Erkek milelti hepsi ayni okadar ulke gittim yurtdisinda yasiyorum ciddi söyluyorum hepsiniz aysiniz?

Uzun zamandir avrupada yasiyorum burada erkeklerde gayet sapik clubda havuzda takilip hergün alman guzel kiz görselerde alman guzel kiz gorunce ilk deds görmüs gibi bakiyorlar tr gittim orada ayni olay erkek milleti her yerde ayni dogumsuz anlamıyorum hergunde gorse gormemis gibi dibleri düşüyor ama tr dekiler daha fazla sapitmis gibi boyle her alti yiyen erkeklerd ekendi evlencej erkek saniyor utanmadan kizlara laf atiyorlar kendilerirn bakmadan ama tr cogu cok cahil yatmamis kiz ariyor kendileride genel evien giden tipler diycemde koca avrupda yasyaipra genel evien giden cok turk erkegi var inanmiycsksiniz koca avrupa gelmisler burada biel gidiyorlar erkek mileltindne baya sigdum gercekten hepsi ayni sonra paara neden bakiyonuz diyorlar hepsiniz üzüyorsunuz rus kadin bulsaniz hepsiniz aldatirsiniz

Erkek milelti hepsi ayni okadar ulke gittim yurtdisinda yasiyorum ciddi söyluyorum hepsiniz aysiniz?