ka lı yazmıstım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?