Arkadaşlar bir avukat arkadaşım tavsiyede bulundu şok oldum resmen erkek olarak ben bu ülkede rahat rahat takilamayacak miyim?

Gecen ofisine uğradım hayırlı olsuna neyse sohbet muhabbet ederken konu kadınlardan açıldı. Dedi ki asansörlerde bir kadınla yalnız başına kalma dedi ( gerçi son yapılan asansörlerde kamera var ancak yine de dikkatli olunması lazim) iki dedi sokakta gündüz ya da gece farketmez yürürken bir kadının arkasından yürüme dedi mümkünse hızlıca yürü önüne geç dedi. Toplu taşımada da ön tarafın mutlaka cam tarafina baksın dedi. Asansör hariç diğer hepsini normalde de yapıyorum hayatımda ama asansör olayını anlatınca şok oldum resmen 😱

Güncellemeler
1 yıl
Asansör olayı da şöyle bir erkek müvekkili eski sevgilisiyle aynı yerde çalışıyor neyse kız bu çocuğa iftira atıyor taciz etti beni diye tabi çocuk işinden oluyor o da yetmiyor karakola ifadeye gidiyor Allah'tan kamera kaydı varmış asansörde de çocuğun haklılığı çıktı tabi bu olaydan sonra çocuk bidaha o yerde çalışmamış orası ayrı
Arkadaşlar bir avukat arkadaşım tavsiyede bulundu şok oldum resmen erkek olarak ben bu ülkede rahat rahat takilamayacak miyim?