eltimle aynı apartmanda oturuyoruz. O 4. katta ben de 1. Kattayım kendi evlerimiz olduğu için de ha diyince çıkamıyoruz.
Zaten evimle ilgili de bir sıkıntım yok. Neyse eltimi biraz anlayamıyorum aslında. Evet iyi bir kadın diyorum ama bazen öyle bir şey yapıyor ki nefret ediyorum. 2 tane de oğlu var biri 5 yaşında biri 3 yaşında..
ben 8.5 aylık evliyim 25 yaşındayım eltim ise 7 yıllık falan evli 30 yaşında ama bu ailenin içinde önceden beri de yer aldığı için neredeyse 10-11 senedir de ailenin içinde.
neyse kayınvalidem geçen gün eşimi aradı normalde aramaz ve öyle anne - oğul ilişkileri yok.
kayınvalidem soğuk nevaledir. Torunlarını bi çok sever sevgisini gösterir o kadar.
hal hatır sormak istemiş güya ben eşim konuşurken lavaboydaydım iftar sonrasıydı zaten.
neyse işte birden “ abinleri iftara çağırdın mı “ demiş. Eşim de “ hayır çağırmadım neden sordun öyle bir şey mi duydun “ demiş. O da yok sordum öyle ama beklerler demiş kapatmış telefonu.
biz eşimle konuşup kimseyi çağırmak istemediğimizi söyledik zaten. Annemler var ablamlar var ama bende çağırmadım ve bana neden bizi çağırmıyorsun demediler. Eşim 27 yaşında ve bu zamana kadar aile içinde oruç nedir nasıl tutulur hiç bilmemiş. Ona da vesile olup oruca başladı çok da güzel tutuyor. Eşimin geldiği saat iftara yakın oluyor ve bende oruç tutuyorum ama abisi ve eltim tutmuyor. Onları da çağırmak istemedim açıkcası.
oruçken çok acıkıyorum ve baş ağrım tutuyor uğraşmak istemedim kimseyle.
annesi neden böyle dedi diye düşündüm durdum sürekli.
yani eğer eltim ya da abisi böyle bir şey dedilerse bile kusura bakmasınlar hem oruç tutmayın hem de benden oruç halimle iftara yemeği bekleyin..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, anlıyorum seni ✨ İftar sofraları o kadar özeldir ki, yorgun ve aç bir halde yine de muhteşem bir sofra hazırlamak isteriz ✨ Ama unutma, kimseyi memnun etmek için kendini yormana gerek yok. Kayınvaliden belki de o an bir laf olsun diye söylemiştir, boşuna kendini üzme. Eğer gerçekten abinleri ya da eltini çağırmak istemiyorsan, bu tamamen senin ve eşinin kararı. Bu ayın ruhu hoşgörü ve paylaşma olduğu kadar, kendi sınırlarımızı da bilmek. Gönlünden ne geliyorsa onu yap, kimseye mahcup olmazsın 🌙✨
Bu arada eşinin oruca başlaması da harika bir gelişme, senin desteğinle bu yola girmesi apayrı bir anlam taşır 💖 Kendini haksız yere sıkıştırma, aile içinde net bir şekilde, nazikçe kararını dile getirirsin olur biter. 🥰 Rahat ol, güzel bir Ramazan geçirmen dileğiyle! 🌸🌙