eş eski eşiyle sırf çocuğu için beraber yüzmeye gidebilir mi? Çıldıracağım. Bu kadar gevşeklik bana göre değil.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende bosandım oglum var kesinlikle iletişimim yok görüş günlerinde oglumu onunla muhatap olmadan görüyorum
Gerçekten çıldıracağım artık. Her ctesi oğlunu görüyor o kimseyi ilgilendirmez. Ama kadına mesaj yazmış çocuğu denize götüreceğim sende gel istersen diye.
İş atıyor işte belki yataga atarmıyım diye eskiden sürekli yaptıkları bişeydi sonuçta
Oğlumun önünde bağırıp çağırdi kavga kıyamet koptu. Oğlum için çok üzülüyorum
Eski eşi senmiydin bende baska birini var sayarak konusuyorum 😂
Hayır ben yeni eşiyim. Empati kur lütfen boşanmış bir erkek olarak.
Pardon yanlıs anlamısım haklısın böyle düşünmekte dogal olarak eski karısında gözü oldugunu düşündürüyor hareketleri
Ve ben sırf bu durumdan rahatsız olup tartistigim için bosanalim dedi. O kadın daha kaliteliymis sen kalitesizsin dedi. Duyduğum cümleleri unutamıyorum çok kötüyüm
Anladım esiniz sanırım eski karısını unutamadan bi evlilik yaptı civi civiyi söker misali onu unutmak için yaptı belki de bu da ters tepti ne zaman bosanmıstı eski eşinden
Hayır çocuk içinmiş. Çocuğun psikolojisi içinmiş. Kadınla boşanması çok olaylı. Severek evlenmemiş. 3-4 yıl olmustu
Belki senin benim düşündüğüm gibi düşünmemen için yalan söylüyor bunu bilemezsin yani lafa bakma bir süre daha hareketlerini analiz et sen
Edeceğim çok teşekkür ederim gerçekten çok kötüyüm konuşmak iyi geldi biraz 😓
Bazı insanlar iyi rol yapıyor ben eski eşimden sonra kimseye güvenemez oldum ayrılığın üstünden 2 sene geçti benimde yeni yeni kendime geliyorum 3-4 senede unutmuştur diye düşünüyorum ama ona yüklediği anlam ne bunu bilmiyoruz ona göre de değişir. Rica ederim :)
Güvenme insanlar çok kalitesiz. Yalnızlık en güzel kafa
Haklısın yalnızlığı toksik bir ilişkiye yeğlerim
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Neden aldın a kızım?
Bunlara da katlanacaksın çünkü karşı taraf evli değilse seni kıskanır ve kıskanmanı ister. Başarmışta
Sevdik aldık ama işler boka sardı
Pişmansın dimi
Çocuğun yoksa aman diyim yapma yol vermeye bak
Miden bulanacak ilerde ve kaçmak isteyeceksin
Çocuğum var midem bulanıyor artık ve kacacagim sanırım. Çok mutsuzum. Ben çocuğumu sakin büyütmek istiyorum kavgaların içinde değil
Haklısın
Keske yapmasaydin
Ben çok karşıyım çünkü mantıken onun hayatında çocuk taaki büyüsün evlensin o kadın onun hayatında olacak
Mecburen
Allah yardım etsin ne diyim
Büyük bir yanlış yapmışsın
Neden denize gitmek zorunda mı bir insan bosaninca ne alaka? Herkes sınırını bilemiyor mu.
Onu kontrol edemezsin
Neden boşanmışlar
Adam. Davet ediyorsa halen ilgisi olmalı?
Kadınla severek evlenmemiş ve çok olaylı bir boşanma olmuş. Çocuğun psikolojisi içinmis. Biz Bosansak cocuğunu görur ama ben muhatap olmam bu çok mu zor. Aaaa
Yalan söylüyor gibime geldi
Nasıl yani gitmeden çnce söylemedi mi?
Resmen tatile gitmişler desene
Hayır turistik yerde yaşıyoruz. Kadına mesaj yazıyor çocuğu denize götüreceğim sende gel istersen diye. Ben mesajlarda gördüm.
Senin öğrendiğini anladı mı
Anlamadıysa
Biraz sessiz kal bakalım söyleyecek mi sana
Söyledim kavga kıyamet koptu. Mesajları niye okuyormusum. Çocuğun psikolojisi içinmiş. Ama bu kavga kıyameti benim çocuğumun önünde yapıp onu etkiliyor o ne olacak? Yazıklar olsun
Aynen öyle senin çocuğunun psikoloji ne olacak onu neden düşünmüyor
Yanlış yapmış gerçekten olmaması gerekiyor
Çocuğumun önünde kavga koptu ben böyle bir ortamda büyütmek istemiyorum. Gideceğim sanırım...
Çalışıyor musun kendi mesleğin ve gelirim var mı?
Memurum çok şükür kimseye muhtaç değilim. Çocuğum için ücretsiz izindeyim. Şimdi istesem hemen dönerim. Çocuğuma da kendime de krallar gibi bakarım
Sana karşı başka zamanlarda tavrı tutumu nasıl
Sevgi saygı değer verme durumu nasıl?
Bazen iyi bazen çok kaba. Sevgililik zamanı gibi değil. Çok tutku ve aşkla evlenmistik. her şey çok değişti
Kaç yıl oldu evleneli
Al karşına açık açık konuş rahatsız olduğun şeyleri de söyle ama bunu bağırma kavga şeklinde değil sakin medeni insan gibi konuş
Oradaki tavırları senin için belirleyici olacak göreceksin
Bence bu adam eski karısıyla barışmak istiyor iyi niyet görmedim anlattıklarından
Bukadari başka boyut yani
Bu kadarı gevşeklik.
Evet çocuğu için gider
Oha ne alaka be. Sadakatsiz volkan bu
Onun devamı gelir
ateşle barut resmen
Normal durum.
Nasıl ya. Çocuğuna babalık yaparsın o kimseyi ilgilendirmez. Ama kadını çağırmak ne alakaaaaa
Çoluk çocuk sahibi bir adamla evlenmeden önce düşünecektin bunları. Eminim bu durumları anlatan birileri olmuştur çevrende.
Yahu çocuğuna babalık yapsın kimseyi ilgilendirmez ne alaka ya. Çocuğa hamile iken boşanmış kadından. 1 gün bile beraber yasamamislar hepsi aynı evde. Şimdi benle evliyken mi beraber denize gidecekler. Hadi ordan
Bunlar normal. Eski eşide uğraşır kaşır bu durumu. Buda normal. Kocan çocuğu ile vakit geçirecek ve çocuğunun annesiyle de muhatap olacak. Buda normal. Hayat böyle.
Yarın evlenmiş boşanmış biriyle evlensen gerçekten böyle mi düşünecektin
Bak bu işi çok kurcalama derim ben. Kocanla aran bozulup durur. Eski karısını istese boşamazdı zaten. Eski karısını sevse şu an sen olamazdın hayatında. Erkek milleti eski karısı da olsa çocuğunun annesiyle arayı iyi tutmaya bakar. Yarın başı derde düşse yardım bile eder. Birde ortak çocukları var. O çocuk büyüyüp evleninceye kadar bu iletişim devam eder. Bunları dert etmemelisin. Ama yarın eski eşi evlendiğinde ne eski eşi seninle uğraşacak enerjisi olur ne de kocan ve eski eşi bu kadar yakın olabilir. Çoluk çocuk sahibi biriyle evlenmek zordur. Hatayı orada yapmışsın. Ama bu saatten sonra çocuğunla beraber ondan ayrılırsan işler daha zor olur senin için. Eğer başka bir sorun yoksa ortada bu bahsettiğin sorunu çok dert etme yuvanı da yıkma.
Neden ayrılırsam daha zor olur benim için anlamadım
Tek başına çocuk büyütmek zor. Tekrar evlenirim desen üvey baba elinde çocuk büyütmek çok daha zor. Evlenmem bekar kalırım desen de kocasız yaşamak zor. Düşüncem bu.
Çokta güzel büyuturum. Vallahi anne babam kendi ailem sevgi icerisinde çokta güzel yardımcı olurlar. E çalışıyorum da ihtiyacım da yok kimseye madden. Oğluma krallar gibi bakarım kendime de
Çok yanlış bakıyorsun olaya. Hemde çok. Anneliğini sorgulamıyorum seni tanımam etmem ama bir çocuğun arada büyümesinin ne kadar zor olduğunu bilecek olgunluktayım. Ayrıca tek başına da bu kadar kolay büyütemezsin. Hem sen çok zorlanırsın hemde oğlunun baba boşluğunu sen hiçbişeyle dolduramazsın.
Ben babasıyla gorusemez demiyorum ki.
Bugün kavga anında kendisi dedi. Al oğlunu git dedi. Napicam zorla mı kalicam
Keşke iş buraya gelmeseydi. Yinede sinirle söylenmiş sözlerin anlamı olmaz. Yarın sağlam kafayla tekrar konuşursunuz. Yeter ki siz çözmek isteyin. Sorunlar çözülür.
Gidilmez tabii
Gidemez sen safmısın