Kalabalık ve çocuklu misafirlerden nefret ediyorum, birde çocuğuna dur demeyi beceremeyen annelerden. Ama misafir olan kişi arkadaşımsa, dağınık değilse, anlaşması kolaysa severim. Peki siz misafirleri seviyor musunuz?

Kalabalık ve çocuklu misafirlerden nefret ediyorum, birde çocuğuna dur demeyi beceremeyen annelerden. Ama misafir olan kişi arkadaşımsa, dağınık değilse, anlaşması kolaysa severim. Peki siz misafirleri seviyor musunuz?

Misafirlerimi evimde ağırlamak, sofrayı sadece lezzetli yemeklerle değil, aynı zamanda sıcak bir atmosferle donatmak demektir. Misafir çocuklar içinse renkli tabaklar, eğlenceli sofra düzenlemeleri ve onların ilgisini çekecek özel detaylar eklemek, herkesin keyifli bir şekilde zaman geçirmesini sağlamak benim için keyifli bir ritüeldir. ♥️🙏🏻
Eskiden çok severdim, aslında hala sevdiğim bir şey ama artık insanların davranışları çok değişti. Bir gelen 50 kere daha geliyor, kendisi davet etmek istemiyor vs. Bu sebeple soğudum ve artık pek sevmiyorum.
Gelmedikleri sürece gayet seviyorum..
Mersi..
Cevap
17Cevap
Hayır sevmiyorum hiç,
Yatılı misafir sevmiyorum.
Onun dışında yakınlarımı çağırmayı ve özenmeyi seviyorum onlara. Ama çok sık olmamak kaydıyla tabi 😅
Koşullu severim. Yakın çevremdense bebek de olabilir bebekli ailede. Ama sevmiyorsam gelmesin be
Seviyorum ama ertesi gun is varsa sikinti olabiliyor.
Hizmet benden değilse olabilir ama böyle olduğu için sevmiyorum iyi ki pandemi oldu da misafir olayı bitti
1-2 günlük misafirleri severim. Nasılsa ben hizmet etmiyorum
O nasıl bir ev ya takıldığım şey bu jdjdhdjjdue
E yani eli boş geliyosa çok sevmem. Çocuğuda sinir bozucuysa harbiden nefret ederim
Sevmiyorum rahat olamıyorum
Hayır pek misafir insanı değilim
Kısa süre kalırlarsa evet
Misafirin 3 saat kalanı makbuld
Hiç sevmem sevdiğim insan gelse dahi sevmem çünkü hizmet etme mahcubiyet duyuyorum
Yani, evet ama bazen hayir
Severiz uzun süreliğine olmamali
Misafirin kim olduğuna bağlı diyelim 😅
Severim de bize kimse gelmiyor
Severim gıcık olmadiysam
Daha çok misafirliğe gitmeyi severim
Misafire göre değişir
Evet başımızın üstünde yeri var
Şu son zamanlar pek sevmiyorum
Severim ama evim çok küçük çok zor oluyor
Sevmem
evet