Eski eşiyle çocuğu için görüşen eş... ama?

Eşim eski eşiyle çocuğu için muhatap oluyordu. Evde huzursuzluklarimiz arttı bir dönem eve geç girmeye gelmemeye başladı. Telefonunu karistirdigimda eski eşine seni seviyorum yazdığını gördüm. Bunu sorduğumda alkollü olduğunu çok pişman olduğunu gaflete düştüğünü söyledi. Tabi ben artık guvenmedigim ve hayal kırıklığı yaşadığım için evi terkettim baska şehirdeki ailemin yanına gittim. Beni yalvar yakar eve geri çağırdı. Bir şans vermek için geri döndüm. Ama artık guvenmiyordum telefonunu kendime yonlendirdim. Ben ailemin yanındaiken yemeğe gitmişler, cinsel olarak beraber olmuşlar 3-5 kez. Otelde kalmışlar. Bu arada da oğlumun hasta olup hastanede kaldığını da biliyor. Basıp oğlumu görmeye gelmiyor. Bunları öğrenip kıyameti koparana dek bana hep iyi davranmaya toparlamaya çalışıyor gibiidi. Pişman gibi. dun gece herşeyi öğrendim ve hesap sordum pişmanim seni seviyorum ailemi kaybetmek istemiyorum diyor ben s. e. refsizim beni affet diyor. Kendimi çok kötü bitik yıkık hissediyorum öyle bı dökmek istedim 😓
Güncellemeler
1 yıl
Aile terapistine gidelim beni affet ne olur. Öbür evliliğimden olan çocuğu bile görmek istemiyorum artık. Hayatımı mahvettiler diyor.
Eski eşiyle çocuğu için görüşen eş... ama?